Gość cometa Napisano Październik 13, 2006 dzięki słoneczkooo jak uderzy mi 50 dni zrobie sobie nagrodę cośik kupię a będzie to 6 listopada roku tego!!!!!!!!!! NIE TRUĆ SIĘ ŚMIERDZIELEM TO JEST PIĘKNA SPRAWA _WALCZYMY WYGRAMY DLA NAS NASZYCH RODZIN I DZIECI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Fado--->witaj kochana,my dzis ze Słoneczkiem balujemy hehehe...szkoda tylko,ze nie realnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 13, 2006 pewnie że wypiję tylko tak z rana teraz piję kawę, ale was lubię to i kielicha wypiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 siemka wsiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 realność tak zwana to często pojęcie względne, hahaha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Fado kochana..Ciebie nie zapraszam na kielicha, bo teraz nie mozesz.....głodówka powazna sprawa...cholera podziwiam Cię :P Ja tez się oczyszcze..tylko najpierw musze sie do tego przygotować...buziaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Ole,ole,ole,ole nie damy sie,nie damy sie!!!hehehe... Jakby co to ze mną wszystko w porządku.Koniec smucenia się. Zmieniam swoije zycie o 360 stopni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 do wiewiórki to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 ja mam 5 listopada urodziny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 coś tam naskrobałam ci mailowo, zajrzyj... no, musze lecieć popracować... cometa, pilnuj kobiet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 to mnie juz nikt nsie zauwazyl??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 a to do słonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 paa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 No to Wasze zdrowie !!!!....z moim dzisiaj gorzej będzie..heh..dobrze, że mam wole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 nie nadążam pisać, wesolutka, buziaki! Zmykam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Heheheh...ja urodziłam sie 5 lipca:) Fado--->głodowke stosujesz??kobieto z ciebie nic nie zostanie:):):) Cometa--->my tez teraz tylko kawe pijemy,ale w przyszłym roku moze realnie wypijemy kielich kto wie??? Wesolutka--->siemka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 miało byc---> WOLNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Wesolutka--->nie obrazaj sie kobieto:)wracaj tu i pochwal sie ,ze nie cudzesisz:)buziaki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Qrcze...Wesolutka..pisz kobieto, a nie krzyw się tak od rana ...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 jeszcze mam 10 min., z głodówką jest tak, że wbrew pozorom - łatwiej na niej rzucić palenie i co ciekawe:chudną te osoby, których jest więcej, a zostają przy swojej wadze te, które mają wagę w porządku... Zatem po prostu dla oczyszczenia, wiewióreczko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Fado-->teraz juz rozumiem:)a ile dni nie bedziesz jadła??ja chyba bym nie wytrzymała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 To mamy już kilka dat do świętowania: 17.X. - wiewióreczka 6. XI. - cometa 5.XI. - wesolutka 5.VII. - jeszcze raz wiewióreczka Ile? 5dni, choć super byłoby 10, zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Fado-->chociaz bym chciała to nie moge stosowac głodowki niestety:( Mam anenie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Anemie--->miało byc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Hmmm, to by chyba z lekarzem trzeba rozmawiać, no tak, wiewióreczko...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Bardzo chciałabym zastosowac głodowke,ale jesli mam ucierpiec na zdrowiu to wolę nie ryzykowac:) Słoneczkooo--->gdzie ty sie podziewasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 promyki mi przygasają......heh..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 13, 2006 ja sie nie krzywie, tylko smutno sie troche zrobilo mi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Kochani ja juz zmykam:)Mam troszke zajec,wiec wybaczcie mi nieobecnosc moja. Pozdrawiam was wszystkich!!!Jeszcze dzis tu napewno zajrzę!!! BUZIAKI!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 A co my z wiewiórką mamy powiedziec?....same pijemy od rana....Cometa dołaczył bez marudzenia..hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach