Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość
Pozdrawiam z anginą, ale BP.RudaPajonkJulkablackberryzupekgogaCięzkie czasy dla mnie nastały, ale palic nie zameirzam:(🖐️

Gość gość
Nicky--> udac Ci sie ma tu i teraz a nie kiedyś 🖐️. Nigdy nie bedzie dobrego momentu na rzucanie - sama przez to przechodzilam. Jeśli widzisz, ze papierosy są bez sensu, to jaki do diabła sens ma odkładanie rzucania na pozniej???????Skomentuje historie z Rudą---> sluchajcie, Ona napisała jak to widzi ze swojej perspektywy. Nie wiem, co sie dzieje w jej organizmie, ale jak na dziewczyne będącą na ostrej diecie ponizej 1000 kaalorii i osstrego treningu fizycznego nie mogła schudnąć! A wręcz przeciwnie tyła! wiecie, jakie to musiało byc dla niej frustrujące? Nam kobietom zależy na tym, żeby byc ładnym, ot takie jesteśmy już głupie i prózne, a tu sie okazało, że wybór zycia bez fajka jest tożsamy dla Niej z byciem 100 kg kaszalotem! Może by ktoś coś doradził, a nie walicie na oślep, byle tylko jej dojeebać. Dzieczyna naprawde sie starała, ale jej nie wyszło. Jaki sens ma jej dołowanie teraz?A Ty Pajonk sie uczepiłeś tego prasowania...jakby nie było widac, że to miało wydzwięk bardziej symboliczny, bo obok napisała, że rownie dobrze pomaga godzinne łażenie szybkim krokiem po markecie....co jest (tłumacze dla niemyslących) tożsame z szybkim marszem, a to jak wiadomo jest rodzajem aktywności fizycznej. Jej chodziło o to, żeby uprawiac taki rodzaj aktywnosci fizycznej, jaki sie lubi, bo nie zawsze katowanie sie wykańczającymi ćwiczeniami przynosi skutki - mówiła to z własnego doświadczenia.Czy naprawde musiałam być adwokatem? Za trudne to dla Was było?

Gość 93blackberry
Pozdro trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia;)

Gość goga45
do pajonnnk------ci jak napisales niektorzy to pewnie ja ,nie zajadam sie do oporu,jak napisales ,w moim wieku ( 45) waga 64 to tez nie tragizm przy wzroscie 163 ale zle sie z tym czuje i szukam rady,jak bym miala 20 lat to pewnie wiedzialabym co zrobic i mialabym wiecej zapalu do tego,nie znaczy to ze czuje sie jak stara baba ale przemiana materii po 40 zwalnia i (pewnie tego jeszcze nie doswiadczyles ale doswiadczysz- czego ci serdecznie zycze) wszystkich pozostalych bardzo goracom pozdrawiam :)

Gość goga45
do pajonnnk-----ci niektorzy jak napisales co marudza to pewnie do mnie,ja nie zajadam sie do oporu,w moim wieku (45 )waga 64 przy wzroscie 164 to nie tragizm ale ja sie zle czuje z tym ,dlatego pytam o rade,jak bym miala 20 lat to inna bylaby przemiana materii niz po 40 bo niestety bardzo zwalnia,ty pewnie tego jeszcze nie doswiadczyles ale napewno doswiadczysz czego Ci serdecznie zycze a wszystkich pozostalych bardzo serdecznie pozdrawiam

pajonkkk –co ty doradzasz jak twój pet jeszcze się jara :D przeczytałeś parę artykułów na temat odwyku jarania i uważasz ze wszystkie rozumy pozjadałeś na pewno przyznał bym ci racje jeżeli by to były twoje spostrzeżenia przeżyte podczas twojej abstynencji naucz się raz wreszcie być sobą kieruj się własnym rozumem i nie bądź marionetka zdalnie sterowana my tu na tym forum nikogo nie krytykujemy i nie wytykamy czyichś błędów tu wszyscy jesteśmy równi bo mamy ten sam problem i mamy nawzajem się wspierać a nie się wyśmiewać nie każdy potrafi za pierwszym razem zerwać z tym śmierdzącym nałogiem są dołki i sa górki radze ci poczytaj lepiej te forum a przekonasz się ze nie raz wystarczy komuś powiedzieć jedne jedyne słowo za które później dziękują :D lam –a co ty ????????? bez komentarza ***** zazdrość ***** ruda kocurko 🌼 przyjmij taka zasadę nie patrz co mówią tylko kto to mówi weź się wreszcie w garść i pokarz ze jesteś z nami pachnąca bp wierze ze potrafisz to zrobić trzymam za ciebie dwa nie zajęte śmierdzielem kciuki które już wielu ludziom na tym forum pomogły :D trzy lata temu 2 kwietnia w dniu śmierci papieża Jana Pawła II postanowiłem rzucić palenie jednak nie udało mi się od razu tego dokonać bo podpalałem po 4-5 pety z tą decyzją woziłem się 6 dni do 8 kwietnia – pogrzeb papieża Jana Pawła II – BP 8- 4 – 2005r :D udało się – powiem wam szczerze dobrze jest nie palić - :D siemanko pozdro 600 🌼 dzięki za to ze jesteś za ruda kocurka chciał bym jej pomóc życzę ci dużo zdrowia 🌼 Julka 8 🌼 93 blackberry 🌼 goga 45 🌼 mordusiak 🌼 mala ksiezniczka 🌼 kamisa 🌼 submag 🌼 zupek 🖐️ graba BP :D wszystkich nie wymienionych również pozdrawiam 🌼 🖐️ BP :D

Gość goga45
napisalam drugi raz bo mnie wywalilo i myslalam ze mi sie skasowala wypowiedz heheheh nawet w drugiej wypowiedzi sobie centymetr wzrostu dodalam hehhe pozdrowionka

Gość elemelelelelek
emocje

Gość elemelelelelek
emocje

dlatego Was uwielbiam, za kazde słowo wsparcia dziekuję 🌼 złośliwiec----> mam taki zamiar pokazać że mogę nie palić i nie chcę palić, jak już napisałam mam chorą tarczycę, właśnie dzisiaj byłam na badaniach i dostałam leki, mam nadzieję że dzięki nim zacznę wyglądać jak człowiek, muszę najpierw dojść do porządku z ciałem a psychika dojdzie do siebie bo powiem Wam że ogólnie się zalamała trochę i jestem już zmęczona głodem i ćwiczeniami. widzisz pozdro jakie jesteśmy próżne :)jak waga wróci do normy wtedy będę wiedziała że to nie pety mnie wspomagają tylko leki

Gość nie jest łatwo
:o

\"przeczytałeś parę artykułów na temat odwyku jarania i uważasz ze wszystkie rozumy pozjadałeś na pewno przyznał bym ci racje jeżeli by to były twoje spostrzeżenia przeżyte podczas twojej abstynencji naucz się raz wreszcie być sobą kieruj się własnym rozumem i nie bądź marionetka zdalnie sterowana my tu na tym forum nikogo nie krytykujemy i nie wytykamy czyichś błędów tu wszyscy jesteśmy równi bo mamy ten sam problem i mamy nawzajem się wspierać a nie się wyśmiewać\" przecież pisze z własnego doświadczenia %-) Nikogo nie wyśmiewam, a wręcz mam wrażenie, że wy ze mnie szydzicie co krok powtarzając, ze sie naczytałem co zaczyna być irytujące. Nie mówie że to napisałaś, ale jak jednak uważasz, że wyśmiewam to wklej mi cytat \"jak bym miala 20 lat to inna bylaby przemiana materii niz po 40 bo niestety bardzo zwalnia,ty pewnie tego jeszcze nie doswiadczyles ale napewno doswiadczysz czego Ci serdecznie zycze\' O to sie nie martwie, bo ja w przeciwieństwie do większości użalających sę nad sobą prowadze dość aktywny tryb życia

Gość 93blackberry
pajonkkk to ty nadal jarasz ;)?

Nie... nie jaram i sie nie boje, że zaczne, że nie wytrzymam tak jak co niektorzy z tych osób tutaj, z tych którzy uważają, ze sie naczytałem :D

Gość palonnnk
"przeczytałeś parę artykułów na temat odwyku jarania i uważasz ze wszystkie rozumy pozjadałeś na pewno przyznał bym ci racje jeżeli by to były twoje spostrzeżenia przeżyte podczas twojej abstynencji naucz się raz wreszcie być sobą kieruj się własnym rozumem i nie bądź marionetka zdalnie sterowana my tu na tym forum nikogo nie krytykujemy i nie wytykamy czyichś błędów tu wszyscy jesteśmy równi bo mamy ten sam problem i mamy nawzajem się wspierać a nie się wyśmiewać" przecież pisze z własnego doświadczenia %-) Nikogo nie wyśmiewam, a wręcz mam wrażenie, że wy ze mnie szydzicie co krok powtarzając, ze sie naczytałem co zaczyna być irytujące. Nie mówie że to napisałaś, ale jak jednak uważasz, że wyśmiewam to wklej mi cytat "jak bym miala 20 lat to inna bylaby przemiana materii niz po 40 bo niestety bardzo zwalnia,ty pewnie tego jeszcze nie doswiadczyles ale napewno doswiadczysz czego Ci serdecznie zycze' O to sie nie martwie, bo ja w przeciwieństwie do większości użalających sę nad sobą prowadze dość aktywny tryb życia

Gość palonnnk
"przeczytałeś parę artykułów na temat odwyku jarania i uważasz ze wszystkie rozumy pozjadałeś na pewno przyznał bym ci racje jeżeli by to były twoje spostrzeżenia przeżyte podczas twojej abstynencji naucz się raz wreszcie być sobą kieruj się własnym rozumem i nie bądź marionetka zdalnie sterowana my tu na tym forum nikogo nie krytykujemy i nie wytykamy czyichś błędów tu wszyscy jesteśmy równi bo mamy ten sam problem i mamy nawzajem się wspierać a nie się wyśmiewać" przecież pisze z własnego doświadczenia %-) Nikogo nie wyśmiewam, a wręcz mam wrażenie, że wy ze mnie szydzicie co krok powtarzając, ze sie naczytałem co zaczyna być irytujące. Nie mówie że to napisałaś, ale jak jednak uważasz, że wyśmiewam to wklej mi cytat "jak bym miala 20 lat to inna bylaby przemiana materii niz po 40 bo niestety bardzo zwalnia,ty pewnie tego jeszcze nie doswiadczyles ale napewno doswiadczysz czego Ci serdecznie zycze' O to sie nie martwie, bo ja w przeciwieństwie do większości użalających sę nad sobą prowadze dość aktywny tryb życia

Gość gość
Pajonk--> Ja musze to rzec. Masz irutyjacy sposób wymądrzania sie. Ja wiem, że tego nie widzisz i Ci sie zdaje że wszyscy sie czepiaja, ale uwierz....większość ma zazwyczaj racje;). Teraz tez nie byłbyś soba gdybyś nie oznajmił z wyższością, że Ty w przeciwienstwie do nas ( w domyśle plebsu, co nic nie wie o aktywnym trybie zycia i rzucaniu palenia) jesteś człowiekiem żyjącym mądrze i zdrowo...no to przebija z Twoich postów - mądralina z Ciebie straszny:D Bardzo Cie prosze, troche wiecej empatii i zrozumienia dla innych, co nie znaczy wcale słabszych i głupszych jednostek 🖐️

Gość gość
Nooo, a skoro Pajonk może, to i ja sie z deka powymądrzam :classic_cool:Nie palę już 77 dni (+ 19g54m33s).Ilość niewypalonych papierosów: 1089.Będę żyć dłużej o 8 dni (+ 07g45m45s)!Zaoszczędzone pieniądze: 354,12 zł!🖐️

A nie pisze prawdy? :) Że niektórzy wolą wrócić do lalenia niż zacząć biegać? :> Zwijam bo nie ma sensu :)

Gość gość
Pijesz do Rudej? Jej historia jest bardziej skomplikowana, niż Ci sie zdaje.I owszem.... nie każdy lubi sie męczyc i pocić na osstrych treningach, nie każdy ma na to czas i siły. Czasem łatwiej jest pojsc na łatwizne, nie potępiaj tych ludzi. Ja np. nigdy nie uprawialam sportu, po prostu nie lubie, nudzi mnie to i męczy, nie daje żadnej satysfakcji. Jedyne do czego jestem w stanie sie zmusić to siatkowka i piłka nożna. Nigdy nie miałam kłopotów z wagą, jeśli bym miala - nie wiem czy tak łatwo byloby mi zmienić niechęć do sportu;) Napiętnujesz mnie za to?:P

Gość gość
Ja złamałam sobie palca, i dlatego teraz juz nie lubie grać w kosza:D ...ale inne gry zespolowe są spoko, przynajniej jakis sens w tym jest, ale inne rzeczy?> Dajmy na to takie brzuszki, albo ćwiczenia z hantlami...buuuuuuuuuuu......to ja juz wole myć podłoge ryżową szczotą, przynajmniej jakis w tym sens i od razu widać rezultat. No tak już mam:oTylko, żeby nie było, że kogoś zniechęcam do sportu - broń Boże uważam, że sport jest cool i chcialabym być aktywna fizycznie, tyle że motywacji zero.

ja mam motywacje i lubie sport, nie ma siły mnie zniechecic:D tyle tylko ze po mnie tego nnie widac:( az mi glupio przed ludzmi ktorzy wiedza ze chodze na cwiczenia bo tyłek coraz większy a treningi bardziej intensywne a tu się dzisiaj okazało:(

Dopiero teraz wlazlam na neta ;) Bo mialam maratona zakupowego ..hehe.Teraz czytam sobie te wszystkie wypowiedzi brrrrr ;) pajonkkk widzę, ze nawet uzyskaleś poparcie palacej lam. No no ;)Nic tylko pozazdrościć :D Ja tez tak jak pozdro600 nie przepadam za sportem. Problemu z waga też nigdy nie mialam i nie mam -mam niedowage lekka;)Na szczeście rzucenie fajek sprawilo że przytylam troche i w końcu mieszcze się w normie;) Kocurka a Ty nie zwracaj uwagi na tych ludzuf bo jak napisalas sami sa siebie warci.Rownie dobrze ja bym mogla wejsc na forum dla palacych i siedziec tam i pisac im ze \'jak cudownie jest nie palic\' Tyle , ze mialoby to wiekszy sens niz belkotanie lam, ze jaranie jest czadowe.

Gość lam
julka a ty popierasz palącą rudą ito jest ok?

Gość lam
Jeżeli inni mogą wygłaszać swoje poglądy(to forum na tym polega) to dlaczego trwa nagonka na pajonnnka.Ruda -ja niedoradzam tylka czytam chyba se żartujesz

Gość a moze lam i pajonk
to ta sama osoba? juz kiedys tak bylo na jednym forum, pamietasz pajonk??? :D

Gość lam
nie jaranie tylko palenie ,nie czadowe tylko fajne-trochę elementarnej kultury proszę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się