marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Spróbuje wkleić licznik, mam nadzieję, że będzie działał http://megapliki.interia.pl/pobierz-3569.htm l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Nie działa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Jeszcze raz http://www.mooqoo.com/pl/nasze-programy/rzuc -palenie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Nie działa.:( Więcej nie szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Ja-ka doliczyłam się, że masz dzisiaj 300 dni/chyba/ Moje gratulacje.Zyczę Tobie samych 300x nieskończoność. .Dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Marzec 30, 2009 melduje się:) i serdecznie pozdrawiam całe grono Nie palę już 161 dni (+ 02g52m44s). Ilość niewypalonych papierosów: 6444. Będę żyć dłużej o 49 dni (+ 05g32m46s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2 900,15 zł! ps: mnie już nie ciągnie, ostatnio był stres dużyyyyy i uświadomiłam sobie że nie pomyślałam o śmierdzielu;) .....czuje że już nie zapalę:) ale oczywiście wiem, że trzeba byc śwaidomą i wciąz pamiętać o tym iż jeden papieros i znowu zacznę palić 2 paczki dziennie:)......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Marzec 30, 2009 askap to móje GG.6970527 podaj mi swojego e-maila to puszcze Ci książkę.... 30-tka z Gdańska-gratuluję 161 dni... Miłego popołudnia ja zaraz wychodzę do pracy...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
famona 0 Napisano Marzec 30, 2009 witam Wszystkich serdecznie ja niestety poległam...eeeh...nie wiem kiedy mi się uda, ale postanowiłam że się nie poddam i będę walczyć do skutku :) jakoś wcześniej nie zdawałam sobie sprawy z tego jakie to świństwo i jak ciężko się z tym rozstać...:( dziadostwo jedno wielkie i śmierdzące... Uzależnienie straszne, bo jak czegoś nie chcę jeść na przykład to nie jem. A tu? Nie chcę palić a palę...tzn już nie. od wczorajszego wieczorku :) no ale ZNOWU od poczatku główne motto tego topicu NIE PALIMY PACHNIEMY i oby tak zawsze... :) za oknem wiosenka, więc chyba czas najwyższy oostatecznie powiedzieć NIE ŚMIERDZIELOWI... a to dla Wszystkich bywalców tego topicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnie 0 Napisano Marzec 30, 2009 Witajcie :) Nie palimy, pachniemy :) takiego ładnego, długiego posta napisałam, a tu coś nawaliło i po poście :( daję tylko linka do licznika, mam nadzieję, że będzie dobry: http://megapliki.interia.pl/pobierz-3569.html całuski, cukiereczki, ciasteczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnie 0 Napisano Marzec 30, 2009 a jak będę w domu, to poszukam jeszcze linka do Carra, bo miałam i było wszystko ok; może komuś posłuży;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 30, 2009 dziekuje kochani i zapraszam na torta :) mariolka wiesz ze ja juz nawet tymi kategoriami nie pomyslalam??ja mialam w glowie tylko ze to juz ponad rok a to rzeczywiscie 400 dni jak to zlecialo szok :) dziekuje za pamiec Nie palę już 401 dni (+ 04g32m17s). Ilość niewypalonych papierosów: 8023. Będę żyć dłużej o 61 dni (+ 07g01m36s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 490,34 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 30, 2009 sadny dzien torcik pycha :D super ja tez nie liczę dni tylko lata :D bo czas szybko leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anty palacz Napisano Marzec 30, 2009 I tak nie rzucicie bo i nie wierze w was ;D palaczeeeee i smierdziuchyyyyyy....... do gazowni z wami.. tam byscie mieli najwiecej dymu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 30, 2009 ty anty palacz pomyliłeś się i nie tu trafiłeś znajdź sobie inny topik dla palących :D BO MY TU WSZYSCY NIE PALIMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Marzec 30, 2009 anty palacz widocznie jesteś słaby albo nie chcesz przestać śmierdzieć i dlatego palisz a my tak jak napisał Ci nasz kochany złośliwiec nie palimy PACHNIEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anty palacz Napisano Marzec 30, 2009 ja jestem nie palący wy jebani smierdziele i nigdy nie paliłem... ;D A WY, przed komputerem na klawiaturce to kazdy potrafi napisac ze jest się nie palącym i pachnącym a pewnie co chwila na balkonik idziecie zapalic smierdziuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Marzec 30, 2009 Melduję się, gratuluję itp:D . Haha - a co tu za trol pisze do nas:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Sadny dzien:) tort świetny i do tego taki jak lubię:D Ja-ka :) też powinnaś postawić.Masz 300 dni.Gratuluję{kiss] Spokojnej nocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Ja-ka sprawdziłam jeszcze raz. Z matematyki zawsze byłam mierna.Masz 290 dni.Tort za 10 dni.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Anty palacz po co na balkonik, ja zawsze paliłam w mieszkaniu.Zawsze ale do 5.01.2009. A Ty biedaku musisz wychodzić na balkonik.Jesteś niewolnikiem własnego nałogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 30, 2009 Pisałam, ale poszło...... Anty palacz dlaczego na balkonie.Paliłam zawsze w mieszkaniu. Tak było do 5.01.09. Biedaku musisz wychodzić na balkonik.Jesteś niewolnikiem własnego nałogu.Zdarza mi się palić w nocy. A gdzie to już jest moja słodka tajemnica.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Marzec 31, 2009 witam w ten wiosenny poranek kawka zrobiona zapraszam PACHNIEMY PACHNIEMY NIE PALIMY NIE PALIMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 31, 2009 pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona BP :D pachnąca aga pyszną kawunię zaparzyłaś :D dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 31, 2009 Witam cieplutko:) Następny wiosenny i pachnący dzień. Agunia kawa pyszna.Dzięki.:D Złośliwiec Dzisiaj idę do weterynarza.Zobaczymy co powie. Brakuje mi tych spacerów z pieskiem. Miłego dnia dla wszystkich stałych i tych rzadszych bywalców. Pozdrawiam:D NIE PALIMY. PACHNIEMY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 31, 2009 Witam cieplutko:) Następny wiosenny i pachnący dzień. Agunia kawa pyszna.Dzięki.:D Złośliwiec Dzisiaj idę do weterynarza.Zobaczymy co powie. Brakuje mi tych spacerów z pieskiem. Miłego dnia dla wszystkich stałych i tych rzadszych bywalców. Pozdrawiam:D NIE PALIMY. PACHNIEMY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 31, 2009 Pisałam i poszło w kosmos.Może wróci. Miłego pachnącego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Marzec 31, 2009 Wróciło i to podwójnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola388 0 Napisano Marzec 31, 2009 Kawa pychotka. Nie palimy pachniemy. Pozdrawiam wszystkich życząc miłego wiosennego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Marzec 31, 2009 Marjola, Aga, Jola, Złośliwcze - melduję się na kawie - pyszna, bo pita w dobrym towarzystwie - a to jak wiecie jest najważniejsze ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
famona 0 Napisano Marzec 31, 2009 pachnąca aga kawka pyszniutka akurat na rozpoczęcie tak pieknego dnia jak dzis {kwiatek] zlosliwiec marjola jola388 ojejkujejku fajnie ze jestescie i nie palicie :) ja tez melduje sie nie palaca :) i pachnaca :) i szczesliwa z tego powodu, choc dzis to dopiero 2 dzien znowu...ale czuje ze nie zapale :) milego pachnacego wiosna dzionka wszystkim zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach