Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Bardzo fajne forum! Własnie rzucam palenie i potrzebuję co raz to się motywować i utrzymywać w postanowieniu. Wiem, że łatwo nie będzie :| Pięć lat temu rzuciłam palenie i przez 4 nie paliłam. Już było fajnie.. nie myśłałam o fajkach i czułam się wygrana. Niestety pod wpływem głupoty, po kilku piwach zapaliłam. Po jakimś czasie pod wpływem wielgachnego stresu zapaliłam znów - fajka wtedy to pierwsze o czym pomyśłałam jako mogące równać się z tym przez co przechodziłam. I owszem. Było równie idiotyczne! Przez ostatni rok fajczę jak smok po dwie paki. Więcej niż kiedykolwiek :( Kupiłam sobie tabex - za pierwszym razem też udało mi się rzucić mając go do pomocy. Pierwsze dni jeszcze można trochę popalać (co jest w moim przypadku i tak dużym ograniczeniem) ale od piątku już nic, zero. Szykuję się na wojenkę, więc bardzo chętnie będę tu zaglądała. Łatwiej gdy z boku są ludzie, którzy wiedzą przez co przechodzimy..! Pozdrawiam wszystkich rzucających i tych mocarzy którym się udało :D

Hej:) Szukaj nas na cz.2 tego topiku....ten umarł...

Gość vera cała w papilotach
a widzisz "Dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie. A w szczególności zrozumie, że gdy ją boli, to tak naprawdę nie boli. Gdy jej się chce, to tak naprawdę jej się nie chce, a gdy nie chce, to właśnie chce. Gdy płacze, to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia, albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy się kimś zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza, a gdy się nie upiera, to nie wie czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochotę na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś to znaczy, że przewróciło się jej w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupią kurą. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. Wtedy też będzie wiedzieć, że gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje. W każdym razie, może być pewna, że nie ma żadnych prawdziwych powodów do gniewu i powinna udać się po poradę do psychoterapeuty."

Fatalista---->nie widzisz mnie? Bo ja jestem gość specjalny...:P Bywam... tu i tam....:) A jaki masz 2-gi nick? Bo ja mam jeden...

jestes inteligentną,wesolą i potrafiąca ciete riposty dawać więc byloby za proste jak na srebrnym półmisku bym Ci podał.:) Więc była taka pani co lubiała pisać kryminały jest angielką.Nosiła tez ksywkę męską jako autorka tych książek.Jak chcesz znależć musisz odgadnąć jestem załozycielem tematu na tej własnie jej ksywce męskiej.Powodzenia😘🌻 P.S.Dla ułatwienia nigdy nie gościłas na tym temacie. <stopka></stopka>

Jak dotrzesz podam ci sygnal i będziesz wiedzieć, z kim rozmawiasz:) Po sygnale od razu się zorientujesz:) <stopka></stopka>

Hmmm...Lady Mallowan rzekłabym, lecz meski odpowiednik?:p .............................................................................. cdn.

Gość Agata Christe taaaaaaaaaak
🌻

To, ze Agata to oczywiste (vel Lady Mallowan):D Badx to madry i....znajdx meski odpowiednik...hmm.... Fatalista, moje akcje spadają!!:(

Jednego babo- chłopa w literaturze znam- Georg Sand, ale to Francja..prosze o koło ratunkowe...:D

Gość ale jak podam znajdziesz
mnie od razu:D Joe

Gość ale jak podam znajdziesz
reszte musisz się domyślec to jest te kolo:D

Gość Wyjątkowy IGNORANT
27.07.2010] 09:34 teraz Ty masz zagadkę BP to nie nick...---------> Więc aby cię uszcześliwić mogę takie skróty wpisać BP Bardzo Piękny Bez Pracy Bufon Pieprzniety Bez Polotu Buc Porąbany możesz kontynuować jak ci nie robi różnicy:D Z etatowa pani psycholog z cafe kiedyś rozmawiałem więc w TWOIM stylu próbowała ze mną rozmawiać.Odpisałem jej cyt.poskacz sobie dziecinko po mnie a ulżysz sobie.Natychmiast zmieniła się jej wypowiedz i po ludzku zaczeła rozmawiać.Tylko ja już ochoty nie miałem.W realu pokazałbym jej drzwi.:)

Dr Jekyll i Mr Hyde ---:D Na to nie mam czasu:D Jałowa dysputa....i tak nie rozwikłałes zagadki:P Drzwi mi tutaj nie pokażesz...tu mój dom:P

Gość Balaaaka
Sama ze soba juz sobie nie radze coraz mniej sie sobie podobam. Rzucilam palenie zaczelam tyc jednosczesnie zaczelam brac tabletki anty, wygladam jak krowa, a do tego mam siedzaca prace. Czy mozecie mi powiedziec jaka diete pwoinnam zastosowac i jakie cwiczenia zeby zbic boki i tluszcz ktory pojawil sie na moim brzuchu. BLAGAM, wygladam okropnie dodam ze mam 22 lata, waze 65 kg wzrost 170 zm. Jesczcze miesiac temu wazylam 60 pomocy

Gość [ziewam]
Dr Jekyll i Mr Hyde --- Na to nie mam czasu Jałowa dysputa....i tak nie rozwikłałes zagadki -- myśli tez intelektualistko z bozej łaski:P:)💤💤💤💤

Gość [ziewam] Bez Papierosa
Od poczatku wiedziałem czekałem na twoją reakcję.:D pięknie sie popisałaś:D

Gość [ziewam] Bez Papierosa
Dr Jekyll i Mr Hyde ---buahahahahahahahahahahahhahahahaha

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się