amazonka 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 to że chesz rzucić to juz połowa sukcesu :) teraz musisz tylko wytrwać w postanowieniu dasz radę, zobaczysz:D TRZYMAM KCIUKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Powiem wam coś, bo nie mogę uwierzyć. A i dumna jestem z siebie, że ho ho. Dziś dowiedziałam się (dopiero dziś!!!), że 31 maja w światowy dzień bez papierosa na gazecie wyborczej był na pierwszej stronie umieszczony mój formowy post o tym jak walczę z nałogiem. Normalnie szok. Piszę sobie na forum coś w rodzaju pamiętnika podnoszę się tam na duchu, że już tak długo nie palę (zdradzam nasz topik :( )i ktoś to wrzucił na pierwszą stronkę 31 maja. Zaglądam tam dzisiaj a tam od grom postów i gratulacji, ależ mi się miło zrobiło. Ależ to motywujące. Żeby nie było, że kłamię, można sprawdzić. Ten sam pierwszy post napisała na kafe jak zaczynałam walkę z nałogiem http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=52594116 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 na gazecie wirtualnej oczywiście gazeta pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bernardyn Napisano Czerwiec 14, 2007 Nie rzucaj palenia od razu ! - dobre dla osób chcących rzucić palenie. http://rzucic-palenie.zlotemysli.pl/eduk.php ( Oferta ) http://rzucic-palenie.zlotemysli.pl/eduk.php?c=order&idEbook=300 ( Formularz Zamówienia ) pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 melduje sie pachnąco pozdrawiam wszytskich bo coś nowych mamy trzymam kciuki by sie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Czerwiec 16, 2007 o matko jakie tutaj sa pustki ;) ale To super super to znaczy ze wszyscy sobie pieknie radza - chyba ;> ja na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Witam Halo, ludzie co z Wami :) Nadal BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 siemanko :D amazonka –halo jestem lepiej późno niż wcale :D:D:D Keke Agnieszka 1975 Pozdrawiam Wszystkich serdecznie BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 No witam, witam :D i o zdrowie pytam??? zlosliwiec Keke Aga Wymiotło wszystkich :P A reszta bandy podwórkowej naszej to gdzie?????? Kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 złośliwiec amazonka keke i dla wszystkich pozostałych ja sie trzymam bez śmierdziela w sobote byłam na weselu i niektórzy byli bardzo zdziwieni że ja nie pale miłego dnia dla wszytstkich bez peta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nadiya26l Napisano Czerwiec 19, 2007 Witam wszystich.... Mam pytanie czy ktos wie gdzie w legnicy bądz w bolesławcu (dolnyslask) jest odtrucie nikotynowe, chetnie z tego skorzystam sama nie dam rady za słaba jestem ,z góry dziekuje .Pozdrawiam i zycze więcej dni pachnacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E.... Napisano Czerwiec 19, 2007 Rzuciłam 14 lat temu i nie żałuję-to jedna z moich najlepszych decyzji... Był ciężko ale miałam wsparcie w bliskiej osobie(nie palącej) i udało się . Nie wolno się poddawać...! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 19, 2007 Ludzie, wracajcie na topik, smutno tu bez Was :( Kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nadiya26l Napisano Czerwiec 19, 2007 Witam .. Czy ktos mi pomoze, prosiłam o adres lub namiary na odtrucie nikotynowe nie wiem jak sie to fachowo nazywa i nie wiem jak mam szukac w googlach ,moze ktos jest z dolnegoslaska i wie gdzie w Legnicy bądz w Bolesławcu wie gdzie mozna uzyskac takową pomoc bardzo bym była wdzięczna .Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 jestem z Konina tak wiec Ci nie pmoge ale poszukaj sobie w goglach biorezonans może znajdziesz gdzie to jesy u Ciebie miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolf 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 siemanko wszystkm BP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 ojjjjjj jak strasznie malo piszecie:( srednio stronka na tydzien:( pobede do poniedzialku to moze troche WAm pomoige go rozruszac:D:) pozdro dla Wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 setunia szmat czasu, witaj:) rolf jak miło że wpadłeś do nas:) Agnieszka1975 zlosliwiec Keke Miłego dzionak wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Amazonko ano:)tez sie ciesze, ze Cie \"widze\":) teraz jeszcze tylko musze przeczytac co tu nawypisywaliscie, zeby byc na biezaco:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Keke elo kurcze co z Wami?????? mam nadzieje, ze to po prostu z braku czasu;0 Basiek Balbinko Blanko no co jest z Wami????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Amazonko!!!!Wow !!!!!!dopiero dzis o tej gazecie przeczytalam!!!!!!!!!!no, no!!!11niezle:) i ze nad jeziorkami bylas , to tez dopiero dzis przeczytalam:o no zazdroszcze Ci tamtego wyjazdu:) suepr!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 seti - ludzie tu nie zaglądają bo ciepełko i wszyscy na spacerkach :) miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 no to szkoda troszke bo ilez mozna spacerowac :D:D w nocy to trzeba juz odpoczywac i meldowac sie przed snem i zdawac relacje z przebiegu spacerków:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 no to zdaję relację :) na spacerku było zaj....... ale jestem dzisiaj spiąca:( i leniwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 echhhhhh ja przez te burze dzis nie bylam;0 ale nic to moze jutro nadrobie:D ja wczoraj bylam zaj......spiaca i zmeczona ale i tak dluzej jak do 8smej ostatnio spac nie moge jakos sie sama budze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 u mnie dziś ciepeło :) może dlatego jestem senna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 hallo dziewczeta amazonka seti widze ze cos sie ruszylo, straszna pustka tutaj ostatnio wieje :-o U mnie jutro 3 miesiace BP :D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach