Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzyweczka

Jak prostujecie grzywkę?

Polecane posty

Gość grzyweczka

Mam podatne na układanie włosy i grzywka mi się kręci, wywija na boki, itd. Jak sobie z tym poradzić? Czym prostujecie?

Gość nikt nie prostuje

Wprawdzie nie mam grzywki ale wydaje mi się że chyba najlepiej prostownicą albo na szczotce :)

Gość Zakrecoona
Mam ten sam problem. Jeszcze jak sie reszta włosów kreci to da sie przezyc , ale ta grzywka wygląda kosmarnie, jak się pokręci. Tę szukam czegoś co mi ją wyprostuje. A myslałaś o wyprostowaniu jej u fryzjera? Tak jak niektórzy prostują całe włosy, jakimś płynem. z tego co słyszłam to on moze osłabić włosy, ale jakby nim potraktowac samą grzywkę?

Gość Leziona
A co sądzicie o fluidzie do prostowania włosów WELLA high hair ??? Używała któraś z was? Bo zastanawiam sie nad kupnem. Chociaz jak deszowa pogoda to chyba nic nie pomoże kreconym włosom. Czy używacie lakieru do włosów po prostowaniu? Bo ja mam wrażenie że po spsikaniu włosów lakierem są bardziej podatne na skręcanie.

ja zazwyczaj do prostowania włosów uzywam gumy do włosów firmy joanna i traktuje włosy prostownicą, włoski sie sklejaja ale potem przeczesuje je grzebieniem i wszystko jest wporzo:) (Guma daje mocny efekt utrwalający)

Gość mieszanka7
Zakreconaaaa!!!!!!!! mam ten sam problem ! mam krecone włosy i ta nieszczesna grzywke ktora wstretnie sie wywija !!!!!! nie wiem co mam z nia zrobic ;//////////////// tez myslalam o prostowaniu trwałym u fryzjera ale sie boje ze zrobi mi sie siannnnnnnnno jak już efekt opadnie .. bo to chyba tak jest prawda? trwała prostująca na zasadzie ondulacji ????? odpiszcie kobitki

Gość niuniaaaaa
Ja mam to samo!!!!!!!!Juz patrzec na siebie nie moge.Prostuje ja na szcztce przynajmniej 3xdziennie bo co wyjde na dwor to to samo.Boze,obrzydlistwo.Skreca sie jakos durnowato i wywija i jeszcze wyglada jak kopka siana.Troche pomaga jak ja przadnie wycieniuje i spryskam lakierem.A tak chcialabym miec dluga grzywke...

Ja mam grzywke na bok, po umyciu wlosow od razu nakladam troszke brylantyny w zelu, potem troche lakieru, spinam wsuwka i sie trzyma:) a jak trezba poprawiam prostownica jak wlosy sa suche.

Gość 748
mam kręcone włosy, i grzywke. pokonałam ten problem. prostownica, prostownica, prostownica. tylko dobra, ceramiczna. mam teraz super gładką grzywe

Gość bla ble blu
A moze ktos mi powiedzic co zrobić by usztywnić grzywke by na wietrze sie az tak nie wywijała na boki i zaczesywla do tylu z resztą wlosów?? Nie moge za nic jej usztywnic by sie trzymala na czole, Ułoze ją w domu a jak tylko wyjde stoi mi na wszystkie strony! :-( uzywam zelu bezbarwnego ale nic nie pomaga

bla ble blu =====> mi wlasnie pomaga brylantyna w zelu z JOANNY, kosztowala 6 zl. Jest mocniejsza od zelu, usztywnia wlosy, dodatkowo troche lakieru. Mi sie po tym trzyma

Gość żelasko w łapę i już