mamuska44 0 Napisano Październik 23, 2009 Melduję się bp. Złośliwiec dziękuję za dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALGORA Napisano Październik 23, 2009 WITAM wszystkich pachnących ,myślę że będzie to następny dzionek bez papierosa,nie myślałam że będzie tak ciężko-ale trzymam się myślę że się uda.POZDROWIONKA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Październik 23, 2009 Ja również melduję się w 48 dniu BP Kawka smakuje wyśmienicie :) Chciałam się pochwalić że niepaleniem zaraziłam już drugą osobę :) Wyobrażacie sobie taki piękny świat gdzie nikt nie pali...nie smrodzi, nie kusi....hmmmm marzenia. Pozdrowionka pachnące dla całej ekipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jullka01 0 Napisano Październik 23, 2009 Pozdrowionka dla wszystkich:-) Melduję się Pachnąco.. Dziś mój 40 dzień bp Nie wypaliłam 1571 fajek Zaoszczędziłam 785 zl Wydłużyłam swoje życie o 12 dni:-) Wiecie jestem szcześliwa że nie palę...i że udaje mi się trwać... To też dzięki Wam... Ograniczyłam jedzenie i waga stoi w miejscu... Węch mam taki że wszystko mi pachnie pięknie... Trzymajcie sie!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Październik 23, 2009 Wiecie co wam powiem ? Jesteście wszyscy tutaj pięknym przykładem że palenie papierosów można rzucić , jeśli tylko mocno tego się pragnie :) Ten wpis oraz cały topik i zawarte w nim treści dedykuję mojemu ojcu który broni się rekami i nogami przed rzuceniem nałogu ... a przy okazji chciałem gorąco pozdrowić : malgora - trzymam za ciebie kciuki :D mamuśka 44 - nie poddawaj się nałogowi ...:D KiMiNiMaTrl - członkini klubu BP :D li_la_li - ty nałogowcu zdrowego oddychania ;) :D oczywiscie nałóg jak najbardziej in pozytyw vitalijka - to samo tyczy się ciebie :D na marginesie to już za 1 dzień szampan i tort :D ( tylko jaka to okazja ?) GRATULACJE ZA 247 dni madziuchna04 - wspieramy ciebie nadal :D pachnąca aga ty bedziesz niedługo jak złoslwiec czyli weteranka topa :P magusia1980 pamiętaj BP to piękne życie :D Kalia82 jak się zdecydujesz nie palić to zapraszamy do naszego grona BP :D Vonk ty już kupę dni nie palisz :D tak trzymaj aventuraorama dobrze prawisz na tym topiku :D julka01 pachnąca forumowiczko ;) mewa32 to już 13 dni BP ..BRAWO :D Ania.B 414 dni to mega wynik :D GRATULUJE milka.ol jak idzie z nałogiem ? :D kaja__ dawno ciebie tu nie było ? :( farbowana_lisica i ciebie też :( pozdrawiam również inne drogie panie które zasilają naszą załogę a pozwoliłem ( oczywiscie niespecjalnie ) sobie ominąć w indywidualnych pozdrowieniach ... pozdrawiam oczywiście 2 facetów : jędrek30 :D pamiętaj nas tu niewielu .... więc nie palimy :D złoslwiec :D w tym przypadku szacun za dni i za prowadzenie tego topika ...ty to coodziennie tu jesteś :D z kwiatkami i grabami :D Oby tak dalej Zyczę miłego dnia dla bywalców NIE PALIMY ....PACHNIEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mewa32 0 Napisano Październik 23, 2009 Witam wszystkich. Regres nieżle mnie zaskoczyłeś, że wiesz ile dni nie palę. Tak to już dwa tygodnie. Cieszę się, bo poza tym, że dobrze się czuję, nie mam jakiegoś głodu nikotynowego, to wcale nie chce mi się jeść. Nie jem więcej niż przed rzucaniem palenia. Może nawet mniej. A tego się najbardziej bałam. Ogółnie jest dobrze. Jak się wkurw..... to głęboko oddycham, mam więcej czasu, jest ok. Narazie, a potem zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich i trzymajmy się. Nie palę już 13 dni (+ 22g37m57s). Ilość niewypalonych papierosów: 278. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 03g07m27s)! Zaoszczędzone pieniądze: 125,48 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Październik 23, 2009 Regres, do Twoich wspisów jak zwykle nic dodać nic ująć... Wielki szacun!!!! No i oczywiscie ogromne dzięki za personalnie kierowany koment ;) Ciszę się że tu trafiłam, nie tylko z powodu fajek :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Październik 23, 2009 Cieszę się, bo poza tym, że dobrze się czuję, nie mam jakiegoś głodu nikotynowego, to wcale nie chce mi się jeść. " mewa bo po własnie te pierwsze 2 tygodnie ( dla niektóryc tydzień , dla innych miesiąc) jest najgorsze :O Wytrzymałaś tyle ? :D teraz już pójdzie z górki .... Vonk ----> bo na tym topiku sami fajni ludzie :D miłego weekendu NIE PALCIE !!!!!!!!!! no chyba że jakieś kadzidełko w pokoju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Październik 23, 2009 Ja będę palić..... w kominku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Październik 23, 2009 piję drinki i chce mi się palić, ale przecież ja nie palę. Regres - trzymaj kciuki Czytam A.C. staram się uważnie czytać i wiele razy powracam do przeczytanej kwestii Boże żeby to coś dało. książkę przekażę innym już się zapowiedzieli. Miłego weekendu moim przyjaciołom jak będzie czas to się odezwę, wiecie okres przed ? wszystkich świętych. buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgora 0 Napisano Październik 23, 2009 WITAM was po raz drugi.Wrócilam właśnie z zabiegów,przedygowałam z tą bolącom nogą pół osiedla bo mi autobusy uciekły--siły swoje oczywiście przecenilam,zła jak diabli,myślę sobie zapale tylko jednego.Siedze i dumam,zapalić nie zapalićeeeeeeeee wzglądne tylko czy ktoś się dopisał,jak się dopisał to nie zapale.Patrze a tu tyle pachnących ,aż mi się cieplutko na serdeńku zrobiło iiiiiiiii nie zapaliłam,miło że tak możecie wesprzeć człowieka.Jak tylko będzie mnie ciągneło do śmierdziucha -----odwieram laptopa i czytam o was,pomaga.NIE palimy pachniemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 23, 2009 pozdrawiam wszystkich pachnących milka.ol ;kwiatek] jak możesz to się odezwij witam dzisiejszych obecnych i tez podpisuje mamuska można tez drinkować i bez fajeczki :D malgora nie jesteś sama masz tu nas pamiętaj :D Vonk zapaliłaś już w kominku :D mewa 32 dwa tygodnie BP zuch dziewczynka :D jullka 01 40 dni BP jestes WIELKA gratuluje :D MALGORA uda się :D uda trzymam kciuki :D Regres możesz zajarać te kadzidełko :D jedrek 30 odpoczywaj i częściej się odzywaj :D nie palimy pachniemy ps. „nie myślę o księżycu bo tam nie będę” :D nie myśle o śmierdzielu bo nie zapalę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Październik 23, 2009 Regres :) bardzo mi milo ze pomyslales o mnie:):):) NIE PALIMY KOCHANI:) Powietrze jest takie rzeskie,takie swieze:):):) pozdrawiam wszystkich i przesylam duzo radosci:) Regres i spolka stronki idziemy dalej naszym bezdymnym szlakiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Październik 23, 2009 ja tak na chwilkę tylko wpadłam Was pozdrowić:)Właśnie kończę pracę i w poprzednim ,palaczym, życiu właśnie stałabym na zewnątrz i kopciłaa tak mam czas się przywitać i pożegnać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Październik 24, 2009 można drin ka bp i tak uczyniłam pozdrawiaM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Październik 24, 2009 ja witam pachnąco dzis do pracy ide :( kawke zrobiłam tak więc zapraszam jej jak fajnie jest Was tu mieć pozdrawiam całe pachnąco grono trzymam za Nas kciuki by i ten dzień był miły i pachnący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALGORA Napisano Październik 24, 2009 Witam wszystkich pachnących.Chociaż teraz nie pracuję,to wstałam i popijam kawusię,potem będzie druga,a następnie zielona herbatka według waszych zaleceń.MAMUŚKA tak się zastanawiam czy i ja bębę umiała drinkować bez papieroska,zawsze był to nieodzowny towarzysz przy wódeczce,a za tydzień mam gości aż się boję czy nie pękne.Za godzine przyjeżdża córka i wiezie mnie do fryzjera to dopiero się zdziwi że w samochodzie nie będę chciała zapalić,nic jej nie mówiłam że nie palę bo by mni wyśmiala--tyle razy jej obiecałam(ona nie pali).Buziaki będę pomału się szykować.TRZYMAJCIE się Bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Październik 24, 2009 MALGORA same zmiany fryzjer pachnąca Super tak trzymaj A powiem Ci ze mozna wypić drinka bez peta a ze smakuje inaczej to pewnie wiesz a wiesz ze na drugi dzień nie ma kaca Normalnie jest zupełnie inaczej jak sie pije bez peta :):) lece na autobus bo o 8mi odjedzie i do pracy nie pojade milusiego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jullka01 0 Napisano Październik 24, 2009 Witajcie :-) Ja dziś też pracuje ale wpadłam Was pozdrowić :-) Trzymamy się Pachnąco:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Październik 24, 2009 ja też :dzień dobry wszystkim:)tym pracującym najbardziej,bo ja też w tym gronie:)ale reszcie również:)zamiast czasu zmarnowanego na peta mam czas na dzień dobry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jimgobirgla Napisano Październik 24, 2009 Chciałbym was uświadomić, że ograniczenie palenia jest 100 razy trudniejsze od rzucenia, tak samo jak ze słodyczami i wszystkimi innymi dogodnościami. Także lepiej rzucać niż ograniczać, bo zazwyczaj u ludzi ograniczenie kończy się powrotem do punktu wyjścia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Październik 24, 2009 MALGORA :) madra decyzja ,badz tu z nami ,razem bedzie nam latwiej nauczyc sie jak zyc bp,,,,,,ciesze sie ze nie pale:) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vitalijka 0 Napisano Październik 24, 2009 stawiam szampana i szrlotkę PROSZĘ SOĘ CZĘŚTOWAĆ !!!! :d:d:d:d:d:d Nie palę już 250 dni (+ 08g07m36s). Ilość niewypalonych papierosów: 5006. Będę żyć dłużej o 38 dni (+ 05g54m29s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2 503,38 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Październik 24, 2009 vitalijka -----------uklon :)niski i piekne gratulacje:):):) chetnie sie poczestuje :) 250dbp jestes cudowna :) jestes swiadectwem ze mozna nie obejzysz sie i roczek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2009 pozdrawiam wszystkich serdecznie :D życzę miłego wieczoru BP :D Vitalijka gratuluje 250 dni bez śmierdziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Październik 24, 2009 Wpadłam sie przywitać Oczywiście pachnąca....dalej Nie palę już 287 dni (+ 23g35m52s). Ilość niewypalonych papierosów: 8639. Będę żyć dłużej o 65 dni (+ 23g54m28s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 110,21 zł! to moje zmagania.... Vitalijka--------GRATULUJĘ.... życzę kolejnych takich pachnących dni... Jak zostalo ciasto to poproszę kawaleczek i herbatke... Pozdro dla wszystkich tu obecnych... Milego wieczorku... ps.ja też dopiero wrócilam z pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Październik 24, 2009 Dobry wieczor i ja tez wreszcie zakonczylem sobote pracujaca witam i pozdrawiam wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Październik 24, 2009 Mamuska 44 no jasne ze mozna drinka BP a i smakuja o wiele lepiej dla ciebie ja rowniez popijam drinka po pracy no i w koncu dzisiaj sobota .Pachnaca aga kawa jak zwylke pyszna a dzien byl mily i pachnacy myske ze u ciebie rowniez MALGORA spokojnie dasz rade drinki o wiele lepiej smakuja bez peta pamietaj zeby za duzo nie wypic na szczegolnie teraz na poczatku bo alkohol oslabia nasza silna wole a smierdziel kusi dla ciebie jullka01 farbowana lisica jimgobirgla no to na pewno prawda dlatego my tu wszyscy rzucamy palenie definitywnie zeby nie bylo niejasnosci nikt nie bawi sie w ograniczanie bo albo sie pali albo nie dla ciebie kaja ___vitalijka ja rowniez ci gratuluje dla ciebie madziuchna 04 zlosliwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Październik 24, 2009 przepraszam za literowki :)Nie palę już 292 dni (+ 09g09m24s). Ilość niewypalonych papierosów: 5847. Będę żyć dłużej o 44 dni (+ 16g03m56s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2 309,81 zł! moj bilans jeszcze troche i rowniez bedzie okazja do swietowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Październik 24, 2009 jędrek30 ja dopiero teraz wróciłam z pracy jutro też ale cóz vitalijka szrlotka super a ten szampan taki pyszny dobrze schłodzOny a wiem czemu bo czasu na śmierdziela nie marnowałaś i dlatego tak pysznie jest Wielkie gratulacje miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach