Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

pozdrowionka dla mordusiaka, julci, pozdro, decolle, dudki, vilemooo, mariolci, sądny dzień, adytea, kapi, ja-ka, dodob ,1963, tyniaa2, złoośliwiec, zupek, dla was kofani 👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️

Gość kalejdoskop
@sadny dzien a co to za choroba jesli moge wiedzieć? @30tka z gdanska no to fakt... moj byly strasznie palił. masakra... zawsze śmierdziałam od niego no i to bierne wdychanie tez jest uciązliwe. zawsze mi sie duszno robi

kalejdoskop słuchaj co jest najgorsze, moja przyjaciółka nigdy nie paliła a jej facet palił w domku, no i ona mówi że jak kiedyś jej facet wyjechał na tydzień to normalnie zabrakło jej nikotyny i sama podpaliła papierosa bo jej brakowało dymu...........jaja normalnie, ja byłam w szoku jak można biernie tez się uzależnic........

rak he he he i wygrana po mojej stronie :PP mowilam poczytaj wczesniejsze posty to sie wszystkiego dowiesz nooo monia pisalas kiedys w zalaczonym odkurzaczem w reku??he he he

Gość kalejdoskop
@30 z gdańska... a to dobre... ogólnie o tym słyszałem ale nie sądziłem ze to prawda. bardziej ze to mit. jak widać nawet w taki sposób można sie uzaleznić

kalejdoskop ty sie zdecyduj czy piszesz jako facet czy jako laska ok?? a potem ewentualnie do nas dolacz

Gość kalejdoskop
@all sorki zapędziłam sie. gadałam ze swoim facetem i przez podzielność uwagi użyłam nie tego słowa. a wy od razu sie czepiacie. nie szukajcie jakiejś większej sensacji haha. nigdy wam się to nie zdarzyło?

Aguś a może kalejdoskop ma problem z papierosami i chce rzucić a nie wie jak o tym powiedzieć..........Kalejdoskop jeśli jestes palaczem i chcesz spróbować żyć bez dymu to zapraszamy, bez względu ty jestes kobieta czy facetem:)

Gość kalejdoskop
@30-stka z Gdańśka taaaaaaaaak!! to przez brak nikotyny tak mi sie stało ze zatraciłam własną osobowość... nie no mówie ze sie "przejęzyczyłam" podczas jednoczesnego pisania tutaj i rozmowy z facetem... a wy od razu sensacje robicie hehe

kalejdoskop szczerze to nigdy mi się to nie przydarzyło a żyje z jednym chłopem 13 lat:) wiec na serio dziwnie sie wypowiedziałaś, ale niech ci będzie, ale tu się rzuca palenie i się trzyma razem, więc uważaj bo my tu uwaznie wszystko czytamy;)

a swistak siedzi bo w tesco byla promocja na krzesla jakos niezbyt che mi sie wierzyc przekonaj nas jakos do siebie o ile chcesz dolaczyc do naszego grona my tu wszystkie sie kochamy bardziej niz siostry i trzymamy razem jestesmy po tej samej stronie i zadna nie wypowiada sie w taki durnowaty sposob

zmykam do roboty , bo jakoś znowu za długo przysiadłam do kompka:) Aha kofane już wogóle ostatnio nie mysle o P to juz znak że chyba dał mi spokój znowu:) mam nadzieje że kryzysu nie będzie już choćby w tym miesiąącu:)jestem dobrej mysli:)

a wiesz ze ja wczoraj wieczorem tez pomyslalam przez chwile o paleniu??widzisz kurde tyle czasu a jeszcze sa dni ze sie narzuca myslom ;/ buuu

Gość kalejdoskop
@sadny dzien no myśle... no co tu będę przekonywała... nie wierzycie nawet w to ze raka pluc to sprawa genetyczna :PP @30stka z gdanska no wiesz - moj chłop tez czasami walnie tekst typu "a widziałes to" zamiast "widziałas". nie ma reguły. przyzwyczajenia.

kazden jeden rak to wada genetyczna i mi tlumaczyc nie musisz tego a my tobie usilujemy powiedziec ze nie ze wzgledu na raka rzucilysmy poczytaj naprawde wczesniejsze posty to bedziesz widziec co ktora z nas powodowalo ze rzucila

Sądny dzień, ja mam największe obawy że jak będzie się zblizał koniec miesiaca to ja znowu się złamie w nocy:( ale jeśli mi się uda pod koniec tego miesiąca to już wiem że dam radę. A tak ogólnie to np: przy alkoholu się ni eboje i przy palaczach też nie bo mam jeszcze więcej wtedy siły i w myslach uważam że palacze są głuptasami.:) Moge imprezowac i pić i nie zapalę, ale ten czas przed okresem jest u mnie katastrofą, to jest jedyny strach który siedzi mi w głowie. A wogóle to co do wagi to juz się unormowała, czyli przemiana materii juz działa względnie, tylko dostałam jakies pryszcze na buźce, ale to chyba od słońca:)

kalejdoskop palisz czy nie palisz, rzucasz z nami czy nie rzucasz:)????? My tu ekipa bardzo sobie bliska, a w szczegolności Ci co rzucili:),lub ci co próbuja rzucić Bombasti i tymula ja o was pamiętam, może znowu dołączycie do naszego grona:)

moja waga tez stanela w miejscu mi ylazlo cos na szyi ale bynajmniej nie z braku nikotyny monia czemu ten czas przed okresem taki dla ciebie jest??na ten czas obstaw sie herbatkami wszelkiego rodzaju kup slonecznik a jak bedzie trzeba to cala noc bede z toba klikac na necie albo nawet i eski he he mam nadzieje ze tez masz komoreczke w tej sieci co ja bo z torbami pojde ;)

dzieki aguś ze będziesz:)👄 ten kryzys zaczyna się około 25 każdego miesiaca, mam huśtawkę nastroju taką na maxa, od sierpnia mam dostać hormony to może się unormuje mi w łepetynie:), ja mam coś nie tak z hormonami, dlatego mam tak silne napięci eprzed okresem, czasami mnie trzyma 2 tygodnie, można kuźwa jajko znieść i zwariować:) zione ogniem i iskrami z oczek;) Wszysko mnie wtedy wkurza, no i to nie jest przez niepalenie tylko przez to że jakiś tam estrogen mi się wytrąca i testosteron mi się ładuje:)

od września chyba zmienie , bo jestem w erze od kilku lat na abonament, ale chyba we wrześniu gaśnie kolejna umowa to będę na kartę bo to się lepiej opłaca:) a ja i tak korzystam z telefonu bardzo mało.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się