fado 0 Napisano Luty 17, 2007 To jednak jest Setunia! Lol! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 To jeszcze Gadzina, hop! I Rolf! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 Wlasnie gdzie jestes Gadzinko! Blanko Amazonko Aurelo Sloneczko Balbinko wwszyscy ogolnie , wracajcie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 właśnie: Słoneczko Wiewiórko Amazonko Balbinko no gdzie?????? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 DOBRANOCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!:):):):):);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 Setunia? Łap...dobranocką rzucam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 Branocc!!!Cukierki na noc:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 Fado thhxx zlapoalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 karaluchy pod poduchy, fajek nie jarać proszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 fajki na strajki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 chyba strajki na fajki, tak lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 moze byc i tak!:D tak , tak jest zdecydowanie lepiej wiec strajkujemy!!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 Strajkujemy, kto z nami?! Ale dlaczego strajkujemy? A już wiem... Kto dołącza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 ja , ja , ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 no przeciw paleniu strajkujemy! Oświciło mnie. Mam rację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 Tak, tak wlasnie o to mnie chodzilo i Tobie pierwotnie tez o to tyle , ze sie pogubilas ale doznalas oswiecenia !:D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 Pogubiona-oświecona, zawsze jakiś progress... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 otoz to!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 Pogubieni, dołączajcie.Ważne, zeby się oświecić...w porę! W ten właściwy moment dla każdego..., na jego miarę! PS. malutkie dla gadzinki..., żeby wiadomo co... :) tak sama dla siebie..., w odpowiednim momencie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 Setunia!!!!!!!!!!! Dobranoooooooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 Fado thx za wszystko!:)Spij smacznie!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 Smacznie! Mniam! Bez fajek, to rzeczywiście smacznie jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 oł jee!:D no teraz to juz na powaznie ide spac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusi_24 Napisano Luty 17, 2007 A ja mowię wszystkim DZIEŃDOBRY,w tak następnym pięknym dniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 Dobre rano:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 dobre , dobre - dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 FDado:) oglaszam kontynuacje strajku strajk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 Fado* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 17, 2007 hahahaha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 17, 2007 nie hahaha tylkko strajk glodowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach