Gość zlosliwiec Napisano Październik 12, 2006 Dziewczynki pouciekaliście na gg a tu ciszaaaaaaaaaaaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 12, 2006 siemanko wsiem pierwszy raz tutaj jestem o tej porze, w koncu po pracy chociaz dzisiaj mam dostep do neta... co tam u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 12, 2006 ja tez teraz siedze na gg i czekam a noz widelec moze sie ktosik odezwie... sluchawki na uszach i nowe nutki slucham :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 12, 2006 wesolutka na razie sam zostałem :D pozdrawiam Cie serdecznie jak widzisz Wszyscy się dzielnie trzymają :D nich na razie nie narzeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 12, 2006 no to spoko zlosliwcu dobrze ze nie narzekaja ja tez sie staram ale ciezko jest tzn da sie wytrzymac jeszcze a ty ile nie palisz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 12, 2006 hej..własnie wróciłam ze spacerku-dwugodzinnego,dodam!!-i musiałam jeszcze rzucicć okiem na topik. wesolutka,podałam swój numer gg...ale nie mam Twojego,bo na pewno odezwałabym się....;) pozdrawiam całą paczkę;)..niepalących..Nowych i Starych;) łachachachachaccha....ale to fajnie brzmi.... jedank w sobotę idę na imprezkę...ciekawe...czy wytrzymam... zrobię taki mały teścik;) pa śpijcie Wszyscy dobrze..dobranoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 12, 2006 Wesolutka ja już przestałem liczyć ale już minęło 18 miesięcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 Hello!!! Jest tu jeszcze ktoś o tej porze??Odezwijcie sie kochani!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 12, 2006 hej..ja jestem......gg8772867 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 12, 2006 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 Jewel, co smutna minka tak po nocy, heh...(??????) Głowa do góry wspomagacze (nie o Tabex mi chodzi tym razem) czuwają. Dobranoc wszystkim! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 witajcie kochani !!!!! Powiem krótko---> łeb mi pęka po imprezie...hahahaha :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Wstawac spiochy!!!Na topiku jak w wojsku:) No tak jak zwykle ja pierwsza:)Pogniewam sie na was:):):) Pozdrawiam wszystkich 13 w PIĄTEK!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Wow Słoneczkooo mnie dzis wyprzedziło:) Ty to masz fajnie kochana:)Impreza goni impreze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Siostry i bracia łączmy sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Szcześliwa trzynastka.....:P Wiewióreczka...znowu mamy dyzur??????.....kiedy ja odeśpię nocke? :P :P :P Pozdrawiam wszystkich pachnących...niekoniecznie wyspanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Słoneczkooo---czym sie strułaś tym sie lecz!!!Wiec dawaj no tu po kielichu...wypijemy zdrowie niepalących:):):)hehehe....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Słoneczkooo--->wyspimy sie jak bedziemy miały po 60 albo i 70 lat:)Teraz korzystaj z zycia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Łoż qurde...przelało mi sie już...nie dam rady więcej...heh..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Nie wyśpisz się kochana...hehehe...będziesz do emeryturki dorabiac :P...oto co nas moze czekac jak męzów zaradnych nie będziemy miały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Dasz rade Słoneczkoo-->wierzę w Ciebie,mocna kobita z Ciebie:):):) Kto z nami dzis sie napije kielicha,albo moze i dwa.... Dawac tu szybko na topik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 A właśnie---> gdzie nasi twardziele????... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 No chyba,ze ci zaradni męzowie nie dadzą nam pospac hehehe...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 13, 2006 cześć dziewczęta jestem - 26 dzień jest ok wczoraj z wieczora było trudno ale śmierdziel dostał kopa WALKA TRWA!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Kochani!!!Robota to głupota--->Picie to jest dopiero zycie...hehehe nie w dosłownym tego słowa znaczeniu:) Nie chcemy przeciez popasc z jednego nałogu w drugi:)hehe...ale nam dzis humor dopisuje :)Co tam...Korzystajmy z zycia poki mozna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Cometa chłopie...Twoje zdrowie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Cometa--->twardziel z ciebie:)podziwiamy cie naprawde:) My dzis znowu ze Słoneczkiem dyzur pełnimy!!! Wypijesz kielicha za zdrowie niepalących,pachnących????? Buziaki dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 wiewióreczka:) słoneczko:) cometa:) i dzień dobry reszcie śpiochów...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Ale jazda!!!No nie myslałam,ze z ranka bede sie super bawic:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Noooo tak.....hmmm... Złośliwcze buziaczek słodziutki dla Ciebie ..................:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach