Agnieszka1975 0 Napisano Maj 27, 2007 hej melduje sie ślicznie tu i oczywiście pachnąco Wczoraj prosto po pracy do mamy pojechałam i do dziś balowaliśmy Aj objadłam ssie wczoraj grila dzis ciasta i pękam skóry mi na brzuchu brakuje. Ale najwazniejsze jest to że jestem dalej pachnąca Miłego popołudnia keke miło że mnie wspomniałaś złośliwiec setunia i dla wszystkich pozostałych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 27, 2007 siemanko :D pozdrawiam serdecznie BP życzę wszystkim miłego popołudnia Agnieszka1975 :D Wszystkim pieknym i pachnącym dziewczynkom Chłopakom graba BP Za potrzebujących trzymam kciuki bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solar 0 Napisano Maj 27, 2007 zbierałam się już czas dłuższy i postanowiłam że od dziś nie palę.10 lat nałogu strasznego....ja jestem już zmęczona papierosami, mam 29 lat a czuję się czasami stara. będę tu zaglądać od czasu do czasu bo nie wiem czy dam radę- to bedzie najtrudniejsza walka w moim życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ew_ka 0 Napisano Maj 27, 2007 Trzymam kciuki Solar. Piekielna walka to jest. We wtorek cztery tygodnie maja minac a u mnie kryzys jak na poczatku, ledwo sie trzymam :( Milego wieczorku wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tulipanek03 Napisano Maj 27, 2007 witam.Dla mnie rzucenie palenie bylo czyms bardzo latwym,zakonczylo sie sukcesem,nie pale 4 miesiace.Ale gdybym wiedziala co to pociagnie za soba jeszcze raz bym sie na tym zastanowila.Zaczelam chorowac depresja,nerwica,a do tego przytylam w tym okresie 8 kilo,nie moge schudnac mimo cwiczen i diety.Jest mi z tym zle,czuje bezsilnosc w walce z nadmiarem kilogramow.Moze ktos ma podobne doswiadczenia,cos mi podpowie albo chociaz pocieszy,Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avensis29 0 Napisano Maj 27, 2007 tulipanek03--> nie palę już ponad 1,5 roku...do tego schudłam 14 kg...:) to nieprawda,że skutkiem rzucenia palenia wzrost wagi - absolutnie nie...wiem,co mówie,bo sama jestem tego żywym przykładem... wystarczy (!) odpowiednie nastawienie psychiczne i naprawdę wielka ochota na rzucenie palenia,a do tego nie lamentowanie,że życie po rzuceniu już nie będzie takie samo (czyt.tak samo piękne) - życie po rzuceniu palenia jest o wiele piękniejsze,a co najważniejsze - tylko osoby,które tkwią w szponach nałogu nazywając go przyjemnością - muszą jechać o 4 nad ranem na stację benzynową po paczkę \"przyjemności\",bo nie są w stanie zapanować nad nałogiem... pozdrawiam...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 27, 2007 ufff ale duchota chbya pojde na spacer;) pozdrawiam wszysciutkich:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tulipanek03 Napisano Maj 27, 2007 ja jestem zadowolona ze nie pale,ale gdybym jeszcze poradzila sobie z problemami zdrowotnymi to bylaby to pelnia szczescia.Wiesz zaskoczylo mnie to tak wszystko naraz,a choroby troche komplikuja mi zycie osobiste i zawodowe,a nadmiar kilogramow bardzo mi przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 27, 2007 Solar :-) No to zaczynamy.......od dzis walka. Ja kibicuje wszystkim, moze nie udzielam sie na tym topiku często jak kiedys, ale trzymam kciuki (wespół ze zlośliwcem). Piękne jest zycie BP..... Solar- ten topik ma magiczną moc- uwierz mi, to nie jest tylko forum... internet...anonimowi ludzie... To jest magia...tajemniczy kacik walki z nałogiem :-D A wiec do dzieła!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 28, 2007 miłego i pachnącego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 28, 2007 Agawzajemnie:) i Wszystkim calego pachnacego tygodnia:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 28, 2007 a gdzie Was wywiało co??? na spacerejk myśle milutkiego popołudnia BP [cool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 28, 2007 nio keke masz racje BP jej dzis mam dwa miesiace kurcze ciesze sie bardzo ale wiem ze to dzięki Wam tyle wytrzymałam i hm napewno dzięki Wam wogłle wzięłam sie za to by przestać śmierdzieć. Dziekuje WAm kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 28, 2007 prosze wszystkich sie tu meldować Ostatnio coś tu pusto a kilka osób to już dawno nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 28, 2007 Miłego wieczorku BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 28, 2007 o złośliwiec dzięki ]usta] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ew_ka 0 Napisano Maj 28, 2007 Agnieszka1975- gratulacje wielkie i tak trzymac! U mnie jutro 4 tygodnie mina, co za radosc! :) Dobranoc wszystkim, snow pachnacych zycze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Maj 29, 2007 Cześć wszystkim :D Melduję się posłusznie że nie palę juz 191 dni:D Pozdrawiam cieplutko, a nawet upalnie Wszystkich a zwłaszcza dyżurne topiku Agę i Keke:D no i naszego rodzynka zlosliwca Całą resztę też pozdrawiam Starych i nowych rzucaczy, tylu Was tu teraz jest że nie sposób zapamietać wszystkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Maj 29, 2007 Aga gratulacja 2 miechów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 29, 2007 Siemanko :D Agnieszka 1975- 2 miesiące- ew_ka -4 tygodnie – dziewczynki gratulacje z tej okazji wznoszę toast STO LAT!!! STO LAT !!! STO LAT !!! Żebyście zawsze były piękne i pachnące :D BP Nigdy więcej śmierdziela tego Wam życzę Amazonka juz niedługo -200 dbp :D Wydaje mi się ze tak niedawno stawiałem pierwsze kroki w walce ze śmierdzielem a to już minęło 2 lata :D:D:D:D:D Pozdrawiam Wszystkich bywalców i życzę miłego popołudnia BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 29, 2007 amazonko złośliwiec dzięki też sie ciesze i aż nie wierze że minęłó dwa miesiace hura miłego wieczorku BP i pachnącego a dla wszystkich torcik prosze sie częstować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 29, 2007 Aga v z okazji wczorajszej 2 miesiecznicy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 29, 2007 ew_ka czyli co? Pierwszy miesiac BP masz z glowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jwl 0 Napisano Maj 30, 2007 Kurde, rzucam od jutra tzn juz od teraz;] zobaczymy jak to bedzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 30, 2007 jwl zapraszamy do rozstania sie z petem z nami Ci sie uda Keke dziekuje bardzo ew-ka misiąc bez peta super życze Ci wielu takich rocznic wszystkim miłego pachnącego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ew_ka 0 Napisano Maj 30, 2007 Keke, Aga, Zlosliwiec - dziekuje! :) Rowny miesiec bedzie w sobote, ale to juz badz co badz 4 tygodnie! Minely! :) To wlasnie dzieki Wam, Waszemu wsparciu i motywacji udaje sie mi toczyc te walke. A Wasza postawa byla waznym bodzcem do tego by w ogole zaprzestac palic. Jestescie dzielni i wielcy, tez chcialam byc taka! ;) Pozdrawiam wszystkich i milego, pachnacego dnia zycze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 30, 2007 jwl -> trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Maj 30, 2007 hejka Jestem chociaz nie pokazuje sie bede Was odwiedzac zadziej. Niepale nadal a to juz 137 dzien bez smierdziela z czego sie bardzo ciesze.Nawet gdy mam doly to nie mysle o fajce. Pozdrawiam wszystkich stalych topikowcow a takze nowych. Duze buziaki dla wszystkich trzymta sie pachnaco i nie myslcie o fajczeniu milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach