Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość Ludziejki
Po bożemu: Natalca respekt! Ma laska klasę :D A Maciejka S P Ł Y N Ę Ł A !!! I niech mi tu nikt nie pieprzy o braku solidarności między jajnikami :D Buziaki dla Wszystkich

Gość MACIEEEEEEEEEEEEEEEK
I CO TY NA TO ??ZADZWONISZ???????

Gość Do NAtalii
jesteś COOL:) do Maciejki: no widzisz wyszłaś na idiotkę i to niezłą Do MAćka: nie spierdol tej szansy chłopie

Gość Ludziejki
Uff, ile się człowiek namęczy by komuś życie naprawić :D:D:D:D To na którym topicu teraz rozrabiamy? ;)

Gość ten topik
był zajebisty!!!przysięgam dawno żaden mnie tak nie zaciekawił, nie wzruszył i momentami rozbawił do łez!!!!!!!!!!!!!!!ja bym chcialła zeby jeszcze skończyło się jak na komedii romantycznej ; WIELKA MIŁOŚĆ :)serio:) jakoś intuicja mi podpowiada że MAciek nie spierdoli szansy:)

Gość a ja jestem tutaj
nowa na tym topiku-przynioslam sobie Tyskie -i czytam od poczatku nie wiem o co tutaj chodzi, domyslilam sie , ze ktos niezle narozrabial...hihihih zobaczymy ...

Gość czytaj bo warto
tylko błagam Cię MAciek albo Natalciu kochana napisz jutro jak się sprawy mają, bo my tu dzielnie kciuki trzymaliśmy i nie możecie tak nas zostawić:(

Gość poduszkaaaa
Ja tez nie wiem o co tutaj chodzi ale takie zainteresowanie tym topkiem bylo w ciagu ostatniej godziny, ze stwierdzialam,ze zobacze co tutaj jest grane...uffff ale tutaj jest niezly kawal do 'przejscia'...12stron,,,ale chyba dam rade:)

Gość czytam poczatek
hehe ale beka ojciec natalki odebral telefon i powiedzial mackowi ze ona pracuje w pokoju... to co nawet jej do telefonu nie poprosil!! ale zenada!!!!!

napisze dziewczyny...ale zaraz, nie wiem czy moge wam napisac, napisze mniej wiecej ok??czy dobrze czy zle jest... a tak poza tym-od razu mi lepiej. Ide po piwo;)

Gość Radzio 26
poduszkaaa please jak skonczysz to streśc w kilku zdaniach o co chodzi!

Gość ja wnioskuje ze
natalia kocha macka i sie wkurzyla na maciejke bo maciek poszedl z nią do łóżka!

Gość jakby to powiedziec
tym co sie madrze chca wypowiedziec a nie wiedza o co chodzi, wiec tak Tata NAtalii byl juz wtajemniczony-zapewne Natalia poprosila go zeby nie "laczyl" ja jak MAciej bedzie dzwonil-zadna zenada tylko taktyka.Nieraz tak robilam;)jak nie chcialam z kims gadac-zaden probelm

Gość adusiaQ
No...Maciej tylko nie schrzań czegoś znowu. Bo te Maciejki do piet nie dorastają Natalce. Chyba sam to wiesz chłopie.

Gość poduszkaaaa
Radzio "noł problemo"

Gość Radzio 26
poduszeczka z gory dzieki, wiesz tez czytam co kilka wypowiedzi, ale sie pogubilem

No nieźle widzie się dzieje!Historia jeszcze nie doczekała się finału-mam nadzieje,że będzie to happy end! Maciek pamietaj nieważne jest jak zaczynasz ważne jest jak skończysz więc....liczę na Twoją Inteligencję!!!!!! Dostałeś od Natalii bonusowe \"gratisowe\'życie wieć nie spieprz! No a tak poza tym to Was \"lubię wirtulanie\";)

Gość do jak by to powiedzieć
a skąd ty to wiesz? czy to przypadkiem nie jestes natalią??

Gość poduszkaaaa
Ja jestem precyzyjna i czytam każda wypowiedź..ciekawie spostrzeżenia ludzie mają;)

Gość ja nie mogę
wiem bo to jest napisane TUTAJ!!!!!Qrwa przeczytacie sobie1!!!normalnie ludzie juz w jakąs paranoje wpadają!!!!

Gość Ludziejki
bo to standardowy sposób, jak nie chcesz z kimś gadać..? ;)

Gość polecam wypowiedź
MAciejki MAłej ze strony 2 albo 3 jak opowiada za co zerwał z nią chłopak O DZISAS teraz wszystko jasne !!:D:D:D:D:D:D:D:D rozumiem już o co chodzi macie rację żenada na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ludzie seriale wam mózgi
sprały....co za mitoman to pisał....zwłaszcza to umówienie się z niewiadomo kim niewiadomo gdzie po2 postach było moim zdaniem super-naturalne...to niby gdzie na tej Marszalkowskiej sie umowiliscie? Jakos nie bardzo zajarzylam, a mieszkam tu....i niby po czym sie tam mieliscie poznac? I skad akurat wiedzieliscie ze mieszkacie w poblizu? I ze obie strony beda wiedzialy co to za miejsce kiedy rzadne namiary nie padly?

Gość ja też ich
uwielbiam wirtualnie!!!Oni oboje są wrażliwymi fajnymi ludźmi tak mi się wydaje i mam nadzieję ze Maciek nie schrzani tego (chyba go zabije jeśli tak się stanie), bo NAtalia naprawdę dała mu przeogromną szansę!!fajna z niej dziewczyna nie? za dobra dla niego! mam nadzieję że dadzą znać co tam u nich!!!

\"to ja- ta od wyjścia z psem na spacer\"...hihihihih Rzeczywiście ta historia z \"życia wzięta\" MAciejki...normalnie żałosna kobieta. Ae weźcie zwróćcie uwagę jak Ona szybko się za Niego wzięła??Normalnie baba bez skrupułów!!!Rach-Ciach i już! Wierze, że MAciej to facet na poziomie (pomimo tego co zrobil) i że ta cała Panna Maciejka Mu nie zawróci...Ale z tego co widziałam to chyba olał ją już lekko. Jak sie pojawila MAciejka dzisiaj wieczorem to nie gadał do niej-opamiętał się i przymoniał sobie co tutaj jest najważniejsze:)

Gość co za kretymi tu z niektórych
pewnie na gg się ugadali!!!!!!!nieee o cholera faktycznie ludzie jak oni się umówili???

Gość hej psia mama
fajny nik:) a powiedz mi ta maciejka to kto?? oni znają sie na zywo tak?

Gość ale wy wszyscy naiwni
jesteście!!! ludzie se jaja robia a wy co heheheheh zalosne !! przeciez to wszystko kity!!!!

Gość ale fajny topik
przeczytałam cały i kurcze jaka LOVE STORY i nawet ta 3 się pojawiła:)ale to na pewno nie prowokacja wszystko było naturalne :)fajna ta natalia i maciek też bo chyba w końcu zroz\umiał jaki błąd popełnił z tą maciejką!