Gość POMOZ Napisano Luty 4, 2007 POMOZ IM PRZEZYC !!! RATUJ PSY Z LIGOTY !!! http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html MAMBA http://www.allegro.pl/item161874860_mamba_stan _tragiczny_zbieramy_na_leczenie.html BENIO http://www.allegro.pl/item162562344_benio_pitt _pomozmy_go_uratowac_.html TOGO http://www.allegro.pl/item161869087_togo_pies_ w_tragicznym_stanie_zbieramy_na_leczenie.html MALINKA http://www.allegro.pl/item163156187_uratuj_mal inke_z_ligoty_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamim Napisano Luty 4, 2007 witam! sorki że się tak wcinam ni z gruchy ni z pietruchy, ale właśnie włączyłam moje okienko (pierwszy raz) i bardzo mnie ucieszyło że są dziewczyny które poszły po rozum do głowy i chcą wypowiedzieć wojnę tyranowi. muszę się przyznać że nigdy nie paliłam. Jestem zajadłym wrogiem dymka i z zapałem sekunduję wszystkim którzy postanawiają z nim walczyć.Fiona, Inkaaa może spotkacie się jutro o 18.30 na ul.Zeylanda 11 ? tam się jutro rozpoczyna 5dniowa terapia antynikotynowa z tego co wiem, już kolejna z rzędu i wielu tam się uwolniło. Miałybyście do pomocy nie tylko siebie nawzajem, ale jeszcze parę osób. W gromadzie zawsze łatwiej Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Luty 4, 2007 Sciskam mocno kciuki za wszystkich pachnących !!!!!!!!!.... Przyjacielu....dla Ciebie... ..... Fado...gdzie się chowasz????????....wyłaź !!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wellnesska 0 Napisano Luty 4, 2007 witam wszystkich i każdego z osobna Amazonko zapomniałaś o mnie,ale to nic,dużo nas tu jest,a ja nigdy nie rzucałam się w oczy:) więc dołanczam sie do listy-nie pale od 24.01.07 czyli dziś 12ty dzień :) i podobnie jak wy mam takie chwile ze brakuje ułamek sekundy,tym bardziej ze nei musze isc do sklepu bo rodzice mają,ale szkoda mi tych 12tu dni męczarni i tych 2ch kilo w du...ce,głud nikotynowy zastępuje głodem słodkowym. A z tą deprechą to jest fakt,ale zgadzam sie ze ta pogoda jest taka dobijająca.Ale dziewczyny \"pozytywne myślenie\",jest super bo nie palicie,jest wiele rzeczy z których mozna sie cieszyc.... pozdrawiam wszystkich pachnących i tych nie pachnących tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slepa 0 Napisano Luty 4, 2007 ja nie pale od 28 stycznia tego roku :) mialam jedna mala chwile slabosci, podpalalam na imprezie ale nie wrocilam do nalogu i nadal rzucam! trzymam za was kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 4, 2007 wellnesska -> przepraszam że Cię nie wpisałam :( przeoczenie mmm757 -> o Tobie też zapomniałam ale mam nadzieję że sie nie obraziłeś :p obiecuję, że przy następnym wpisie Was nie zabraknie :D Sloneczkooo -> a co to za konszachty ze zlosliwcem :p napisz kochane słoneczko swoje dane o rzucanu to dopiszemy Cię do naszej listy Ogromnych sukcesów :D slepa -> brawo, my też trzymamy za Ciebie kciuki Dobranoc, kochani, kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Luty 4, 2007 Amazonka...kochana , ze Złośliwcem to my się lubimy...hahaha...dzielnie się trzymamy juz od daaaaawna na topiku ....wspierał mnie , pomagał....kochany jest i tyle.....:P Nie palę od 8 czerwca 2006 r.....rzucałam z tabexem ....:) Ika, Jovik, Wiewióreczka, Złośliwcze--->... DZIĘKUJĘ Trzymajcie się dzielnie wszyscy !!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Luty 4, 2007 Ło matko...to już 8 miesięcy stuknie...będzie co świętować...heh :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 5, 2007 Witam Pozdrawiam Wszystkich serdecznie:D życzę miłego dnia :D BP dziewczynki chłopaki grabula Sloneczkooo – Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonka19_84 0 Napisano Luty 5, 2007 Witam milutko wszystkich w ten piękny poniedziałkowy poranek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 Iscie wiosennie za oknem!!!!! U Was tez?:D;) Jakis spacer BP trzeba zaliczyc dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EMI78 0 Napisano Luty 5, 2007 Witam wszystkich jak tu pięknie pachnie.:) Amazonko czytając Ciebie widzę siebie. Piszę do Was bo chcę się pochwalić , że przezwyciężłam papierosa a od czwartku miałam bardzo dużo kłopotów i przed chwilą wszystko się wyjaśniło nie jest tak źle a ja się nie poddałam choć było mi strasznie ciężko tym bardziej że mój ślubny pali (wytrzymał tylko 3 dni bez papierosa). Pozdrowienia dla wszystkich a jest nas tu coraz więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia-24 Napisano Luty 5, 2007 Witam wszystkich w tym pieknym pachnacym dniu :) Trzymam sie dalej to juz 36 dni ;) Lady Of Ice ja również jestem z Krakowa wiem ze jest problem z zakupem Tabexu ponieważ wygasło jakieś pozwolenie na lek czy coś takiego ,najlepiej poszukać w mniejszych aptekach. Pani w aptece specjalnie mi go zamówiła wiec jeśli jeszcze tu zaglądasz i nie kupiłaś Tabexu, mogę podać Ci adres tej apteki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 5, 2007 Cześć dzisiejszym pachniaczom :D zlosliwiec iwonka19_84 setunia -> jak zzwylke masz lepiej odemnie :P EMI78 -> dlaczego jak mnie czytasz to tak jak o sobie ? Gratulacje mocnego postanowienia życia w czystośći :p asia-24 szmat czasu, oby tak dalej :D A u mnie jak zwykle na odwrót :( Pada deszcz :( Ale i tak na spacerku byłam, wycelowałam między chmurami i się udało nie zmoknąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 Amazonka ja jeszcze mnie ruszylam czterech liter na ten spacerek:P juz chbya nie pojde bo teraz sie szaro zrobilo:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 5, 2007 setunia-> nie ładnie:p a swoją drogą to czuć już wiosenkę na całego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 Amazonka w weekend nadrobie mam nadzieje taka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolf 0 Napisano Luty 5, 2007 pozdrowionka wszystkim pachnacym w ten piekny dzien,trzeba pobiegac;)ruszam na silownie zobaczymy jak pojdzie bez fajek;)milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 5, 2007 co masz zrobić dziś, zrób po jutrze, będziesz mieć 2 dni wolnego, no nie :D Ale dziś dopiero poniedziałek :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 Amazonka ale moze moj \"aktywny\" łikend zacznie sie juz w czwartek:P a poza tym , to jutro tez jest dzien:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 Rolf zabierz mnie ze soba!!!:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 5, 2007 rolf -> oj tak, przydałaby sie siłownia :P dupsko rośnie niemiłosiernie:P ale nadrobię zaraz zaległości z hula - hopem :P przy dobrej muzyce lepiej wychodzi :D setunia przyłączysz się :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 Amazonka nie mam hulahopa jeszczek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 5, 2007 uuuuuu, szkoda:( Na co czekasz kobieto? Ja hulam już rewelacyjnie :p ostatnio przez 1,5 godziny, oglądałm film i kręciła, co prawda spadało czasem ale ... dodałam do tego ostatnio krem wyszczuplający z avonu (bo u mnie wszystko w brzuszek i bioderka idzie ) i zobaczę jaki będzie efekt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 Amazonka od meza dostalas???:D czekam na cud :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 5, 2007 co? krem? a wiesz że tak, rozprowadza avon to mi podarował jeden :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 5, 2007 No nie zrtuj , ze Twoj maz sie w to bawi:D ale masz jakies korzysci z tego;0 ale same kremy to nie wszystko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 5, 2007 zdziwiona? a jednak:P mój mąż nawet perfumy sprzedaje:D :p (ale reklamy nie zrobię) Teraz to już raczej dla stałych klienetk zamawia, kiedyś było na tym troche kasy ale nie teraz, za dużo konkurencji :P na cuda tez nie liczę, ale nie chcę siedzieć bezczynnie i patrzeć jak oponka robi się coraz większa a ja żale wylewam jak mi to dupa urosła po tym jak rzuciłam palenie :p jak na razie nie jest żle, ba, jest nawet super, nigdy takiej kondycji nie miałam :D Miłego wieczorku, wybywam z domku do rodzinki się pogościć :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Luty 5, 2007 witam Gadzinko bardzo a to bardzo dziekuje Ci za tego kopa bo mi naprawde pomogl,zrobilam tak jak mi poradzilas napilam sie herbatki, pogadalam sobie z moim kotem. Poplakalam sobie troche i dzisiaj jest o niebo lepiej i nadal jestem pachnaca jeszcze raz Ci dziekuje Przykro mi ale nie jestem z Lubuskiego mieszkam kolo Legnicy. A za Ciebie trzymam mocno kciuki aby Tobie tez sie udalo:) Zycze wszystkim milego i pachnacego wieczora kwiatek] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka147 0 Napisano Luty 5, 2007 HEJ:) pozdrawiam was wszystkich gorąco Idzie wiosna idzie tęsknimy za nią i za latem już nie długo bedzie lato hura HURA:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach