Agnie 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 Wesołych Świąt :) najbardziej wielkanocny ze wszystkich znanych mi tekstów: http://www.youtube.com/watch?v=e2XP5cc-AAQ&feature=related ... i tego Wam wszystkim życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 http://www.acapela.tv/Easter-1-bd1a6d45670ad Jest niestety pełnia:( Spokojnej i spanej nocki. Papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akne14 Napisano Kwiecień 9, 2009 Ponieważ przez święta nie będę miała dostępu do internetu chce Wam życzyć pachnących świąt, wytrwałości w postanowieniach i pozwolenia sobie na miłe ekstrawagancje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psychiczna tortura22 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 WESOLYCH SWIAT..... __________██_______█ __________█▒█______██ _________█▒▒█_____█▒█ ________█▒▒█_____█▒▒█ _______█▒▒█_____█▒▒█ _______█▒▒█____█▒▒█ _______█▒▒█___█▒▒█ _______█▒▒█__█▒▒█ _______█▒▒█_ █▒▒█ _______█▒▒█_█▒▒█ _______█▒▒▓▓▒▒█ _______ █▒▒▓▓▒▒█ ______█▒^¶▓▓¶^▒█ _____█▒▒¶▓▓▓¶▒▒█ ___█▒▒▒▓(●)¶(●)▓▒█ __ █▒▒▒▓▒▒▒▒▓▒▒█ _ █▒▒▒▓░░███░▓▒▒█ █▒▒▒¶▓¶▒▒▲▒▒¶▓¶▒▒█ __█▒▒▒¶¶▒▒▒▒¶¶ ▒▒▒█ ___█▒▒▒▓¶'██'¶▓▒▒▒█ ___ ██▓▓♦'▓▓▓'♦▓▓██ _____██▓▓►◄▓▓██ __██▓▓██_█▓█_██▓▓██ _█▓█▒▒█▓██▓█▒▒█▓█ █▓█▒▒____█▓█___▒▒█▓█ █▓█▒▒_____________▒▒█▓█ _█▓█▒▒___________▒▒█▓█ __█▓█▒▒_________▒▒█▓█ ____█▓█▒▒_____▒▒█▓█ ______█▓█▒▒_▒▒█▓█ ________█▓█▒█▓█ ______█_█_█_█____ஜ(█▒) ____█_________█(▒█ஜ ___█___________█___ஜ(█▒) __█_____________(▒█ஜ _█_e$$$$e__♥♥♥♥_█__ஜ(█▒) █_$$$$$$$_♥♥♥♥♥♥█_ஜ █_$$$$$$$$♥♥♥♥♥♥♥█ஜ(█▒) █_$$$$$$$$$_♥♥♥ஜ █ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ___▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _____▓▓▓▓▓▓▓▓ Na Wielkanoc od króliczka, niech Ci wpadną do koszyczka niezła kasa i kiełbasa, radość życia, coś do picia i na miłość chęci tyle, by mieć wszystko inne w tyle. .............$...$....$ ..........$................$ ........$....................$ ......$........................$ ....$............................$ ..$...............................$ .$.................................$ $.....................(ஜஜஜ)...$ $... (▒▒▒)........(ஜஜஜஜ).$ $..(▒▒▒▒▒)....(ஜஜஜஜஜ)$ .$(▒▒▒▒▒▒)..(ஜஜஜஜஜ)$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§..... (█) ---§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█)@ -----§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§.......@(█) -------§§(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█) @ ---------§§(_)(_)(_)(_)§§......@(█) ---------§§(_)(_)(_)(_)§§ .(█)@ ..........▓▓▓▓▓▓▓▓▓....@(█) ...........................(█) @...... .............................@(█) ... ......................(█) @......... .........................@.......... ......................@ ........... (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezsenna niepląca Napisano Kwiecień 10, 2009 ja znowu nie spie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oleńka1984 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Znowu poszłam spac o 22 i wstałam o 24. Nie mogłam odłozyc snu na pózniej bo byłam bardzo spiąca. Nie kupowałam jeszzce nic na uspokojenie stwierdziłam , ze postaram sie wykorzystac bezsennosc. Dzisiaj układalam ciuchy i prasowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oleńka1984 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 bezsenna niapaląca to ja jak widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Dzień doberek:D Kolejny piękny i pachnący dzień:) Bezsenna niepaląca Oleńka 1984 Może sposobem na bezsenność jest zmęczenie materiału? Serdecznie pozdrawiam i miłego dnia wszystkim. Zapraszam na kawę.