sadny dzien 0 Napisano Marzec 27, 2009 no latwe to nie jest ale gra warta swieczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anesia 1 Napisano Marzec 27, 2009 musze sobie poradzić, za chwilę wracam do domu z pracy, mam nadzieję, że wytrzymam kolejny wieczór, no cóż, najwyżej wypiję dwie szklanki wody i pójde spać wraz z moim synkiem, chociaż spie chyba gorzej odkąd nie pale, mam nadzieję, ze tego typu dolegliwości miną już wkrótce!!!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wg Allena Carra rzucic fajki Napisano Marzec 27, 2009 jest łatwo i przyjemnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Marzec 28, 2009 Witajcie :) Karminadle :P -----> ja też ze Śląska :) Madziuchno kochana ------> podziwiam za pamięc kto ile nie pali itp :):):) a mój skromny wyczyn to : Nie palę już 207 dni (+ 02g44m11s). Ilość niewypalonych papierosów: 8284. Będę żyć dłużej o 63 dni (+ 06g50m10s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2 899,59 zł! :D pędzi ten czas jak szalony.................... buziolek dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Marzec 28, 2009 witam w ten słoneczny poranek kawke naparzyłam ta wiec zapraszam Miłego dnia i trzymajcie sie pachnąco mój bilansik Nie palę już 111 dni (+ 16g49m32s). Ilość niewypalonych papierosów: 2904. Będę żyć dłużej o 22 dni (+ 04g26m30s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 023,74 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 28, 2009 Witam. Poranek faktycznie piękny. Aga kawa pyszna.Dzięki. Dziękuję za troskę o moją piecholkę. Ma dyskopatię.Chyba jest lepiej.Nie chce siedzieć w zamknięciu a musi.Przez 2 tygodnie nie powinna wcale chodzić. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Miłego dnia. NIE PALIMY>PACHNIEMY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kania2a 0 Napisano Marzec 28, 2009 Nie palę już 70 dni (+ 13g07m49s). Ilość niewypalonych papierosów: 423. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 05g36m06s)! Zaoszczędzone pieniądze: 148,14 zł! To mój rachunek sumienia TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKICH buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość askap Napisano Marzec 28, 2009 Witam A u mnie szaro, buro i ponuro:( Wczoraj jadłam jak najęta tyle że starałam sie jeść np. jabłka, kukurydzke a po kolacji czekolade :P no ale cóż ze wszystkiego rezygnować nie będe życzę wszystkim miłego dnia pachnąca aga kawka bardzo dobra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 28, 2009 Witam pozdrawiam serdecznie życzę miłego dnia BP :D dzięki za kawę naprawdę pyszna :D pachnąca aga marjola Ania.B kania2a sadny dzien ojejkujejku madziuchna 04 Agnie Jola388 lena111 Julka85 biuralistka 40 Amaranth Anesia1 askap karminadla wszystkich nie wymienionych też pozdrawiam za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP NIE PALIMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnie 0 Napisano Marzec 28, 2009 Dzień dobry :) nie palimy, pachniemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Marzec 28, 2009 tak jest pachniemy i teraz czujemy jak wiosna budzi sie do życia jak świat pięknie pachnie Aj nic tylko iśc na spacerek ale ja w pracy jestem :( miłegio dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura22 0 Napisano Marzec 28, 2009 Witam pozdrawiam serdecznie życzę miłego dnia na drugi raz przyjdę wcześniej na kawkę pachnąca aga marjola Ania.B kania2a sadny dzien ojejkujejku madziuchna 04 Agnie Jola388 lena111 Julka85 biuralistka 40 Amaranth Anesia1 askap złośliwiec ewenement ta twoja ksywka i pozostałych,których jeszcze nie poznałem a mam zamiar poznać. No gehenna ciąg dalszy ale już spokojniej dziś mam a gdzie tam niedziela.Trwa w moim przypadku do 3-ech dni a póżniej spoko. Ktoś pyta o dossie czy cv więc odpowiadam; jestem z Chorzowa ksywka karminadla.Ksywka żeńska a jestem facetem czyli mogę być też klopsem jednoznaczna nazwa tylko tam gwarowo. życzę wytrwałości wam jak i sobie oraz spokojnego a nie wrzaskliwego przez połowicę dnia.:P:DAle tak maja ciała pedagogiczne skrzywienie zawodowe.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura22 0 Napisano Marzec 28, 2009 dziś nie da rady wgrywać.do poniedziałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość askap Napisano Marzec 28, 2009 a jednak wyszło słonko i potem wybieram sie z moim synusiem na spacerek wklejam swój bilansik marny bo marny ale zawsze coś Nie palę już 1 dzień (+ 15g03m47s). Ilość niewypalonych papierosów: 19. Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 03g34m50s)! Zaoszczędzone pieniądze: 7,86 zł! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anesia 1 Napisano Marzec 28, 2009 witam wszystkich, w Krakowie też świeci słońce, uśmiech na ustach, bez papierosa!pozdrawiam, wytrwałosci na weekend życzę wszystkim potrzebującym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurelka1988 0 Napisano Marzec 28, 2009 witam wszustkich.czesto nie pisze ale czytam na biezaco:) Nie palę już 23 dni (+ 22g33m40s). Ilość niewypalonych papierosów: 287. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 04g40m05s)! Zaoszczędzone pieniądze: 100,54 zł! pozdrawiam wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 28, 2009 karminadla ja pytalam z kad jestes bo ja gliwice i popatrz chorzow a gliwice rzut beretem ze nie wspomne jak masz blisko do ani do bytomia chyba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 28, 2009 sadny dzien Aurelka 1988 Anesia1 askap karminadla dzień pochmurny od czasu do czasu deszczyk pokropi jest +9 wiosna tuż tuż :D w domu tylko ze swoja psinką nie palimy ogólnie nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 28, 2009 w gliwicach mamy poki co piekna pogode :) slonko swieci nawet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Marzec 28, 2009 Witam Wszystkich wreszcie WIOSNA dzisiaj słoneczny ciepły dzień dla przypomnienia mieszkam 20 km od katowic a dzisiaj mój bilansik okrąglutki Nie palę już 150 dni (+ 06g26m33s). Ilość niewypalonych papierosów: 3305. Będę żyć dłużej o 25 dni (+ 06g04m57s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 157,06 zl Wiosennego pachnącego wekendu Wszystkim życzę NIE PALIMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kowalik 0 Napisano Marzec 28, 2009 Ja rzuciłam, no można powiedzieć, że rzuciłam rok temu w marcu, ale czasami do piwka zapalę 1 papierosa.Ostatnio obiecałam chlopakowi, że nie będę już popalać i zamierzam się tego trzymać. Jeżeli chodzi o zdrowie to cięzko mi stwierdzić czy lepiej się z tym czuje, ale jeżeli chodzi o portfel to wcale więcej kasy w nim nie ma. :/ Pieniądze, które przeznaczałam na papierosy wydaję teraz na milion innych rzeczy. ehhh :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kowalik 0 Napisano Marzec 28, 2009 Paliłam nałogowo przez 7 lat, no i można powiedzieć,że rzuciłam rok temu w marcu, ale czasami do piwka zapalę 1 papierosa.Ostatnio obiecałam chlopakowi, że nie będę już popalać i zamierzam się tego trzymać. Jeżeli chodzi o zdrowie to cięzko mi stwierdzić czy lepiej się z tym czuje, ale jeżeli chodzi o portfel to wcale więcej kasy w nim nie ma. :/ Pieniądze, które przeznaczałam na papierosy wydaję teraz na milion innych rzeczy. ehhh :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola388 0 Napisano Marzec 28, 2009 Melduję się posłusznie. Oczywiscie bez smierdziela. Pozdrawiam całe pachnące grono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 28, 2009 a ja sie pochwale i spadam Nie palę już 399 dni (+ 05g25m40s). Ilość niewypalonych papierosów: 7984. Będę żyć dłużej o 60 dni (+ 23g49m45s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 473,26 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Marzec 28, 2009 I ja się pochwalę wląśnie wrócilam z pracy i biorę sie do nauki...egzaminy tuz tuż....jutro znowu do pracy... Nie palę już 77 dni (+ 20g57m24s). Ilość niewypalonych papierosów: 2336. Będę żyć dłużej o 17 dni (+ 20g18m09s)! Zaoszczędzone pieniądze: 841,03 zł! no ślicznie jest???? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D NIE PALIMYPACHNIEMY pozdro dla wszystkich którzy odwiedzaja to forum....buziolki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 28, 2009 Witam Dziękuje wszystkim za troskę o psinkę. Jest lepiej.Bardzo się cieszę.:D A teraz do sprawy. Biuralistka. Węch faktycznie wraca do normy najszybciej. Sport i dieta to samo zdrowie.Co do odkładania pieniędzy to na papierochy zawsze musiało być, do skarbonki niekoniecznie:( Ojejkujejku Dzięki za słowa otuchy.:) Wszyscy jesteśmy wyjątkowi i puchniemy z dumy.Jesteśmy wielcy.:D ZłośliwiecSam, ale nie samotny.:) Jola388 Masz silną wolę.Wolisz jeść.;)Zobaczysz wszystko wróci do normy.:) Ania B, Lena111.Do dziecka tylko spokojnie,Twój nastrój jemu się udziela. Masz rację.Jest super nie palić a topik faktycznie uzależnia. Allena Carra też czytałam. AgnieSen to zdrowie.Jeszcze w odpowiednich godzinach to super sprawa. Mnie jak dopada chęć na ćmika to staram się czytać topik.Pomaga.:) Kania2a Karminadla. Masz fajną żonę. Paląc biernie też pewnie można się uzależnić. Na początku rzucania każdy jest na swój sposób masochistą. Klops jest po poznańsku. Pachnąca Aga .Wiosnę czuć w powietrzu.Bardziej intensywnie jak w latach ubiegłych.Mnie najpierw powalilił przepiękny zapach jajecznicy na wędzonce.:D Amaranth.Rzucając papierochy nic nie tracimy.Wręcz przeciwnie zyskujemy bardzo wiele. Wysiłek fizyczny dobrze robi.Ponoć wydzielają się endorfiny. Askap.Zobaczysz wszystko minie.Będzie dobrze a jaka satysfakcja.:) Madziuchna . Z tortem jeszcze poczekamy.Bardzo lubię brzdącowy i truskawkowy na bitej śmietanie. Widzę, że bawisz się w statystyka.Super.:) Sadny dzien. Masz rację gra jest warta świeczki. To co jutro wielka impreza.:D Już czuje się zaproszona.:D Anesia1 Aurelka1988 MiLego popołudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 28, 2009 Madziuchna.:D:D:D:D:D. Ucz się pilnie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Marzec 28, 2009 dzięki ale jakos nie chce nic zostać w mózgownicy....chyba zmęczenie wychodzi...zaraz idę z piecholkiem na spacer i jutro rano trzeba wstać... szampan bedzie sie lal w rocznicę...i dla Ciebie będzie tort truskawkowy....a jeśli chodzi o statystyke lubię...mam 6kę z tego przedmiotu....:D Ciekawy przedmiot... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała3311 Napisano Marzec 28, 2009 Witam gdzie można znaleźć ten licznik dni bez papierosa ja dzisiaj 7 dzien i jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola388 0 Napisano Marzec 28, 2009 D o b r a n o c :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach