mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 Pamiętaj , czytaj i kochaj to co robisz ja wertuję A.C. "No mi gają papierosy? ABSOLUTNIE NIC. Dlaczego ich potrzeuję ? NIE POTRZEBUJĘ ICH ! PALĄC, JEDYNIE SAM SIEBIE KARZESZ". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 Nie palę już 73 dni (+ 10g30m32s). Ilość niewypalonych papierosów: 2203. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 19g54m30s)! Zaoszczędzone pieniądze: 881,25 zł! Musiałam się wkleić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 dziś jestem samotna Córa na imprezie -Młodość niech się wyszali". Ja mamuska w domku bp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 Wiecie co ? myślę, że bycie samotnym to jest walka . walka , że może mnie ktoś pokocha lub pomyśli ,że mnie kocha. Czuję się WOLNA, A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 "Większość " z NAS pamięta, że "ŻE PALENIE ABSOLUTNIE NIC CI NIE DAJE" str. 104.A.C. Trzymajmy się dziś tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 A.C. " TYLKO TEN JEDEN PAPIEROS' Pamiętaj to jest nie możliwe. DODOB Malutki daje w kość? Kochaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 Jestem samotna ale bp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 Czy ktoś dziś tutaj zawita? Ja mówię, że jestem WOLNA, a TY przychodniu? Jeśli nie to czytaj NAS od FIONY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 AC. Paląc, jedynie sam siebie karzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 Książka książką Jedno Wiem, że nie mogę palić dla siebie ... i dla ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 Czytam A.C. to jest mj guru tak jaK Yođliwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 28, 2009 A.C Jest wielki ja go cyYYYYYYYYztacođ mam y komp. jutro si odrewe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 28, 2009 Właśnie wróciłam z pracy a także ze spaceru z moim najlepszym przyjacielem jakim są piesio...Sara i Heros... Cięzko było dzisiaj wytrzymać jeszcze jutrzejszy dzień mnie czeka i poniedziałek....mam strasznie psychę zdartą... :( :O Moi klienci płaczą że odchodzę,ale cóż tłumaczę im niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo...tymbardziej wiedzieli że niepasuję donich bo jestem za otwarta...oni żyli z sobą dobrych ok.7-20lat w zależności od stażu każdej-było nas 5) ja-ka-----tak podpisałam już rozwiązanie umowy innej możliwości niema,jedynie mam 7dni na wniesienie sprawy do sądu,ale co tu się sądzić jak każdy wie jak jest? Mamuśka44---jestem choć na chwilę i widzę że piszesz sama ze sobą innych wcieło... Masz rację oby ich dzisiaj i nikogo niepokusilo do śmierdziela... Dzisiaj też miałam chwilę kryzysu tymbardziej że w pracy płacz miałam na czubku nosa,ale gdzieś mialam Was kochani na myśli i to że śmierdziel nic mi nieda nie pomoże... Dobra teraz czas na chwilę relaksu....a poźniej wróce na chwilkę do Was... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3 po 3 Napisano Listopad 28, 2009 a ja nie palę już od 16 stycznia tego roku i ani jednego nie zapaliłam przez ten czas i jestem szczęśliwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 28, 2009 Gratuluję 3 po 3---- TO DLA CIEBIE.... Mój wynik..Nie palę już 323 dni (+ 00g46m37s). Ilość niewypalonych papierosów: 9690. Będę żyć dłużej o 74 dni (+ 00g40m41s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 488,74 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 28, 2009 OTWORZYŁAM 1000 STRONĘ NASZEJ KOCHANEJ STRONICY... MAMY FAJNIEJSZĄ KSIĄŻKĘ NIŻ ALLAN CARR... :) :) :) OCZYIŚCIE ŻARTUJĘ,ALE ZOBACZCIE ILE LUDZI SIE U PRZEWNELO DZIĘKI FIONCE.... TO DLA CIEBIE FIONA.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 28, 2009 Niema nikogo--pusto tu----więc i ja idę bo jutro rano znowu do pracy :( Miłego wieczoru.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbina723 0 Napisano Listopad 28, 2009 Witam! łypnęłam okiem podglądacza na stronę i widzę, że tętni życiem, zatem ślę gorące pozdrowienia dla Mentora Złosliwca - pomagiera wszystkich rzucających:-) Mnie też prowadził ,jakiś czas temu na tej stronie, jak ślepe dziecko we mgle :-) Poniekąd to dzięki tej cudownej Społeczności Rzucających trwam do dzisiaj, jak widać na załączonym liczniku! Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych i niech MOC BĘDZIE Z WAMI:-) Nie palę już 656 dni (+ 23g56m07s). Ilość niewypalonych papierosów: 11825. Będę żyć dłużej o 90 dni (+ 08g05m28s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4 139,08 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Listopad 29, 2009 wow 1000 strona :D wpadłam tylko zameldować iż żyję, nie palę :D od dwóch tygodni mam pracę i nie mam na NIC czasu :( życie mi się wywróciło do góry nogami ;) czy na lepsze ?? to się okaże .. na razie nie umiem wyleczyć dzieciaków wiecznie zasmarkane i kaszlące chodzą :( a mój bilansik na dziś ma się następująco : Nie palę już 453 dni (+ 02g32m01s). Ilość niewypalonych papierosów: 18124. Będę żyć dłużej o 138 dni (+ 10g46m27s)! Zaoszczędzone pieniądze: 6 343,47 zł! P.S. pracuję z palaczami :( także teraz pokusę mam codziennie :( dobrze że staż mam nawet pokaźny bo jakbym mniej dni/miesięcy nie paliła to kto wie...może skusił by mnie diabeł ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 29, 2009 Witam oczywiście bp. Wczoraj miałam coś z klawiaturą nie tak. Nie wyskakiwały mi litery. No ale córa jak wróciła to coś poklikała i jest ok. Jak Tam się macie po Andrzejkach? Madziuchna 04 gratuluję Ci otwarcia 1000 strony. Później się odezwę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Listopad 29, 2009 witam Was oj mam tu spore zaległości w czytaniu Super że topik tak fajnie ma sie . Ja wczoraj miałam gości poszłam spać po 3 a dzis do pracy Tak wiec wiecie jak cężko mi jest:):):) ale zxabawa była super życze Wam miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Listopad 29, 2009 WITAM wczoraj tu byłam i myslałam kto otworzy 1000 stronle.....dla wszystkich rzucajacych i wiernych temu topkiowi wytrwałosci w postanowienu...trzymajcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 29, 2009 madziuchna zapisałaś sie w kronikach kafeteryjnych ;) BRAWO ZA OTWARCIE 1000 str to co ? Czekamy teraz na 2000 ;) oczywiscie bez dymowo ;) miłej niedzieli dla bywalców :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 29, 2009 http://kociolek.blox.pl/resource/tort_iokepine.jpg to pod tą 1000 str ......... :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 29, 2009 melduję się bez problemowo. I pozdrawiam Was oczywiście B.P. do jutra. Poz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 29, 2009 pozdrawiam wszystkich BP :D mamuska 44 i ja melduje się BP balbina 723 jak milo jest spotkać się ze starym znajomym :D pozdrawiam ciebie serdecznie ale super niespodziankę mi zrobiłaś :D jak będziesz mogła to zaglądaj tu od czasu do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupek 0 Napisano Listopad 29, 2009 cześć-myślłem,że to ja otworzę 1000 stronę ale chociaż jestem na niej .Pozdro dla Wszystkich BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 29, 2009 ja pozdrawiam wszystkich pracująco:) i niepaląco:)miłego niedzielnego wieczorka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2009 ooo madziuchna 04 masz swieto 1000 stronki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babajaga z fajką Napisano Listopad 29, 2009 cześć mogę do Was? sama sobie nie poradzę, wiem, bo probowałam już wiele razy zaczął sie adwent, a mi właśnie skończyła kolejna paczka fajek dziś rano obudziłam się i pierwsze oddechy sprawiały mi ból, Palę 17 lat, a mam dopiero 30,czyli większość swojego życia, w sumie to już nawet nie wierzę ,ze mi się kiedykolwiek uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach