Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość Ludziejki
Jeśli tak, to co z tego? Źle się bawiliśmy? :D

aaa teraz doczytałam, wydaje mi się,że oni spotkali sie w Antykwariacie na Zurawia. Ten opis jakoś tak mi podpasował bo lubie tam chodzic-tam jest rzeczywiscie ciasno bo są tylko dwie salki, sa ksiązki i takie tam-fajny przedwojenny klimat...tylko cholera ciastka mają tam drogie ale jak pyszneeeee!!!!. A ta cafe na MArszałkowskiej to nie wiem..przeciez tam jest tego sporo. Mysle, że MAciejka puściła taka ściemę żeby go zagadać-sami zobaczcie potem się wycofała i spryciara sama ustalila miejsce...normalnie co za cwaniara!!!!!!

Gość a ja im wierzę
cool topik:)

Gość co Ty nie powiesz
poznali sie tu - a niby gdzie padl jakikolwiek namiar, COKOLWIEK?? mail, numer gg, cokolwiek? Ludzie, naprawde nie myslicie w ogole, teraz przestaje sie dziwic ze tylu ludzi bez oporow lyka jakies kiepskie seriale....tyle ze tamto wiadomo ze fikcja, a tu tego nie potraficie zobaczyc, czy tylko nie chcecie..zanalizujcie sobie na spokojnie, ktos to rozgrywal w miare z fantazja, ale paru elementow po prostu zabraklo zeby to mialo sens!!! Nawet jesli by bylo tak jak mowisz - ze niby na gg - to po co by tu to po sobie zostawiali? Vhyba jednak psychologicznie rzecz biora Maciej nie powinien chciec zeby te wpisy tu pozostaly - jakby mieli swoje numery gg to by sie nie porozumiewali tutaj z Mala. To tez nie bylo w jej interesie

Gość Ludziejki
Dogadali się co do miejsca i godziny, lokal jak mówicie maływ, więc co za problem..? Poza tym KURWA jakie to ma znaczenie czy to prawda czy nie?! Poprzeżywałyśmy sobie, oderwałyśmy się od codziennych pierdół więc hak w smak czy to fakty czy nie! Zaczynają mnie te rozważania irytować

Gość coś tu nie gra
przecież powiedziala wczoraj, ze nie chce z toba rozmawiac i zebys nawet nie dzwonil, to po cholere sie narzucasz???!!!!!!!!!! a ta wypowiedz??? skąd ten ktos wiedzial, ze natalka powiedziala coś wczesniej?? hmmm to jest na pierwszej stronie!!!

Gość Ludzie ci co
doszukują się spisku chyba jakoś już zapomnieli jak to w życiu różnie się losy toczą-czasmi i brzmi to jak kompletna abstrakcja ale tak to juz wszystko skontruowane zostało. Ja wierzę w tą historię i wierzę, ze sie zakończy po Ich myśli. Pisze w liczbie mnogiej bo jestem przekonana, że w głebi duszy NAtlia też teskni i tez pragnie zgody;)

Gość o raaaaanyyyyy ludzie
mało inteligentni jesteście czy co?????doczytajcie dobrze ja przeanalizowałam wszystko ugadali się czytać nie umiecie? Ale wiecei co niektóre posty są naprawdę świetne ubaw jakich mało:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale Zyczę im wszystkiego dobrego:)

Ludzie wiecej wiary w ludzi!!!!!!NAPRAWDĘ!!!!!!! Zycie czasmi jest totalnie banalnie...(ale to zabrzmialo jak masło maślane..hihi) ale tak właśnie jest...zycie czasmi układa się totalnie w nielogiczną całość...ja mam wiarę w ludzi w sobie;) ps. totalnie za duzo tego słowa w moim poscie :)

Gość Ludziejki
bo mieli jakiś poprzedni topic, nie? Przecież napisał, że nie może go znaleźć

Gość o raaaaanyyyyy ludzie
tak na pierwszej stronie jest tak napisane; DLA NIEDOMYŚLNYCH dzień wcześniej MAciek szukal na forum NAtalki i założył nowy topik bo tamtego nie mógł znależć ja wiem że jest już późno ale mózg warto trochę wysilić:)

Gość Psia mama jestes
fajna;)

Gość gdzie jest śmietnik
?? zglaszam ten topik!

Gość Ludziejki
zgadzam się z przedmówcą :D Posikałam się ze śmiechu, jak wyobraziłam sobie Ciebie pospieszającą psa by szybciej sikał, bo musisz wrócić do kompa ;) A ten nie załapał, że są w życiu priorytety ;)

Gość nie no nie moge
wzruszylam sie jednak wami...i mowie to bez ironii...chcialabym byc tak bezkrytyczna wobec rzeczywistosci, tak irracjonalna...wciagnela was historyjka, bo jest prosta i wyrazna, juz ich lubicie, ale zycie nie jest takie! To jest kolejny mankament tej historyjki, dla ,mnie zupelnie dennej, bo nie lubie jak cos sie kupy nie trzyma...ale w czlowieku jednak drzemie jakas wewnetrzna potrzeba takich historyjek....sa prostsze niz zycie..wiec przestaje sie juz czepiac. PS. Marszalkowska jest dluga, mieszkam na niej. Jest tu bardzo duzo knajp, Antykwariat na niej sie nie znajduje, ani ZADNA knajpa z ksiazkami

Wiecie co niby nie było podanej nazwy tego miejca-tej kawiarni czy cos tam-ale mi sie serio wydaje po tych opisach,ze to Antykwariat! Poza tym ktos tam z nich napisał: mam nadzieje,ze sie odnajdziemy czy cos tam.Wiec niedokonca obydwoje byli pewni czy mysla o tym samym....cholera, niestety mysleli o tym samym!:( Ja się jutro poprostu zapytam jak ktos z nich \"przybędzie\". ps. czy to mozliwe , ze \"stary piernik\" znowu chce sikać???nieeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość juz zglosilam
to na śmietnik!!!:D

Gość ja wam zgłoszę
topik na śmietnik!!!!!!!

Gość Ludziejki
spadaj kablu :p

Gość to oni sie jeszcze nie znali
pisząc tu???? przeciez zdążyli sie juz poklocić nic nie kumam!!! przeciez oni podobno juz dlugo sie znali i nie poznali sie tu!

Gość KOMU SIĘ NIE PODOBA
NIECH NIE TRACI CZASU i sobie pojdzie na inny wg niego ciekawszy topik...od wyboru do koloru

Gość adusiaQ
Psia Mama za bardzo go popedzałaś ostatnio. Daj mu czas :-D Psu oczywiście :-D

Gość poduszkaaaa
Ja już do was doszłam z czytaniem.... może to głupie i zaraz mnie ktos tutaj roztrzela ale sie poplakałam..:( Jejku jaki człowiek jest 'ułomny":(

Gość oo raany bałagam
proszę zanim ktoś znowu rzuci takie pytani niech przeczyta cały ten topik od początku błagam!!!! Ludziejki fajnie mi się tu z Tobą kilkało i nieważne czy ich lubimy czy nie ludzie zluzujcie, autentycznie dla mnie to był fajny topik i miło bylo poczytać taką wzruszającą historyjkę, amm nadziję ze skończy się happy endem właśnie jak ktoś tu napisał trochę to jak komedia romantyczna, chociaż im na pewno nie było do śmiechu, ale fajni ludzie tu pisali (poza MAciejką) z dużym poczuciem humoru:)

Gość można się poplakać
ja też się popłakałm jak przeczytałam NAtalki opowieść wyjaśniającą co się stało buuuuuu, ale już chyba ok:)

Gość ja tezzzzz
bardzo polubilam ich wirtualnie-chciałabym w sumie ich na żywo zobaczyć, jak wygladaja-lubie coś sluchac o innych jak wiem jak wygladaja. Choc juz sobie w głowie takie male "rysopisy" stworzyłam.

Gość Ludziejki
dzięki :D Mnie z Tobą też 🌻

Gość poduszka poplakalaś sie
??? a to czemu?

Gość nooo śmiesznie było momentami
:D:D