mariola18 0 Napisano Sierpień 1, 2008 a te puste posty powyzej to dlatego ze chcialam wkleic ładne emotikonki ale mi nie wyszło ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Sierpień 2, 2008 26 godzin bez fajki:):):) ale ssie:(.........pozdrawiam wszystkim.ze ja tu jedyny facete jestem?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Sierpień 2, 2008 o jest brat niedzwiedz! a mysmy juz tu prawie kreske na tobie postawiły;-P brawo brawo brawo najgorsze są pierwsze dni_________wytrzymaj_________jestes tu prawie jedyny_________jest jeszcze złośliwiec czasem________ale on jest prawie jak guru_________bo on ma juz 1200 dni na liczniku bp________ wstawac wszystkie spiochy!________no to co ze weekend?;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 2, 2008 siemka pozdrawiam całe pachnące grono BP :D wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom a chłopakom graba :D BP za potrzebującym trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP BO NIE PALIĆ TO COŚ PIĘKNEGO :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Sierpień 2, 2008 dywacji tych którzy potrzebują Nie palę już 175 dni (+ 20g17m18s). Ilość niewypalonych papierosów: 4220. Będę żyć dłużej o 32 dni (+ 05g43m10s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 055,07 zł! i MÓJ MĄŻ: Nie palę już 170 dni (+ 15g18m51s). Ilość niewypalonych papierosów: 5119. Będę żyć dłużej o 39 dni (+ 02g30m34s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 279,78 zł! Razem daje dość sporą sumkę, oj szkoda że nie ma jej w skarbonce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Sierpień 2, 2008 Miało być Dla motywacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierna palaczka Napisano Sierpień 2, 2008 ja tez chce rzucic pomozcie jak to zrobic cholera??:O ograniczam ale ciezko jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 i ja melduje sie z odkurzaczem w dloni Nie palę już 161 dni (+ 01g25m40s). Ilość niewypalonych papierosów: 3221. Będę żyć dłużej o 24 dni (+ 14g33m05s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 215,99 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 nie ograniczaj tylko zrob ciecie ostre ciecie nikt nie obiecuje ze bedzie latwo ale wszystko sie da :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierna palaczka Napisano Sierpień 2, 2008 o jezu tak od razu przestac??:( przeciez nie dam rady:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 dasz dasz :0 chcesz dac rade??to dasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierna palaczka Napisano Sierpień 2, 2008 ok dam rade;) a co wy robiliscie zeby nie zwariowac bez fajek??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 ja zajmowalam rece klawiaturka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierna palaczka Napisano Sierpień 2, 2008 moj facet na pewno bedzie mi pomagal:D ok postaram sie od dzisiaj nie wziac fajki do ust:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierna palaczka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 sie zaczernilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 nio i dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anania 0 Napisano Sierpień 2, 2008 dzis dla odmiany mi ciezko... i ta chcica cholerna... a jeszcze wieczorem ide na panienski... i nie mam sie w co ubrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anania 0 Napisano Sierpień 2, 2008 wierna palaczko poczatki sa ciezkie. wiem bo sama jestem wlasciwie na poczatku. gdzie mi do imponujacych wynikow dziewczyn. ech... trzymam kciuki za Ciebie! :) i za siebie :) i za wszystkie :) a no i za niedzwiedzia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 a gdzie nam wszystkim do wynikow dudki i zlosliwca ?? dogonimy ich zanim sie obejrzymy :) trzymam za was i za nas kciuki jak to zlosliwiec zwykl mawiac dwa wolne nie zajete smierdzielem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierna palaczka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 ja chyba nie dam rady bo lubie palic:(:( nie mialam fajki w ustach od 3 godzin:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anania 0 Napisano Sierpień 2, 2008 jak chcesz rzucic to dasz rade!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierna palaczka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 zapalilam ale dzisiaj tylko ok 4 poszly:D a normalnie cala paczka:D mysle ze latwiej mi bedzie ograniczac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 Eche, ja ograniczałam tak przez dwa lata:). Najlepiej od razu. Ograniczać nic nie da bo masz cały czas nikotynę w organizmie a jak ograniczasz to chce się jeszcze bardziej palić bo organizm domaga się swojej dawki. Przeczytaj książkę \"łatwy sposób na rzucenie palenia\":). Ty nie lubisz palić-gdybyś lubiała to byś zapaliła na przykład raz w miesiącu-tak jak lubisz czasem iść do kina na przykład:D. Tylko Ci się wydaje że lubisz:). A ja mam 50 dni 50 dni 50 dni :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierna palaczka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 buuuuuu ja nie potrafie od razu:(:(:( skad mam wziac ta ksiazke??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 ja-ka jaka fajna okraglutka roczniczka :) daj maila to dziewczyny ci wysla ta ksiazke.ja jej nie mam nie czytalam ale wszystkie pozostale maja ja w swoich ksiegozbiorach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierna palaczka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 natalia1723@o2.pl :) moze z wasza pomoca mi sie uda:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 I możesz też ją znaleźć na chomikuj. pl Nie mów że nie dasz rady. Nie wolno tak myśleć:)! Lepiej pomyśl ile osób paliło i to w jakich ilościach i przez ile lat a rzucili. Skoro inni mogą to Ty też:)! A ile palisz dziennie i od jakiego czasu? Bo ja paliłam 13 lat, końcowo to prawie paczka dziennie szła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierna palaczka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 ok5 lat paczka dziennie:O mloda glupia siksa bylam ze w ogole zaczelam:O:O mam dopiero 19 lat...:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 2, 2008 ja palilam 18 lat czyli prawie cale twoje zycie i nie pale od 23 lutego tego roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierna palaczka 0 Napisano Sierpień 2, 2008 a moze pomoge sobie jakimis plastrami tabletkami??:( daje to cos w ogole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach