Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

No coz. Widze ze jestem sama dzisiaj na topiku w takim razie nic innego mi nie pozostaje jak zyczyc wszystkim dobrej nocy 😴 Trzymajcie za mnie jutro kciuki bo czeka mnie dentysta grrr :-o

Keke 🌻 wszystkiego naj z okazji 3m-cy BP!!!!!:) i zycze Ci samych takich poachnacych miesiecy!!!🌻 i trzymam w s\\kciuki za dentyste:Dnie boj sie , na pewno Cie nie ugryzie:P;) u mnie na razie pochmurno;) ciekawe czy tak caly dzien bedzie:D

Dzieki seti 👄 Sama nie wiem jak dalam rade, ale bardzo sie ciesze :):):) u mnie tez cos pogoda do bani, chmury i chyba zacznie lac zaraz 😠

Keke dal;as rade, bo silna jestes i bardzo tego chcialas:0 i oby tak dalej:) ja tam sie nawet ciesze , ze taka pogoda jest bo troche sobie odpoczne od tych upalow:D

Siemanko Keke 🌼z okazji 3 miechów BP wszystkiego naj naj naj :D Nigdy wiecej śmierdziela bądź zawsze pachnąca 🌼 amazonka 🌼 setunia 🌼 pozdrawiam serdecznie życzę miłego popołudnia BP 🖐️

hej kochane :) dawno tu nie zagladalam. na szczescie czuje sie jakby mnie ten topik w ogole nie dotyczyl :) nie pale juz prawie poltora roku i zapomnialam, ze palilam. zycze wam i sobie wytrwalosci:) pozdrawiam :)

witam czytam tutaj prawie od poczadku ...bo tez juz 3 dzien nie pale...ciezko ...bardzoale chcem wytrwac i nie byc niewolnikiem tych smierdziuchow bede was odwiedzac

Amazonka a Ty jestes super fajnie sie czyta jak wszystkich podtrzymujesz na duchu .........aby tak dalej

dudka🌼 trzymam kciuki.Pamietam swoj trzeci dzien. Byl straszny ale dalam jakos rade i dzis jest trzy miesiace :D amazonka🌼 seti🌼 zlosliwiec🌼 a Aga to chyba na urlop gdzies wyjechala 🌼:P

Dzieki keke...za slowa otuchy ale juz 4 dzionek sie zaczyna musze wytrwac podjełam taką decyzje ..i nie chciałabym ,,siebie ,,zawiesc i dumna jestem z siebie ....chociaz to dopiero 4 dzien ...po 25 latach palenia to bardzo długie 4 dniu ...ale warto sie pomeczyc zeby nie czuc popielniczki ze swoich ust i nie tylko ..ponoc po mnie nie wiac ze pale ...ale moze bedzie jeszcze lepiej.....trzymam kciuki za tch co juz nie palą i za tych ktorzy myslą o tym zeby nie palic ...trzymajmy sie DZIELNIE.....Keke chcialabym powiedziec ze to juz 3 mieiące BP , pozdrawiam wszystkich serdecznie

dudka i powiesz jezli bedziesz tego bardzo chciala:) same korzyści płyna z niepalenia 🌼 trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki 🖐️ Wierze ze dasz rade

Jak bedzie Ci ciezko to wbijaja na nasz topik i zobacz jakie byly nasze poczatki, ja bylo ciezko i jakie wojny z petem sie czasami toczylo. Ale jednak dalismy rade:)

Witajcie kochani :D dudka - dzięki bardzo za dobre słowo :) Wiem jak to jest cięzko na początku i choć słowem otuchy (o ile czas pozwala) staram się wspierać. Trzymam kciuki żeby Ci się udało wytrwać w postanowieniu :) Keke 👄 seti 👄 zlosliwiec 👄 🖐️ rewelacja. - gratulacje 🌻 Aga - odezwij się, bo jakoś pusto tu bez Ciebie :( 👄 Pozdrawiam całą resztę: Balbinka 👄 fado 👄 basiek 👄 blanka 👄 jerzys 👄 🖐️ sloneczkooo 👄 Jana38 👄 aurela25 👄 Odezwijcie sie dziewczyny i chłopaki :) Gadzinko - a Ty gdzie sie podziewasz, odezwij się do nas :( 👄 jezeli o kimś zapomniałam przpraszam ;) Miłego weekendu :D

Powiedzcie mi Ci co rzucili palenie...czy dlugo tak sie ma pokuse ? czy to mija taka chec ..bardzo wielka zapalenia?jak tak mnie meczy to mysle o poprzednich dniach ze szkoda mojego poswiecenia zeby sie skusic ...trzymam sie ......dzieki Keke ..i Amazonka za wsparcie

Nawet po trzech miesiacach mnie smierziel kusi ale to jest tylko chwila i zgryzam to w sobie i za chwile zapominam. Pierwsze dwa do trzech tygodni byly dla mnie najgorsze, chwilami plakalam ze chce mi sie palic a nie moge.... nie chce. W 6 dzien niepalenia poszlam na biorezonans, to taka metoda ktora gasi głód nikotynowy. Mnie pomoglo. Koszt to ok 60zł ale warto ;)

Gość blebla
poczytałam wasiii... jak do was dołączyć by w nerwicę, rozstrojenie , doły i apatie nie uwiklać się? dajcie proste wskazówy na jutro

Gość blebla
Nie próbowałam osobiscie biorezonansu ale znam takich , którzy po tygodniu od rezonansu palili wiecej niz przed. Ponawiali rezonans i teraz to straszne kopciuchy. Dlatego z tej metody na pewno nie skorzystam.

Gość Nadiya26l
Witam ... ja mam własnie skorzystac z biorezonansu i nie miło zakoskoczyła mnie wypowiedz z jednej osoby ze nic nie pomaga ja u mnie nie widze zadnego innego wyjscia jak tylko to .Prosze napiszcie cos wiecej na ten temat czy faktycznie to nic nie pomaga...???? Pozdrawiam serdecznie

Witam 🖐️ Pozdrawiam serdecznie życzę miłego popołudnia BP amazonka 🌼 setunia 🌼 Keke 🌼 dudka 🌼 – 4 dni to już połowa najgorszego za Tobą nie daj się skusić pierwsze dni sa najgorsze później będzie już lżej wytrzymałaś 4 dni to do słabych kobiet nie należysz wierze ze i Tobie się uda zaglądaj tu co dziennie to naprawdę pomaga byłem zawodowym palaczem paliłem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie jak mi się udało rzucić to i Tobie tez się uda tylko bądź tu codziennie z nami trzymam za Ciebie dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki bp 🖐️ pozdrawiam wszystkich nie wymienionych :D rowniesz i tych co nas po cichu podczytują :D blebla 🌼 Nadiya 26l🌼 Nie ma, nad czym się zastanawiać, bo nie palić to jest cos pięknego dołączcie do naszego pachnącego grona naprawdę warto bp

Gość blebla
Stanowczo odradzam. Byłam ze znajomą gdy korzystała z komputerowego pozbywania sie nałogu, jej to nic nie dało, nikt za nia nie popracuje nad własną silną wolą, pali więcej. W przychodni było kilka osób korzystających z tej metody n-ty raz bo powrócili do palenia. To naciaganie , nie sprawdzona pseudomedycyna.

Gość blebla
rok temu zaglądałam na ten watek, dzięki tylko czytaniu Was nie paliłam z tydzień, po połowie roku kilka tygodni, później nie miałam czasu zaglądać na forum. Teraz mam wakacje, więcej czasu na komputer i pomyślałam , że kolejna próba nie zaszkodzi a może pomoże na dłużej. Mam nieciekawie , bo obok mnie będzie na co dzień nałogowy palacz więc będę stopniowo ograniczać palenie. Wy kochani jesteście dla palaczy najlepszym biorezonansem.

Gość blebla
Robie plan. Punkt pierwszy- znam sie.. będę musiała więcej jeść ( w zastępstwie za...wiadomo tym bardziej , że lubie jeść stąd punkt 2. Będę więcej pić żeby nie jeść i nie utyć oraz punkt 3. Będę więcej wychodzić z chałupy żeby nie jeść i przypomnę sobie niepalących znajomych, Tyle na teraz

Złosliwiec trzymaj mocno kciuki ....bardzo ci dziekujeeeeeeeeeeeeeeeza słowa ...bo cały czas was czytam wracam na wczesniejsze posty i czytam ...czytam...aby z kazdego z Was cos podłapac ..paliłam 25 lat ..to wcale nie malo...ale doyc tego ...człowiek czuje sie jak ...nie wiem jak to okreslic ....wszyscy z mojego otoczenia nie palą ..moi synowie rzucili palenie ..a ja ...w koncu tez rzuciłam chociaz to dopiero 4 dni ....ale nie paaalllleeeee Jezeli chodzi o biorezonans ,byłam na tym ..nie wiem ale na mnie to nie działa ..bardziej akupunktura dawała lepsze efekty ...bo juz miałam próby rzucania palenia.Jeszcze czekam na meza zeby poszedł w moje slady ..narazie okupuje balkon...Podglada mnie jak sobie radze ..zobaczymy moze dojrzeje do tego ze to okropne palenie rujnuje nasze zycie i kieszen......a w ogole kochani jestescie wszyscy tak wspieracie człowieka na duchu ze nawet po przeczytaniu nie mysli sie o tym pecie ....dzien sie konczy ..bp

Gość blebla
podsuńcie ciekawe punkty do planu. Dajcie takie punkty dzięki , którym czas odrzucania peciorów będzie ciekawszy i atrakcyjniejszy od czasu sprzed

dudka 🌼 wierze ze Tobie się uda pokonać śmierdziela bo Ty tego chcesz mi tez było bardzo ciężko rozstać się ze śmierdzielem nie pamiętałem tych lat w których nie paliłem teraz rozpocząłem nowe pachnące zycie przeprowadziłem rozmowę sam – ze sobą i nastawiłem się tak od środka podjąłem walkę ze śmierdzielem i udało się teraz wiem jak świat pachnie :D trzymam za Ciebie dwa wolne kciuki – wielu ludziom już pomogły na tym topiku wierzę ze i Tobie tez pomogą a mąż weźmie przykład z Ciebie i tez rzuci :D blebla 🌼 wiem ze najtrudniej to jest zacząć i nie palić ale korzyści sa ogromne pomimo lat młodziej wyglądam to mówią inni :D nie kaszle kondycja lepsza- a dziś wiem jak wszystko wokół mnie pachnie wiec nie zwlekaj tylko do dzieła warto nic nie tracisz a dużo zyskasz 🖐️

Amazonko👄Zlosdliwiec🌻[keke🌻 Aga🌻 wszystko oki u Ciebie?:) Za nowych trzymam w kciuki, odwagi a uda Wam sie rzucic!🌻🖐️;) no i reszta ekipy tak od swieta to byscie sie mogli pokazac:P:P 🌻:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się