Świeżutko zrobiona;) . Nie palimy . Pachniemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 melduję się na kawce ;)) dziś pościmy, to może nikt nie obchodzi okrągłej rocznicy i obejdzie się bez tortu :( POZDROWIONKA dla WSZYSTKICH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezsenna niepląca Napisano Kwiecień 10, 2009 ja do towarzystwa tez sie napije , tylko że herbatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezsenna niepląca Napisano Kwiecień 10, 2009 Nie moge sie pozbyc z pokoju tego zapachu. Wietrze , piore , szoruje a tu dalej cuchnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona BP :D dziś trochę później tu jestem bo jeździłem do lekarza przedłużyć zwolnienie mam do 08 maja marjola 53 kawa pycha miodek w gębie :D jak tam z twoją psinką ojejkujejku dziś się odchudzamy :D bezsenna niepląca to jesteś ty Oleńka 1984 :D wymieniłem dzisiejszych obecnych :D :D za potrzebujących trzymam kciuki BP :D nie palimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Złośliwiec mam nadzieję, że u Ciebie wszystko o.k. Moja psinka chce biegać.:)Niestety lekarz zabronił:( Jeszcze około 3 tygodni będzie zamknięta.Chodzi coraz lepiej.:) Dzięki za troskę.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Ojejkujejku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 marjola 53 u mnie na razie wszystko OK. a jak u ciebie święta już blisko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Złośliwiec :) wszystko pod kontrolą:) Mam nawet czas tu zajrzeć:D Nie palę. Jeśli chodzi o to:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecho10000 Napisano Kwiecień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecho10000 Napisano Kwiecień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecho10000 Napisano Kwiecień 10, 2009 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecho10000 Napisano Kwiecień 10, 2009 nie pale 90 dni a dalej ciągnie najgorsze są te nawyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Witam Was kochani!!! Dzisiaj mam święto....mój bilansik... Nie palę już 90 dni (+ 23g45m14s). Ilość niewypalonych papierosów: 2729. Będę żyć dłużej o 20 dni (+ 20g26m37s)! Zaoszczędzone pieniądze: 982,68 zł! *wiecho10000-gratuluję 90dni... *złośliwiec-dobrze że u Ciebie wszystko ok.gratuluję 4 rocznicy... *mariola53-cieszę się że z psiną wszystko ok.z moja juz także oki. *bezsenna niepląca-jeszcze przez dłuzszy czs będzie śmierdziało mieszkanie fajami...,no dziwna jest nauka bez śmierdziela,ale ja to przezwyciężyłam,Tobie też się uda...głowa do gory na nas możesz liczyć...ja tez bralam tabex,przeczytałam książkę Alana Carr,na początku był koszmar ok.3-4 tyg.ale później wszystko kija...tak jest na odwyku my sami nie jesteśmy od wielu ludzi,którzy rzucili mówili że albo wezmą rozwody,bo nie mogli razem wytrzymac (wszystko przez śmierdziela) itd.albo zaczną spowrotem palić bo waga wzrasta (choć to głupota i nigdy nie zaczynali)...Nie pozwól by NARKOTYK rządził Toba i Twoim życiem(mi to pomogło) *ojejkujejku-ja mam rocznicę,ale że dzisiaj post więc nie stawiam ciasta ani kawy...przepraszam :( *karminadla-jesteś jednak zdolny...dzięki za życzonka...dla Ciebie i rodzinki również Radosnych Świąt Wielkanocnych *akne14-dzięki...ja przytyłam ok.15kg.(wstyd,ale to prawda : ( :( ) *Agnie-jestem z Tobą...to dobry czas na sprawdzenie siebie i śmierdziela...3mam za Ciebie kciuki...palenie na wsi przed domem gdy księżyc na niebie...mmm...super,brakuje mi tego...tzn.wsi...nie śmierdziela,a rano gdy słoneczko wysoko wyjśc w piżamce przd dom z kawką...ptaszki ćwierkają itd.oj juz sie rozmarzyłam...(też tak robiłam) *bella1962- *lena111-ja też zjestem w tym dobra,a jak już mnie ktoś wk...to juz wogule wiązankę potrafię dać..ha,ha...włąsnie aż wstyd... *kania2a-ja po świętach zastosuję diete proteinową+meridia15+ćwiczenia+rower(jak opony wymienie :( : ( )(myślę że zawału nie dostanę) *ja-ka-gratuluję 300dni 5OO LAT,500 LAT... :) *vitalijka-wszystkiego naj naj z okazji imienin *Neri11- *praja- *pachnąca aga- *kwietniówka80-dobrze Cię znowu widzieć *ginett34- i dla wszystkich nie wymienionych.... Pogody,słońca,radości, W niedzielę dużo gości, W poniedziałek dużo wody -to dla zdrowia i urody, Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych,no i zdrowych. życzy....madziuchna.... :) ps.ja idę spać bo jutro jeszcze lece do pracy,a póxniej jade do buni...buziaki gorące myslami jestem z Wami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Witajcie moi kochani :) Złośliwcze:) Ja-ko :) Madziuchno :) ogromne GRATULACJE dla Was mój bilans nie palącej ma się tak ;) : Nie palę już 221 dni (+ 02g13m11s). Ilość niewypalonych papierosów: 8843. Będę żyć dłużej o 67 dni (+ 13g20m41s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 095,29 zł! :D 3-tysiaki przekroczone .....:/ Spokojnych Świąt życzę Wam wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecho10000 Napisano Kwiecień 11, 2009 witam wszystkich paliłem trzydzieści lat bez przerwy te 90 dni to niby sporo a jednak tak niewiele to wszystko siedzi w głowie i znowu są szepty a może zajaram co robić żeby to odeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Witam cieplutko.:D Mamy przepiękny poranek:D Oczywiście nie palimy. Wszyscy zajęcie przygotowaniami do Świąt. Ciekawe czy pogoda utrzyma się? Może znajdzie się chętny na kawkę. Zapraszam. Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Ania B . Masztyle w skarbonce, czy już coś wydałaś?:D Wiecho 10000.Tyle już wytrzymałeś , to dalej też dasz radę. Możesz być z siebie dumny. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 witam dzięki za pyszną kawusie Pogoda cudna niech tak zostanie Na Wielkanoc od króliczka, niech Ci wpadną do koszyczka niezła kasa i kiełbasa, radość życia, coś do picia i na miłość chęci tyle, by mieć wszystko inne w tyle. .............$...$....$ ..........$................$ ........$....................$ ......$........................$ ....$............................$ ..$...............................$ .$.................................$ $.....................(ஜஜஜ)...$ $... (▒▒▒)........(ஜஜஜஜ).$ $..(▒▒▒▒▒)....(ஜஜஜஜஜ)$ .$(▒▒▒▒▒▒)..(ஜஜஜஜஜ)$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§..... (█) ---§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█)@ -----§§(_)(_)(_)(_)(_)(_)§§.......@(█) -------§§(_)(_)(_)(_)(_)§§...(█) @ ---------§§(_)(_)(_)(_)§§......@(█) ---------§§(_)(_)(_)(_)§§ .(█)@ ..........▓▓▓▓▓▓▓▓▓....@(█) ...........................(█) @...... .............................@(█) ... ......................(█) @......... .........................@.......... ......................@ ........... (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 pozdrawiam życzę miłego dnia bp :) marjola 53 dzięki za kawę pycha :D Ania.B pachnaca aga wiecho 10000 graba dasz radę na pewno nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Witam melduje się i pozdrawiam:) Nie palę już 173 dni (+ 02g37m02s). Ilość niewypalonych papierosów: 6924. Będę żyć dłużej o 52 dni (+ 21g27m59s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 115,96 zł! Życzę Wam wszystkim zdrowych i wesołych świąt Wielkanocnych, mokrego Dyngusaaaaaaaaaa :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 http://www.acapela.tv/Easter-1-bd1fa5243a2d2 :D buziaczki P.S. Marjolu kochana gdybym miała tę kaskę zaoszczędzoną w realu,byłabym teraz o wiele szczęśliwszym człowiekiem niż jestem :P niestety kasa ta jest mocno wirtualna :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach