Go艣膰 ulkaulka71 Napisano Maj 18, 2018 Tutaj https://psychomedic.pl/neurolog-warszawa/ sobie zerknijcie . Jest tam namiar na dobrych neurolog贸w. W ten spos贸b mo偶na sobie pom贸c. Przyczyny migreny mog膮 by膰 r贸偶ne. Trzeba jej poszuka膰 i j膮 wyeliminowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 29, 2018 A co my艣licie o leczeniu migreny botoksem? Wpad艂am ostatnio na artyku艂 traktuj膮cy w艂a艣nie o tej metodzie i nie wiem, co mam s膮dzi膰... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sylwia000 Napisano Czerwiec 1, 2018 A偶 zacz臋艂am o tym czyta膰 i znalaz艂am taki artyku艂: http://vesuna.pl/medycyna-estetyczna/botox-leczenie-migreny/. Dalej nie jestem przekonana... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
lamka84 0 Napisano Czerwiec 1, 2018 Na migren臋 frimig mi pomaga, ale jest na recept臋. Oczywi艣cie czasem b贸l nie przechodzi i jest nie do wyytrzymania, ale trzbea jako艣 przezyc niesgtety bo lekarstwa na to nie ma ;/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sylwiaszka Napisano Czerwiec 1, 2018 A pr贸bowali艣cie terapii mi臋艣niowo-powi臋ziowej. Mnie bardzo dlugo leczono na migreny, a jaki艣 czas temu okaza艂o si臋, 偶e przyczyn膮 jest kr臋gos艂up i niestabilno艣膰, kt贸ra tam jest. Bardzo pomog艂y mi te zabiegi na S艂omczy艅skiego i mia艂am jeszcze 膰wiczenia stabilizuj膮ce szyj臋. Od tego czasu ju偶 nie mam migren takich jak mia艂am. rehabilitacje.org warto te偶 mo偶e tego spr贸bowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 1, 2018 Mam i ja. Bardzo silne, podczas miesi膮czki tak bolesne 偶e nie wstaje z 艂贸偶ka, wymiotuje i nie otwieram lewego oka za kt贸rym zawsze kumuluje si臋 b贸l. Pr贸bowa艂am masa偶y, zi贸艂 i niestety tylko Cinie mi pomaga. Czy kto艣 z Was te偶 艂yka te tabletki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 justaWi Napisano Czerwiec 1, 2018 znajoma mojej kole偶anki leczy艂a botoxem w szwecji, najpierw super mega, a potem zatrucie botoxem. Zadnego odszkodowania, bo lekarzowi nie udowodnisz, 偶e to od tego. Wpad艂am na taki filmik na jutubie, mo偶e ten facio wie co z tym zrobi膰 https://www.youtube.com/watch?v=bS_GSqcZTNE&feature=youtu.be Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 waleriana7661 Napisano Czerwiec 2, 2018 Trzeba koniecznie i艣膰 w takim przypadku do neurologa. Ta Psychomedic jest 艣wietn膮 klinik膮, kt贸ra zatrudnia specjalist贸w. Rejestracja jest tam online (przez ca艂膮 dob臋) oraz telefoniczna pod nr 22 253 88 88. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czerwonamiska Napisano Czerwiec 4, 2018 Wydaje mi si臋, 偶e coraz wi臋cej os贸b ma z ni膮 problem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Czerwiec 4, 2018 Te偶 tak zauwa偶y艂am. My艣l臋, 偶e to mo偶e by膰 wina stresu i zbyt du偶ej ilo艣ci elektroniki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 callesta Napisano Czerwiec 6, 2018 U mnie powod贸w by艂o kilka: przepracowanie stres zbyt du偶o komputera no i zdenerowowanie Dziwnym trafem nigdy nie mia艂am b贸lu g艂owy na wyjazdach czy podczas urlopu.Ale praktycznie zawsze na tygodniu, szczeg贸lnie,偶e bardzo du偶o ostatnio pracowa艂am. Ciekawy artyku艂 jest na tej stronie: http://i-medycyna.pl/jak-zwalczyc-uporczywy-bol-glowy/ Mo偶e Was zainteresuje. Osoby kt贸re zmagaj膮 si臋 z b贸lem je艣li nie chc膮 od razu si臋ga膰 po tabletk臋 mog膮 zacz膮膰 od masa偶u czo艂a oraz skroni. Masa偶 wykonuje si臋 palcami wykonuj膮c ruchy okr臋偶ne od 艣rodka czo艂a nad brwiami w kierunku skroni. Tak膮 czynno艣膰 powtarza si臋 co najmniej trzykrotnie. Masa偶 nale偶y zako艅czy膰 delikatnym uciskaniem zag艂臋bienia skroni przez oko艂o 5 sekund. Ucisk nie mo偶e by膰 zbyt bolesny. Taki masa偶 naprawd臋 pomaga. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 11, 2018 Ja te偶 borykam si臋 z migren膮.Zazwyczaj jak jest zmiana pogody cho膰 lekarze twoerdz膮 ,偶e to nie ma wp艂ywy to namnoe tak to dzia艂a.Miszakm w Anglii i maj膮 tu tabletki Migratin maja w sk艂adzie tryptany .to kest jedyne co mi pomaga .Kosztuja ok 10拢. Za jedynie dwie tabletki. W Polsce nie dostaniesz podobnego leki bez recepty tu tak. W Polsce w miare pomaga艂 mi Antidol(o dziwo ma byc to przeciwbolowy na zebyale mi pomogl) pozdrawiam wszystkich ktorzy cierpia na migrene:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
micmad 0 Napisano Czerwiec 14, 2018 Mojej 偶onie pom贸g艂 Czapi艅ski z Krakowa.Specjalista od migren.Drogi ale jako艣膰 kosztuje.Najgorsze jest to,偶e by艂a par臋 razy na pogotowiu i neurolog jej nie powiedzia艂,偶e migreny si臋 leczy.By艂a te偶 u neurologa Imburski Ul.rusznikarska,kt贸ry r贸wnie偶 powiedzia艂 jej,偶e migrena to przypad艂o艣膰 kobiet i przejdzie jej po menopauzie.Nie zaproponowa艂 tryptan贸w ani nic innego.Beznadziejny. Pomaga relpax plus amitryptilinium. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Anabella88 Napisano Czerwiec 14, 2018 Moja znajoma podj臋艂a si臋 takiego leczenia migreny http://rosamedclinic.pl/medycyna-estetyczna/leczenie-migreny-toksyna-botulinowa i jest zadowolona z tego co s艂ysza艂am, mo偶e warto spr贸bowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 martyna9999 Napisano Czerwiec 26, 2018 Nie znam si臋 na leczeniu migreny botoksem, bo tego nie pr贸bowa艂am. Mog臋 Wam tylko poleci膰 Cefaly, widze ze wczesniej ju偶 kto艣 wspomnia艂 o tym urz膮dzeniu. Uwierzcie mi, 偶e zadne leki nie by艂y mi w stanie pom贸c, tak samo domowe metody. Pomyslalam sobie, 偶e spr贸buje czego艣 innego, jakiejs alternatywnej metody i zam贸wi艂am Cefaly. Nie bylam jakos szczeg贸lnie przekonana, ze to jest mi w stanie pomoc, ba, ze cokolwiek jest w stanie mi pom贸c, ale jest wyra藕na poprawa, odczuwam ulge. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mgr Kamila Drozd 1 Napisano Czerwiec 26, 2018 Prosz臋 przeczyta膰: https://portal.abczdrowie.pl/jak-leczyc-migrene Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 26, 2018 Pierwsza migrena jak膮 mialam to gdzie艣 18 lat, teraz mam 32 i wcale nie min臋艂y. Moja migrena jest klasyczna, mroczki w kacikach oczu,t tak do po艂owy, po 15-30 min b贸l w skroni, taki pulsujacy, czasami na jednej, czasami na drugiej. Z tego co sama zaobserbowalam to wywo艂uje ja u mnie s艂o艅ce, nawet nie ostre, migajace 艣wiat艂o, jak si臋 zdenerwuje mocno. Pomaga ketonal ale jak wezm臋 jak tylko zacznie si臋 b贸l, no i oczywi艣cie sen, zas艂oni臋te okna. Najgorzej jak dostanie si臋 w pracy czy poza domem. Potrafi by膰 mi niedobrE, ale nie wymiotuje, ze 2 razy mialam dretwienie reki i zaburzenia mowy, a mam nie regularnie, do tego cz臋sto boli mnie glowa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 patrycja124 Napisano Czerwiec 29, 2018 Ja moge poleci膰 tylko Cefaly. 呕aluje ze wczesniej sobie tego nie kupilam, bo zmarnowa艂am pare lat na u偶eranie sie z migrena bez zadnych efekt贸w, chodzi艂am od lekarza do lekarza, bra艂am silne leki przeciwb贸lowe a mimo to nie bylo zadnej wiekszej poprawy. Dopiero po u偶ywaniu cefaly jest znacznie lepiej!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 29, 2018 patrycja, Tobie Celafy pomoglo, innym moze nie, ja uzywalam i mi pomagalo jak mialam to na glowie, po zdjeciu bol wracal po minucie, wiec jaki sens uzwania tego? W zamian kupilam zwykle urzadzenie do cwiczen miesni, na baterie, takie tanie gowno ze niby miesnie cwiczy, co jest sciema. Ma identyczne dzialanie jak Cefaly, ale jest 90% tansze, wiec prosze Cie nie wprowadzaj w blad. Tobie pomoglo, super, ale poza Toba nie znam nikogo innego, kazdy twierdzi ze kosztuje fortune, dziala jak te myki na miesnie brzucha, a cena zabija. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 16, 2018 Ja jestem w szoku, jak mo偶na nak艂ada膰 na g艂owe te jak okre艣li艂a艣 "tanie g****o" do cwiczenia mi臋艣ni? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 16, 2018 A mnie Cefaly te偶 pomog艂o, tak jak Tobie Patrycja. Jako艣 rok temu je zam贸wi艂am i nie 偶a艂uje, bo migreny nie s膮 juz tak cz臋ste jak przedtem. Same tabletki przeciwb贸lowe, nawet te z kategorii silniejszych nie zawsze pomagaj膮 i warto czasem zainwestowa膰 w inne metody leczenia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 16, 2018 Zr貌bcie tomografie u mnie te偶 d艂ugo trwa艂o to by艂a wina z臋ba wygl膮da艂 na zdrowy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 16, 2018 no nakladam na glowe, jakbys miala migreny, zrozumialabys ile czlowiek jestz w stanie zniesc, by sobie pomoc... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 16, 2018 Tu jest troche na ten temat https://cutt.ly/HwsR6 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 16, 2018 zobacz - https://youtu.be/XRaEh0qtqxI - pomo偶e Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Limonka116 Napisano Lipiec 25, 2018 Powiem tak: czasy mamy ci臋偶kie, wi臋c nie da si臋 wyeliminowa膰 czynnik贸w wywo艂uj膮cych migren臋 typu stres, zm臋czenie, niewyspanie. Ja walcz臋 ju偶 ponad 20 lat z migrenami hard: trzy dni nieprzerwanego b贸lu, md艂o艣ci, 艣wiat艂owstr臋t itp. Dopiero od niedawna mam pod r臋k膮 Frimig - i wreszcie mog臋 funkcjonowa膰! Wi臋c je艣li masz migreny, to nie rozwalaj sobie w膮troby nieskutecznymi lekami bez recepty, le膰 do lekarza. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 25, 2018 Ja migreny mam odk膮d pami臋tam, a mam dopiero 25 lat ! Zawsze dopada艂y mnie wtedy kiedy potrzebowa艂am skupienia, szczeg贸lne w szkole czy pracy.. masakra... to taki by艂 b贸l, 偶e czasem mia艂am ochot臋 waln膮膰 g艂ow膮 o 艣cian臋, albo j膮 odr膮ba膰 ! Nie by艂o ze mn膮 kontaktu podczas b贸lu, wtedy tylko bra艂am leki i jak by艂am w domu to zamykalam si臋 w pokoju i spa艂am i spa艂am i spa艂am, p贸ki b贸l nie min膮艂... Zacz臋艂am pi膰 herbatk臋 konopn膮, kt贸r膮 zamawiam przez internet.. i to chyba jedyne cudo kt贸re mi pomaga. Pij臋 od miesi膮ca i jeszcze b贸lu migrenowego nie mia艂am. Mo偶e i Tobie pomoze. Szukaj herbat z konopii z du偶膮 zawarto艣ci膮 CBD ( poczytaj o tym w internecie ) herbata jest pozbawiona THC wiec nie b臋dziesz znarkotyzowana. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 25, 2018 zolmiles skup Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 29, 2018 Dobry wiecz贸r.Moja Przyjaci贸艂ka najpierw bra艂a aspiryne. Jak juz przesta艂a dzia艂a膰 to znalaz艂am opatentowany polski produkt .To by艂 strza艂 w "10" - Pomog艂o!!!! podaj臋 link https://zdrowie-uroda.myduolife.com/partner/strona-produktowa-promigren,22.html polecam z ca艂ego serca Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karolovka Napisano Sierpie艅 27, 2018 Wierzcie lub nie, ale ja na rzecz https://konopteka.pl/kolekcja/polecane-produkty/olej-cbd-5-10g-cannabigold-classic odstawi艂am wszystkie proszki, kt贸re bra艂am do tej pory i dzi臋ki Bogu, bo medycyna naturalna okazuje si臋 o wiele skuteczniejsza! Od 3 tygodni stosuj臋 ten olejek cbd 2krople rano 2krople wieczorem i nawet nie sadzilam, ze tak szybko uda mi sie wyleczyc migrene. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach