Julka85 0 Napisano Styczeń 31, 2008 rzucajacy -skor Cie tak boli glowa to polknij sobie jakas tabletke przeciwbolowa :) po co sie meczyc?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2008 Melduje, że właśnie mija dzień 16 ;)Rzucający inaczej-->, gratuluję serdecznie. To jutro rób tak samo jak dziś, czyli po prostu nie pal, a bedzie na końcie 2 dni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 1, 2008 Kolejny dzień BP i kolejny egzamin . Wszystkim życze miłego dnia bez papieroska oczywiście ;) kocurek1985 carl76 żabka kania2a pozdro600 po40stce ona-ona złośliwiec katafalk Pilar006 goga45 kitka100 LUCJUSZ kwietniówka80 zobar Montana79 inasza dudka kasia rzucający inaczej mmm757 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama z siebie Napisano Luty 1, 2008 Zyczcie mi powodzenia to moj pierwszy dzien bez papierosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 1, 2008 Sama z siebie. Trzymamy mocno Kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po 40-stce Napisano Luty 1, 2008 dziś mija miesiąc jak jestem pachnąca. Cholernie się cieszę z tego,ale cholerstwo daje znać o sobie. Muszę to zwalczyć. Sama z siebie życzę powodzenia jest to trudne ale do wytrzymania. Rzucający inaczej - jeśli bieżesz tabex to tyle co wiem głowa będzie cie boleć przez jakiś czas , zmierz sobie ciśnienie i życzę w 2 dniu powodzenia. Jak to mówią na forum w kupie siła, razem wytrwamy. pozdrawiam i zaczynam 2 miesiąc bp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama z siebie Napisano Luty 1, 2008 Dziekuje Juleczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2008 Julka, chorobo jasna, kiedy Ty zaczniesz spać w nocy, hę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2008 witam pachnących nowo przybyłych życzę wytrwałości :D byłam wczoraj na imprezce zakrapianej w pubie śmierdzącym papierochami:P szok smród niemiłosierny - aż nie wierzyłam że ja też tak kopciłam ubrania całe przesiąknięte dymem Najważniejsze z tego wszystkiego jest to, że nie zapaliłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2008 A u mnie na korytarzu robotnicy remontuja klatke i pala papierosy...wszystko mi włazi do domu przez drzwi:o Smród nie do opisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clapp 0 Napisano Luty 1, 2008 Witam pachnących . po 40-stce widzę że mamy taki sam wynik pachnących dni :D :D .Mysle ze nie wróce juz do fajek . Ale nigdy nie mówie nigdy . Boje sie tylko imprez zakrapianych żebym nie straciła kontroli jak wypije za duzo. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzucający inaczej Napisano Luty 1, 2008 Witam wszystkich w drugim dniu moich wzmagań.Wczoraj dzionek zaliczony bez najmniejszej chmurki.Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 1, 2008 a ja właśnie wróciłam z egzaminu. Ogólnie jestem mega padnięta, noc nieprzespana.Pozdro600-ide właśnie teraz spać ;) 3majcie sie ciepło Ludziki rzucający inaczej mówisz , że pierwsze okrążenie masz już zaliczone?! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Luty 1, 2008 po 40 dziestce, clapp- GRATULACJE!!!! Ja już też wielkimi krokami zbliożam się do miesiąca bez dymka. !!!! JUPI!!!!! Dziś mój 26 dzień bp. rzucający inaczej-właśnie z tabexem to norma, że boli Cię głowa, poczytaj o ojawach ubocznych. A tym czasem drugi dzień :) trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Luty 1, 2008 i co Julka jak exam? Mysle, że jak sesje przetrwasz bez fajki to już później powinno być dużo lepiej co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 1, 2008 Pilar006-ciezko mi powiedziec jak mi poszedl egzamin. Sama nie wiem. Jestem jeszcze w tzw szoku poegzaminacyjnym ;). Mam bardzo ciężką sesję bo 7 egzaminów (3 juz za mną). Masz racje jak przetrwam teraz ten nerwowy okres to myślę, że przetrwam już do końca. Wiesz Pilar006 -jak ja bym teraz paliła -mając te swoje nieprzespne noce + kawa, kawa i jescze raz kawa to bym padła chyba na zawał . Miłego dnia Ci życze :) ja musze sie teraz troche przespac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzucający inaczej Napisano Luty 1, 2008 Poboli i przestanie a fajki i tak nie zapalę :P Tak sobie czytam calutki wątek i widze że nie wiele tu ludzi których niegdyś "znałem" w tamtym roku.Zdecydowanie atmosferka chyba trochę podupada.Gdzie jest wszechmocny złośliwiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona-ona Napisano Luty 1, 2008 hej wszystkim, dawno się nie odzywałam, ale zaglądałam regularnie i Was podczytywałam. Cieszę sie bardzo Waszymi sukcesami, tak trzymać! Julka masz nerwowy okres, ale dasz radę, ja też rzucałam w stresującym momencie mojego życia. Wbrew pozorom papieros nie zmniejsza stresu, wręcz przeciwnie, teraz to wiem!!! U mnie ponad 4 miesiące BP!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2008 wszystkim pachnącym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teraźniejsza teściowa kocurki Napisano Luty 1, 2008 Jestem jestem drogie dziecko! Czuję się dzisiaj bardzo dobrze bo nie palę 7 dzień i w końcu zaczęłam węszyć!.Wszystko czuje! Szkoda tylko, że też musze wszytko słyszeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzucający inaczej Napisano Luty 1, 2008 Trzymam sie dzielnie,drugi dzionek własnie leci.Co tu taka cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 1, 2008 Witam serdecznie pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona :D BP za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 1, 2008 Również Cie złośliwcze Pozdrawiamy SeRdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 1, 2008 Julka85 :D OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2008 Dzisiaj koleżanka po obiedzie mokła na deszczu bez parasolki paląc papierosa...wiatr nia targał, deszcz gasił fajka, a ta twardo.....wiecie.......trzeba byc mega debilem, żeby tak robić:D Teraz to wiem:DPozdrawiam Wszystkich, a w szczególności Rzucającego Inaczej, bo dzielny jest jak diabli, i co najważniejzsze optymizm wyczuwam u Ciebie.;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2008 Czy Wy też macie takie mega kolory na twarzy?Tylko mi tu nie pierdzielcie, że sobie coś wyobraziłam, bo mam pobożne zyczenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzucający inaczej Napisano Luty 1, 2008 @pozdro600 Dzieki serdeczne za miłe słowa,potrzebne teraz sa bardzo.Optymistycznie podchodzę bo lekko nie jest ale użalać się nad soba też za bardzo nie mozna.Postawiłem na biurku słoik skarbonke i codziennie będę wrzucał po 8 zł (równowartość paczki fajek jakie paliłem).Może to głupie ale strasznie motywuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2008 pozdrawiam odsypiam wczorajszą imprezkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2008 Rzucający--> wcale nie głupie. Ja skarbonki nie mam, ale za to zapisuje w kalendarzu. Co tydzień przybywa mi 30 zł;)Kocurka--> kolory na twarzy, w sensie zdrowe rumieńce. Odkąd pamietam zawsze byłam blada jak trup;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyy...... Napisano Luty 1, 2008 15 miesiecy bez papierosa...13kg do przodu:( dzis jeden wypalony...nie smakowal ale ciagnie mnie okrutnie jeszcze bardziej niz na poczatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach