Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-laleczka

glupie lale

Polecane posty

Gość podrywaczpodszywacz
no takie zwyczajne dziewczyny sa nallepsze bo najłatwiejsze, hahahaaaaaaaa

Gość nie-laleczkaaaa
up....

Gość nie_laleczka
ja jestem ładna

Gość rybik
ja tez jestem ładna

Gość do nie-laleczka
nie schlebiaj sobie nie można być ładną i nie być laleczką albo rybki albo akwarium. Nie ma tak dobrze. Jak jesteś łądna to siłą rzeczy jesteś głupią laloonią

Gość ten ostatni tekst
mnie kompletnie rozbroił....:D

zyjemy w wolnym kraju moge pisac co mi sie podoba wy tez- a i tak mam gdzies co myslicie o mnie i o tym co pisze :P ja tylko zadalam pytnie po co/dlaczego panny znizaja sie do poziomu pustych lalek barbie :P

Gość a kto powiedzial
ze lalka barbie jest glupia?? :)

Gość ano
LALKI sa dobre tylko do jednego takie jest zycie!!

Gość kosz-marek
Wiecie co - laleczki moze sa ladne z twarzy ale kiedy przyjdzie im sie rozebrac to co sie okazuje - tragedia!!! Jedna na 50 ma naprawde ladne zadbane cialo (bez celulitu obwislych cyckow tluszczu na brzuchu itp) a w ubraniach to i owszem nawet nawet - gorzej potem .. :)

Gość cospot
szara myszka jak i lalka po rozebraniu moze byc tragiczna...nie ma tu zadnej reguly ale z jednym sie zgodze wiekszosc panieniek nie dba o siebie tzn z zewnatrz wszystko ladne pieknie ale cialo zaniedbane bleee az mnie odzuca jak sobie pomysle

Gość cosik
Ja tam jestem ciekawa opini innych ludzi...

Gość aaaaaaaaaaaaaa
dajcie spokoj takim tematom

Gość prawdziwy/ facet
Tak szczerze to my lubimy patrzec na te GŁUPIE LALE ale jedynym celem jak poznamy taka to ja zaciagnac do łuzka i przeleciec. Bo tak naprawde my takie kobiety traktujemy przedmiotowo gdyz sa głupie i puste z tak to mozna sie wybawic i wyszalec a nie zyc tak uwaza wiekszosc facetów.

Gość do tego sztucznego wyżej
ale dałeś plamę :P

Gość kot bury
Hm , to sugerujecie , że laleczka na pieszczoty i do łóżeczka, a te niepozorne do sprzątania, do garów,do prania, wow to napewno szare myszki poczują się teraz dowartościowane, i niezastąpione.

Gość czarna pantera
Do "prawdziwego faceta ", cudzysłów jak najbardziej celowy, słuchaj kochanie jak już jesteś taki intelektualista i filozof to dobrze, żebyś wiedział jak sie pisze przedmiot , który jest celem nadrzędnym w twoim podrzędnym życiu, zawsze kochaniutki pisz ŁÓŻKO. Wiesz tak sie gra jak przeciwnik pozwala, każdą dziewczynę można potraktować przedmiotowo i dla większości facetów uroda lub jej brak nie są kryterium decydującym o chęci przelecenia panienki, oby tylko chętna była ..

Gość no i jasne
no tak moze mi wmowisz ze zazdroscze lalom rozowych ubran i ogolnej "klasy" ha ha ha no klasy to one nie maja

Gość okt
wszystkie dziewczyny typu ''nie laleczka'' na tym forum to głupie wiesniary zapewne brzydkie, zakompleksione i wysmiewają dziewczyny ktore są ładne i podobaja sie facetom a poza tym nie kazda ładna dziewczyna jest łatwa i głupia ale wy jestescie wszyscy zagłupi zeby to zrozumiec

Gość okt
wszystkie dziewczyny typu ''nie laleczka'' na tym forum to głupie wiesniary zapewne brzydkie, zakompleksione i wysmiewają dziewczyny ktore są ładne i podobaja sie facetom a poza tym nie kazda ładna dziewczyna jest łatwa i głupia ale wy jestescie wszyscy zagłupi zeby to zrozumiec

Gość okt
z wypowiedzi ''prawdziwego faceta'' mozna wywnioskowac tylko jedno: to nie facet a głupia baba

do no i jasne, abstrachując od dziewczyn ubranych na różowo, Tobie się wydaje, że masz klasę?, naprawdę tak uważasz? Możesz napisać z jakiego powodu czujesz się lepsza, bo mnie to zastanawia.

Gość no i jasne
jak widac tu jest kilku prawdziwych facetow jak widac wiec moze nie tak ogolnikowo

Gość no i jasne
sorki za bledy

Bo taka _no i jasne to uważa, że jak ogląda M jak miłość, a nie Klan i ubiera się na zielono, a nie na różowo to jest przez to mądrzejsza i ma klasę. uproszczony sposób myślenia, panienki niezainteligentnej , niezdolnej do własnych osądów, tylko ślepo podążającej za ogółem , głęboko przy tym sfrustrowanej.

Gość topik stworzony
i w pełni?ukształtowany przez zakompleksionych ludzi-na czele z autorką. Ps. Jestem brunetką-mądrym ludziom bym nie tłumaczyła, ale wy na przeciw wszelkiej wiedzy naukowej uważacie ze rozum ma cos wspólnego z kolorem włosów.Otóż nie ma , z gustem też zresztą...czas pozbyć się kompleksów .Swoją drogą autorka tak krytykuje, a sama ma deficyt na mądrość-czymkolwiek ona jest-skoro takie sprawy spędzają jej sen z powiek.Spójż w lusterko i się zastanów-to paradoksalnie chyba ciut-ciut ambitniejsze niż to co robisz...