Vonk 0 Napisano Listopad 9, 2009 Mam pytanko "techniczne" do bywalców z dlużym stażem Czy jeśłi ktoś się złamie i da się skusić na chociaż pł fajki może dalej "ciągnąć" swój bilans? Ja gdybym dała się skusić na pewno, zaczęłabym od nowa i traktowałabym to jako swoista karę...wczoraj było 64 dni dziś jest znowu 1... Nie wiem jak to jest tu na topiku i jak podchodzili do licznika Ci ktrzy dali się skusić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 9, 2009 od początku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 9, 2009 Vonk Jovik odpisalam wam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 9, 2009 nie bylo litosci,zerowali liczniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinja 0 Napisano Listopad 9, 2009 tez mi sie wydaje ze wypadalo by wyzerowac licznik w razie wpadki... pozdrawiam wszystkich i podaje maila gdyby ktos mial ochote mnie poznac kingaa00@gmail,com pachnace usciski-14 dni BP !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Listopad 9, 2009 wstyd mi strasznie za ta sobote.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Listopad 9, 2009 linoletkastało sie i sie nie odstanie ale powiem Ci ze mam meza palacego i daje rade papieroski sobie leza a mnie.. ani to ziebi ..ani parzy poprostu nie chcę palic i ...i kazdy kto nie chce palic da rade ..tez dasz ...zobaczysz pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 9, 2009 linoletka,mnie też....tylko,że ja chyba nie skasuję licznika z powodu 1 macha?.... nie mogę,bo mnie to zdemotywuje...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 9, 2009 Ale cofnijcie o 1 dzień- za kare:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 9, 2009 1 dzień to rozumiem,kara adekwatna do przewinienia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 09-09-09 Napisano Listopad 9, 2009 Witam Vonk ciesze sie ze nie musisz zerowac licznika.Zagladam tutaj bo jestem ciekawa jak sie trzymasz...dzisiaj mija u mnie 2 miesiące niepalenia. Pozdrawiam wszystkich dzielnych niepalaczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Listopad 9, 2009 09-09-09 gratuluje 2 misiace SUPER farbowana zeruj o 1 dzień i nigdy więcej nie pociągaj jetseś super i bąx pachnąca miłego wieczorku ja lece na zakupy bo jutro w pracy 12 godzin a w srode nic nie czynne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 Witam pozdrawiam serdecznie życzę miłego wieczoru BP :D jovik fotkę wyślę ale muszę poczekać jak wróci moja córka to mi pokarze co jak mam zrobić :D Vonk mam pytanko "techniczne" do bywalców z dużym stażem Czy jeśli ktoś się złamie i da się skusić, na chociaż pł fajki może dalej "ciągnąć" swój bilans? Ja gdybym dała się skusić na pewno, zaczęłabym od nowa i traktowałabym to jako swoista karę...wczoraj było 64 dni dziś jest znowu 1... Nie wiem jak to jest tu na topiku i jak podchodzili do licznika Ci, którzy dali się skusić? tu zawsze każda wpadka przekreślała wszystko do zera i nie będziemy zmieniać zasad obowiązujących na tym topiku a czy komuś się to podoba czy tez nie to trudno nie będziemy się oszukiwać przecież jesteśmy dorośli i zachowujmy się jak dorośli :D BP nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 9, 2009 zlosliwiec,czyli co-licznik od zera znów?...heh...no cóż za głupotę się płaci....nie palę 2 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 Vonk zgadzam się z Tobą trzeba mieć trochę honoru :D tego tez się spodziewałem na reakcje pomarańczy z ukrycia łatwiej co ? nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 9, 2009 No trudno,ale co nas nie zabije ,to podobno wzmocni:D dobranoc wszystkim BP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 farbowana_lisica dumny jestem z Ciebie ze zrozumiałaś i to się ceni myślę ze tylko byś oszukiwała sama siebie nie gniewaj się będzie OK. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 9, 2009 ee....ja się nie gniewam i nie miałam takiego zamiaru nawet:D dobranoc,kończę pracę na dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALGORA Napisano Listopad 9, 2009 WITAM wszystkich pachnących,a ja tak bardzo wstydziłam się zameldować,popaliłam sobie i to rowno.NIE PALĘ jeden dzień-wstyd,zaczynam od początku razem z tabexem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Listopad 10, 2009 malgora fajnie że z nami jesteś Witakj w klubie wszystkim życze pachnącego dnia bez podtknieć bez myśli o śmierdzielu ja dziś 12 godzin w pracy Jak dobrze że jutro WOLNE odpoczywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzelika123 Napisano Listopad 10, 2009 A ja walczę z nałogiem 3 dzień .Paliłam 15 lat.Zaczęłam biegać żeby nie przytyć.Do rzucenia zmotywował mnie smród z tego g...a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 10, 2009 Witam Malgora- farbuj się:) pachnąca aga złosliwiec farbowana lisica madziuchna04-farbuj się:) dudka vonk- przykro nam, ale do "zera":( mnm39 linoletka sadny dzien kinja No- nareszcie każdego pozdrowiłam:) Vonk-nie gniewaj się i nie zniechecaj, że zaczynasz od początku. Ale następnym razem nie zaryzykujesz następnego "macha". Złosliwiec- a wiec czekam na zdjęcie, albo podaj swój mail to "się Ci prześlę".:D Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALGORA Napisano Listopad 10, 2009 WITAM WAS WSZYSTKICH-pachnąco.Zaczynam drugi dzionek bez papierocha.Cieszę się że znowu jestem z wami.Życzę miłego dzionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 10, 2009 Witam bp. Widzę, że co niektórzy zaliczyli wpadkę ale najważniejsze że są znowu tutaj. No nie powiem ,że im więcej dni to jest lekko , no może łagodniej ale myśl o gów..e gdzieś tam krąży jak aureola. pogoda okropna - barowa dobrze ,że odpoczywam w domku, to tapczanik cieły kocyk i dobra książka no chociażby A.C. Miłego Wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 10, 2009 madziuchna04 dzięki za pozdrowienia .... podpisuje liste i zmykam do pracy kto nie pali ten łapa w górę !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 10, 2009 mam pytanko jak wy robicie te stopki które są za każdym tekstem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 10, 2009 no właśnie wpadkowicze , co się stało że znowu zapaliliście ? :O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 10, 2009 mamuska 44 normalnie ... logujesz sie , wchodzisz w swoje konto , w preferencje i dopisujesz sobie co chcesz w stopce , zapisujesz ustawienia i juz masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 10, 2009 witam wszystkich z ranka:) U mnie wpadka była spowodowana pierwszym drinkiem(nie jednym hihi) BP...No i teraz zamiast 36 dzień BP,mam 3 dzień BP....Ale mam nadzieję,że już taka słaba nie będę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALGORA Napisano Listopad 10, 2009 JA jak farbowana_lisica,byli goście,była wódeczka a potem papierosek nie jeden-rano ból głowy tylko nie wiem po czym bardziej po fajach czy wódce.Koniec chlania i palenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach