wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Zapraszam wszystkich na lampeczkę szampana!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Październik 17, 2006 Witam Wiewióreczko---> gratulacje z okazji 60 dni BP !!!! Zdrowie wszystkich niepalących Cometa---Tobie również gratuluję tak 3mać!!! Pozdrawiam wszystkich!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Sto lat w niepaleniu, Wiewióreczko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Dziękuję kochani!!! Ika*-->tak bardzo sie cieszę,ze sie odezwałaś:) Fado-->ty tez dotrwasz takiej okazji!!!wiem,ze to nie jest niewiadomo jaki sukces,ale jestem na dobrej drodze i to się liczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Ale to jest właśnie \"nie-wiadomo-jaki\" SUKCES! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Wiewióreczko, Cometa---> moje gratulacje!!!!!...Wiedziałam, ze dacie rade!!!!:) Fado---> złapałam wiatr w żagle...oczyszczam ciało i duszę...:) Pozdrawiam wszystkich i sciskam mocno...:) Złośliwcze---> buziaczek !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Cometa - jak mogłam Tobie nie pogratulować, heh...Gratuluję i podziwiam szczerze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 O! Słoneczkooo!!! :) wstało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Fado--->masz racje:)dla palacza kazdy dzien bez papierosa jest sukcesem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Słoneczkoo--->dziekuje!!! brakowało nam tu wczoraj ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 :D nie pale ponad 4 miesiace...już dokładnie nie liczę !!!!!...hahahahah.....wznoszę toast...hmmm...mineralną bez bąbelków :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Jak zdrowo...i to mi się podoba, potwierdzam powyższe słowa, oj, brakowałoooooo....:) A ja dołączam toast zieloną herbatą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Fado--->ja tez zieloną z cytrynką:) Słoneczkooo--->sącze mineralną od rana,tez bez bąbli:)mam wrazliwe gardełko. Dziewczyny i chłopaki!!!Jesli bardzo bysmy tego chcieli wszyscy,to moze kiedys realnie wypijemy cos mocniejszego.W 2007 oczywiscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 no ja chętnie, hahahaha...:) Kto jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Oczywiscie BP!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Kto jeszcze chętny na realne spotkanie w 2007????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 17, 2006 oczywiście ja też z przyjemnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Spotykamy się w 2007r. !!!!! Już postanowłam...a jak ja coś postanowię, to nie ma odwołania...heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 eh, gg mi nie działa na korzyść tlenu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Super!!!! Fado--->co znaczą te znaki zapytania??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Super, cieszę się! Właśnie ryż z jabłkami robię! Zapraszam za jakieś dwie godzinki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Znaki zapytania - w sensie, kto jeszcze ma ochotę wskoczyć w real! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Qrcze Fado błagam !!!!!!ani słowa o jedzeniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Z cynamonem podawać czy bez...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 sorki, nic nie mówiłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Fado---->mniam,ja i moja corka przepadamy za ryzem z jabłkami:) Tez znikam na jakis czas.Później zajrzę,żeby się z wami jeszcze napić!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vivi35 0 Napisano Październik 17, 2006 Wiewióreczko --> gratulacje, gratulacje, gratulacje !!! Cometa -->gratuluję, gratuluję !!! STO LAT , STO LAT ... BP oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Myslcie nad miejscem naszego spotkania!!! Prosze o propozycje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Wezcie pod uwagę fakt, że ja mieszkam najdalej!!!!!!!....ale co tam...do Was choćby na koniec świata :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach