Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-laleczka

glupie lale

Polecane posty

Postanowilam odswiezyc temat z uwagi na to ze zbliza sie sezon na glupie lale tzn sylwester i tego typu panny w srodku zimy pokaza sie w mini i w bluzce bez plecow nie wspominajac o \"zimowej\' kurteczce ktora ledwo przykryje nerki...

Gość Maciuras
powiem jedno ktoras z dziewczyn napisala ze nikt nie przechodzi z obojetnoscia to wlasnie glupie myslenie bo wlasnie wszyscy przechodza ze wzdychaniem ehh a to jest wlasnie obojetnosc bez urazy ale wyglad jest spox rozumiem ze dbacie o siebie dziewczynki staracie sie podobac ale bez przesady niektorzy chlopacy niedostrzegaja nowego lakieru albo szminki chodzi o osobe ;] pozdro

Gość LadyMadalena
Kazda z nas dostala jakis atut. Jedna wlosy, druga piersi, jeszcze inna nogi. Dlaczego wszytskie chcemy sie upodobnic tylko do jednego wizerunku? Czy biala skora jest gorsza? Jestem slowianka i nigdy nie bede miala tego koloru skory co mulatka albo latynoska. KAZDY typ urody jest piekny. Snieznobiala skora, niebieskie oczy, naturalne rude lub blond wlosy ale tez ciemna skora, brazowe oczy i ciemne wlosy sa tak samo ladne ale w innym typie. Osobiscie uwazam ze biala skora jest piekna, nie kwalifikujmy sie do afrykanek jesli nigdy nimi nie bedziemy, nasze miejsce w Europie z naszym typem urody.

Gość kazdy wie najlepiej
ale chodzi o to zeby nie robic z siebie np blond kretynek ale jak zycie pokazalo plastikowy wyglad nie idzie w parze z inteligencja a raczej z proznoscie :/

Gość kazdy wie najlepiej

A tak w ogóle, to po co zaczynać taki temat? Autorkę chyba coś \"boli\", ale co to może być? Czyżby Twój facet się za takimi oglada tak jak większość facetów, którzy są wzrokowcami? A takie gadanie, że najwaniejsze to co w środku...jasne, ale jak chcesz się związać, bądź zaprzyjaźnić. Poza tym wydaję mi się, że nie wszystkie ładne sa od razu głupie, tak jak to stwierdzono na poczatku.

Gość kazdy wie najlepiej
z proznoscia mialo byc

Gość a to dobre
kliknij na link na samej gorze strony - tego dziewczyny maja zazdroscic? takiego wygladu? na to faceci maja patrzec? jak tak to trace wiare w ludzi bu ha ha

Gość to nic
tylko przyklad plastiku

Wydaje mi sie ze okreslony sposob ubierania sie dziewczyny przyciaga okreslony typ facetow.Kazdy ubiera sie tak jak chce byc postrzegany. Wiec jesli dziewczyna podoba sie sama sobie i facetowi ktoremu chce sie podobac a inni odbieraja ja tak jak chce byc odbierana to chyba nie ma o co robic problemu.Niestety nie zgodze sie z tym ze wszystko jest kwestia gustu, bo sa osoby, ktorych wyglad razi. Ale to nie kwestia ciuchow, czy koloru szminki, tylko dbalosci o to jak makijaz zostal wykonany badz ciuchy ze soba polaczone. Nie raza mnie wsciekle rozowe usa-razi pomadka wychodzaca poza ich kontur, nie razi mnie wsciekly kolor lakieru do paznokci- raza odpryski. To samo z ciuchami. Kolorowo nie znaczy tandetnie, w garniturze nie znaczy elegancko.Licza sie detale i dbalosc o to, aby wszystko dobrze sie komponowalo.

Gość do tych lal
dziewczynki a co robicie jak macie malutkie piersi żeby je powiększyć ? może wy wiecie ? prosze o odpowiedź

Gość dotychlal
jesteście tam ? nie umiecie mi pomóc przepraszam już tu nie wejde >-:

Gość xb1
interesujace pytanie ale to chyba nie ten dzial :0

Gość temat warty odswiezenia

Gość sexxxy dupcia
bo lubimy jak faceci sie za nami ogladaja a kobiety patrza z zajebista zazrdoscia :) heheh uwielbiam to !! :) pozdrawiam wszystkie lalaeczki :) 🌼 🌼 🌼

Gość xx/xx
Jestem za - pozdrawiamy wszystkie PUSTAKI

Gość aniastyle
Wszystkie dziewczyny krytykujące tzw.lalki poprostu są zazdrosne ,ach ta zawiść innych kobiet to najgorsze co może być na tym świecie...

Gość xx/xx
Ale o co maja byc zadrosne o ten plastik i kicz ? No chyba laski tak nisko nie upadly zeby o cos takiego byc zazdrosnym a jesli sa zazdrosne to naprawde szkoda mi tych dziewczyn bo osiagnely dno...

Gość xx/xx
...podobnie jak te lalki

Gość sexxxy dupcia
ja nie czuje sie laka barbie... powiem Wam jaka jestem ... Otoz rozjasniam wlosy na blond a z natury jestem brunetka- wszyscy co znali mnie wczesniej badz widzieli zdjecia to twierdza ze lepiej mi w jasnych włosach.. Lubie byc opalona ale bez przesady- na solarium chodzialam ale zaczela mi sie skora za mocno wysuszac i zrezygnowalam, czekam na naturalne sloneczko :) jestem zgrabna- waze 45 kg... jestem dosc niska- 163 wiec zawsze chodze w butch na wysokim obcasie badz na koturnach... uwazam sie za osobe ładna (nie dlatego ze mam o sobie wysokie mniemanie) faceci sie za mna na ulicy ogladaja, trabia jak jada w samochodzie, usmiechaja sie i wogole... aha paznokcie mam długie, zadbane i zawsze pomalowane... po prostu lubie dobrze wygladac... i czy ja jestem pusta lalka ?? bo ja sie nie czuje taką .....

Gość sexxxy dupcia
aaa pazurki mam swoje a nie jakis sztuczny akryl....

Gość aniastyle
a ja mam bardzo ladna twarz i inne paskudy mnie nie lubia

a wiesz na kogo sie trabi jak sie jedzie samochodem - z regoly na tirowki ktore stoja przy drodze wiec to ci do myslenia powinno dac...(mowie tylko o trabieniu a nie o tym czy jestem za czy przeciw wspomnanym laleczkom ;) )

Gość sexxxy dupcia
opalona nie badz smieszna ... NIE TYLKO sie trabi na tirowki ...

Gość niezapominajka2
ja mam rozjaśniane włosy i tipsy i co jestem lalką twoim zdaniem no sory głupie to troche;)

Gość sexxxy dupcia
niezpominajka- jestem tego samego zdania ... zreszta nie widze problemu ... z igły widły robic ... sory to jakies chore ....

Gość xx/xx
Znajac zycie to na nic innego was nie stac niz krcenie tylkiem i stojenie glupich min itp! O wyksztalcenie nie pytam bo tutaj mozna pisac co tylko sie chce bo i tak nik tego nie sprawdzi - ale na moje oko to albo uczycie sie w prywatnej uczelni albo takiej gdzie wszystkich biora albo uczycie sie w pierwszym lepszej szkole sreniej w kazdym razie nie jest to nic wybitnego...bo jesli sie podniacacnie tym ze na was trabia no to sorki - denny poziom

Gość niezapominajka2
dokładnie w dzisiejszych czasach jak panna ma długie żelowe paznokcie i rozjaśniane włoski to odrazu jest głupia. A ja nie uważam żeby przez zmianę mojego wizerunku inteligencja moja ucierpiała:)