Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość Maciejka była kochanką
Macieja?!?!?!?!?!Tylko nie denerwujcie sie - nie ma głupich pytań przecież..

Gość Zabiegaj o nią Maćku a może
się uda!!!!

Gość ktosikk
facet chyba ma ulatwione zadanie, bo rzeczywiscie moze walczyc tak dlugo na ile mu sil starcza, ale kobieta? jak bardzo moze sie narzucac i upadlac? ja juz swoje powiedzialam i co moglam zrobic to zrobilam...chyba nie pomoze...wiecej walczyc nie bede

Gość ktosikk
ale Tobie macieju zycze abys nie tracil woli wlaki, Natalka wydaje sie byc naprawde wartosciowa dziewczyna,wiec walcz ile mozesz pozdrawiam p.s. Natalko....tylko ten jeden raz, jeden jedyny...wybacz mu

Kurcze a byłam pewna, że Natalia zmięknie! Jakbym ja kazała facetowi zadzwonić to nie po to zeby mu setny raz powiedzieć \"spadaj\"! Podziwiam ją za wytrwałość, ale jednak wydaje mi się, że troche sama nie wie czego chce ;)

Gość Wiedzie co
ale jesteście beznadziejni!Tak szybko zmieniacie zdanie!!!Już Go zrówanliście z powierzchnią ziemii a teraz go bronicie!?!?!?Teraz nalegacie żeby mu wybaczyc!?!?Zdecydujcie się!Zycie to nie jest huśtawka - raz tak a raz inaczej!

Ciężko się postawić w sytuacji Natali, ale kazała Mu zadzwonić, a w zasadzie nic czego On nie wie Mu nie powiedziała! Więc po co prosiła o telefon???? Może Maciek nam powie?

Gość Ja uważam że NATALIA
podjęła słuszną decyzję. Umówiła się z nim na telefon zapewne po to aby nie omawiac tego tutaj na forum i tyle. Może rzeczywiscie dla niej to co zrobil MAciej jest niewybaczalne?Ma prawo do tego!Ja bym na pewno mu nie wybaczyła - ok, mógłby być moim kumplem ale takim jakich mam pełno dookoła siebie - nigdy już nie nazwałabym go moim przyjacielem.

Gość ktosikk
ja nie zmienilam zdania ,,uwazam ,ze to Natalii sprawa czy mu wybaczy czy nie, ale tez uwazam, ze kazdy czlowiek zasluguje na jedna w zyciu szanse, by mogl naprawic to co spierdzielil...

Właściwie to był \"okrzyk\" zdziwienia, że pojawiło się tyle postów no i że główny Zainteresowany się pokazał;). Nie jestem zbulwersowana-jestem .... zaskoczona. Może stare przysłowie w tej sprawie znajdzie swoje miejsce..że \"Kobieta zmienną jest\"...potajemnie w to wierzę...ale cicho ok?Cicho-sza;)

Ok, psssssssyt i ani słowa. Milczmy więc jak groby ;) Tylko, żeby nam tu jakieś Powiązki nie zakwitły ;)

Gość I PEWNIE
THE END HISTORII:(

Gość ja jeszcze liczę
na coś-nie wiem na co, że coś miłego sie wydarzy;)

Gość jak miałas powiedzieć
maciejko jak nic nie wiedziałaś, hahahhahahahah ale beznadziejna dziewczyna

Gość pewnie chciała tą gadką
zrobić natalii na złość a tu figa!!!:P

Gość bestiaaaa
Maciejka...ja tam do Ciebie nic nie mam,ale to spotkanie moglas sobie darowac...kurde czytas i wiesz, ze dziewczyna cierpi ,bo pewnie cos do niego czuje, jestes kobieta ,wiec i rozumiesz jak to odbieramy i taki numer odstawilas.....oczywiscie Maciej tez sie wyglupil z tym spotkaniem.....cios ponizej pasa..nawet jesli tylko byli przyjaciolmi...ehhh

Maciejko jak masz w domu Burka to radzę iść na spacer i przewietrzyć trochę główkę bo chyba lekko \"zbaczasz\" na niewłaściwy tor;) Zagubiło się dziewczę...buuuuuuu

Naskakujecie na mnie zupełnie nie wiem dlaczego. To, ze się z nim spotkałam (zupełnie niezobowiązujące spotkanie) nie oznacza, że jestem wiedźmą bez uczuć!!!!Nie zrobiłam niczego na złość komuś! Jesteście wszystkie bardzo dowcipne.

Gość bestiaaaa
Maciejka, do jasnej cholery jestes kobieta czy nie? naskakujemy ,bo trafilas w najczulszy punkt,, wzbudzilas dodatkowa niepewnosci do licha! i tu nie chodzi o to,ze mielibyscie od razu isc do lozka.....otworz oczy, bo mam wrazenie ,ze jestes slepa jak faceci

Gość Poleciała dziewczyna na kase
bo po co by niby chciala sie z nim spotkAC!Albo zrobila to by wiecej namieszac.

Gość bestiaaaa
Maciejka, nie przesadzamy i Ty o tym dobrze wiesz,,,zachowaj twarz i albo usun sie z tego forum albo zwyczajnie przyznaj sie do gafy....bo jest ona oczywista jak slonce

Gość Najlepsze tez bylo to jak
Maciej powiedział, że lubi jak dziewczyna gryzie i to na forum z przeprosinami!!! Normalnie zaprzeczyl wszystkiemu co wcześniej pisał, że żałuje i że się zmienił.

Gość wiesz to był
chyba taki męski żarcik-mnie się to spodobało;)