mariola18 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no z kotem to nie zapraszam ! no chyba że się go chcesz pozbyć;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 24, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aga pomogłam ci sie przedostac z 620 na 621 i z 621 na 622!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestes mi winna jakies fotomonto hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 YES YES mam rocznice:D stustronnicowke :D moj kotek to najlepszy facet jakiego znam wiec dla bezpiecznosci zostanie w domku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 fotomonto powiadasz :) to moze takie z nakladanym obrazem jak atydei zrobilam cio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2008 Sirma Julka--> ja sobue licznik przestawiłam własnie:DWyciągnelam średnia z poczatkowej i aktualnej ceny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2008 siema mialo być:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no jasne moze byc! jestem ciekawa co fajnego czai się w twojej głowie??????????????? jesli moge miec małą sugestie to mogłabys to ostatnie zdjęcie w B&W z naszej klasy wykorzystac :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 hmmm no ciekawe jak by to wygladalo ze zmieniona cena chociaz te nasze liczniki nawet i ze starymi cenami niezle wygladaja galaretka ma po nowej cenie licznik:P ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2008 Czy ktoras z Was sie orientuje ile kosztują teraz L&my? ale normalne , nie slimy...bo slyszalam, ze podrożaly, ale w 2 kioskach codziennie sprawdzam i ciągle 6.75 cena,,,,,,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 i co male galaretki na twarzy duzej galaretki?? wyslij mi jakies zdjecia na maila tamto sobie sciagne i zobacze co mi do glowy wpadnie atydei zrobilam a potem mialam jeszcze inna koncepcje na to ale juz to miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 ja wiem ile linki L&M teraz 8,20 bo pani moja z kiosku mnie poinformowala a kosztowaly 6,90 zwykle L&M nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2008 Hmmm....a Ty paliłaś te cienkie?Nigdy nie kumałam, jak można to palić...dla mnie fajek musiał być zawsze gurby i mieć pomaranczowy filtr...ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.Kurde 8 zeta to przegiecie.....ciekawe jak wzrośnie wpolczynnik ludzi na odwyku, gdy fajki dojdą do 10 zeta za paczkę.Osobiscie nie moge sie już doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 niooo te cieniutkie fajnie mi sie palilo bo ust nie musialam prawie otwierac:D a capily jak kazdy fajur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2008 Mi zawsze mentole dawały złudzenie, ze mniej mi capi z pyska....teraz juz wiem w jakim byłam błędzie:DKoleżanka czasem pali i wali na kilometr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 mi sie tez zawsze zdawalo ze mniej wala,mowisz to nie tak?/nie wiem nikt z moich znajomych nie pali mentolowych za to moj przyjaciol pali red&white capia niemilosiernie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2008 Fajek to faJEK, CAPI zawsze TAK SAMO.Dziś jadłam kolacje w knajpie na zewnątrz i dwie panie koło 50 tki paliły przy stoliku oddalonym z 10 metrów ode mnie i niestety czułam ten smród. Az mi sie mojego ravioli odechciało w pewnym momencie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 24, 2008 pozdro600 - zwykle L&M kosztują dokładnie 8,05 zł aga - wysle ci fotki ale pozno dopiero jak wroce z pracy ok 22 to tak zebys sie nie niecierpliwila;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2008 8.05 zł...SZOK!To ja przekręcam swoj licznik w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 a ja juz cos tworze z tego co na nk:P wisisz mi twojego drinka za to :P ale kurcze dwie a wlasciwie trzy koncepcje mam i miesza mi sie troche w glowie angela brzeczy mi za uszami a tworczosc ciszy wymaga :D skupic sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 he he he galaretka cytuje moja angela "fajnie galaretka nie ma faceta fajnie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 24, 2008 hahhahahahhahaha daj buziaka ode mnie za to angeli! ej to ty mi wisisz fotomonto za to ze cie przeprawiłam na 622 stronke!;-P a ty sobie juz drinka dodałaś no no no nieładnie aga ! hahahhahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 ale tego fotomonto bedzie wiecej bo mam natchnienie:P na drinka pracuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 naprodukowalam z tego co na nk masz, obejrzyj i ocen czy zapracowalam na drinka :D a jak mi jeszcze cos do glowy wpadnie to jeszcze porobie :D zaraz ci puszcze na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 poszlo wisisz mi drinka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 24, 2008 aga no załsłużyłaś!!! nawet na trzy drinki!!! alob na pięc!!!! a nawet na dziesięc!!!! zaje _ _ _ te fotomonta poprostu!!! szczególnie podoba mi sie ten pomysł klonowania w okularach .... bosko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 no to ciesze sie :D znaczy sie pijemy he he twoje zdrowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 24, 2008 i twoje! z tym licznikiem to cos jest nie halo zablokowało mi zalacznik na wp (pewnie ze wzgledu na wira) na 509 link jest nie teges buuuuuuuuuuuu ma ktos licznik bez wirusa????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 kurde nooo ja z niego instalowalam po formacie i bylo ok wszystko,to nie wiem czemu tak sie stalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 przeskanowalam go i nic mi nie wykrylo sprobuje ci go wyslac z innego maila jak jest cos nie tak to gmail go nie przepusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 24, 2008 plik wykonywalny spakuje go rarem i wysle to ci przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach