Ania.B 0 Napisano Styczeń 14, 2009 mamamajeczka ----> trzymaj się kochana ,tak jest niestety że te cholerne kryzysy nas dopadają na początku rzucania tego dziadostwa :(:(:( nie wychodzą mi te serduszka i inne ...:( kurde co ja taka ciemna jestem ? klikam jednocześnie Alt i Windows + 3 i lipa - coś tam inne zaczeło mi się załączac ...ech...nie wiem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 14, 2009 pozdrawiam całe pachnące grono życzę miłego i spokojnego wieczorku BP majamajeczka będzie dobrze odpędź od siebie te śmierdzące myśli to zaraz minie nie pozwól żeby kawałek papieru ze szczypta tytoniu tobą rządziło wierze w ciebie ze dasz rade trzymam za ciebie kciuki bp :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Ania -duszę najpierw lewy alt potem 3 z cyfrowej klawiatury.Jak puszczam jest serce.♥ Ja jestem ciemna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Złośliwiec (: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 14, 2009 marjola 53 Ania. B aram 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Za chwilę 800 strona . Może jakaś imprezka.Zapraszam chętnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majamajeczka Napisano Styczeń 14, 2009 kochani dziękuje, naprawde - oddycham i chyba się nie dam a to dla Was ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥mariola53 Ania B. złośliwiec ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ale na wszelki wypadek ide pochodzić gdzieś bo w domu nie wyrobie - dajcie znać gdzie ta impreza - ja bardzo chętnie wpadne :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mr.ant Napisano Styczeń 14, 2009 nie palę od 4 lat.paliłem 50 dziennie.po wyrzuceniu papierosów i tytoni na śmietnik zacząłem zażywać tabakę.mniej szkodliwe gdyż najbardziej trujący jest dym papierosowy.życzę wytrwania.pozdrawiam.mr.ant po polsku znaczy pan mrówka,mam takie przezwisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 majamajeczka-serduszka się udały.Co znaczą te cyfry.Jesteś dzielna.Pewnie, że dasz radę.Ja przeżyłam nalot 2 palaczy.Nie zapaliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lelof85 Napisano Styczeń 14, 2009 alez mnie w brzuchu sciska:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek121 0 Napisano Styczeń 14, 2009 trzymajcie sie!! trochę śmiesznie mi sie to teraz czyta bo już nie mam ciśnienia związanego z paleniem ale sam miałem kiedyś kiepskie dni i znam ten ból Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek121 0 Napisano Styczeń 14, 2009 trzymajcie sie!! trochę śmiesznie mi sie to teraz czyta bo już nie mam ciśnienia związanego z paleniem ale sam miałem kiedyś kiepskie dni i znam ten ból Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Coś tu cicho.Spadam do łóżeczka.Tam jest bezpieczniej.Tutaj nie palę. Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Styczeń 14, 2009 Witam wszystkich i melduje pieknie ze 10 dzien bez fajeczki moge chyba uznac za zaliczony chociaz sam sobie do konca nie wieerze ze tyle moglem wytrzymac .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 JA TEŻ SOBIE NIE WIERZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Styczeń 14, 2009 Marjola53 chyba nie zostalo nam nic innego jak uwierzyc w siebie :) Przeciez damy rade pokonac smierdziela.Niektorzy pewnie powiedzieli by ze to tylko 10 dni dla mnie to jest az 10 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 JEDREK POKONAMY SMIERDZIELA.dAMY RADĘ.cOŚ porąbałam z literami.Chyba mi się udało naprawić.Jedrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Dla mnie to aż 10 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Styczeń 14, 2009 Dziekuje ja chyba nie potrafie takich kwiatkow ale sprobuje .Marjola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Udało się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Styczeń 14, 2009 ooo udalo sie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Ja też ćwiczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 N ie udało się.Do jutra pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aram55 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Marjola, podziwiam Cię, jesteś bardzo wytrwała i mam nadzieję, że nie zawiedziesz przede wszystkim siebie Trzymajcie się kochani, pozdrawiam Was wszystkich - tych pachnących i tych, którzy maja zamiar pachnieć:) Leloof, misiek, Ania B, Anula, Jędrek, majamajeczka.................wszystkich No i oczywiście złośsliwca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Styczeń 14, 2009 A tak wogole to musze podziekowac Ani B za link do tych ikonek tak wiec dziekuje i .Ja do dzis nie moglem wymyslec skad bierzecie takie buzki a wstydzilem sie zapytac zeby z siebie blazna nie zrobic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 aram- czekam na Ciebie.Mamy dużo wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Styczeń 14, 2009 Dzieki aram 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 14, 2009 aram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach