Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K9

romansik z kolegi żoną

Polecane posty

Gość deetektyw
K9 vel zuza gadasz jak nakrecony, zapisz sie d radia maryja tam lubia takich fanatykow:)

Gość k9
no dobra przyznaje sie:) a co mnie wydalo? mozesz zdradzic szczególy? nie spodziewalem sie ze ktos to odkryje:(

Gość k9
do "k9"i" deetektyw" myslę że macie nie więcej jak po 17 lat i nawet niewiecie że bawicie się naszym uczuciem zabawa w cos takiego w co sie bawicie przejdzie wam tak szybko jak tylko poznacie kogoś w kim sie ze szczerą prawdą zakochacie i mam głęboką nadzieję że nastąpi to w jak najszybszym czasie ......pozdrowienia dla zuzy i innych ludzi dobrej myśli>>>>>>>>>>>>>>>Kocham Cię Cukiereczku i jestem zawsze przy Tobie

k9- zarezerwuj swój nick to smarkacze nie będą się podszywać-dzięki za pozdrowienia i wzajemnie! napisz co tam u was ?

Gość Ona jego
No i narobilo sie znowu ... Wrocilam z parcy ,mam nadzieje ze jutro uda mi sie Wam oszolomy odpowiedziec. Detektywa i falszywego zapewniam ze k9z Zuzka ma tyle wspolnego co zapach fiolkow z zapachem cebuli . Pozdrawiam Cie Zuza (ale Ci jajka doprawili hihihi ) Do juterka .Pozdrawiam :D:D:D

Gość Roman MNIE ZGWAŁCIŁ
Wrócil zboczeniec w spodnicy fuj wstyd do meza sie teraz bedziesz przyulac czy do kochasia?

CZEŚĆ ONA JEGO- a no doprawili mi ale w domu mam taki pożytek z męża że i tak wszystko robię ale z doświadczenia wiem że aby wykonywać męskie zajęcia nie trzeba mieć jaj! oni i tak nie wiele umieją mówię tu o pseudo mężczyznach których jak widać nie brakuje wystarczy chociaż poczytać na tym topiku!! mocni w gębie i nic więcej!!!!!!POZDRAWIAM!!!

Gość kikakik
to ja się dołączę..mam taką samą sytuację jak Ty zuza..dlatego w moim zyciu pojawil się ktos.nie wiem co z tego będzie bo za wczesnie o tym mówić..ale to on sprawia że się usmiecham i chce mi się żyć. ..to jakiś tam daleki znajomy mojego męża..

nie chcę zapeszać ale mam nadzieję że chocia tobie się ułoży!!! serdecznie pozdrawiam! może napiszesz coś więcej?

Gość Ona jego
Witam:) Chcialam tylko cos sprostowac .To nie Zuza ma ta sytuacje ,tylko ja:)Zuza jest zyczliwa osobka. Jezeli chcesz porozmawiac z nami ,to zapraszam.Uprzedzam jednaj ,ze nie bedzie latwo i milo.Wielu tu ludzi niezyczliwych ,lub wrecz chamskich. Pozdrawiam serdecznie 🌻

Gość k9
pewnie ze zagląda,poprostu jakiś czas dalismy sobie spokój z róznego rodzaju przykrych wypowiedzi ze strony niektórych uczestników tego tematu i zarazem chcem podziękować Tobie zuza za wsparcie od samego początku , do podziękowań przyłącza sie mój Cukiereczek:) pozdrowienia dla reszty wiary

dzięki k9 ale nie musisz dziękować to jest przecież prosto z serduszka jak ktoś taką sytuację rozumie to nie trudno o wsparcie pozdrawiam ciebie i twoją kobietę!!!!!!!!!!!!

Gość k9
jednak są na tym swiecie osóbki które rozumieją pewne życiowe róznego rodzaju poważne sprawy i szacunek im za to pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie zuza>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>KOCHAM SWĄ KOBIETĘ I NIKT MI W TYM NIEPRZESZKODZI

Gość Ona jego
Przepraszam ,ze tak dlugo bylo nic z mojej strony... Chce tylko powiedziec ,ze kocham Malutkiego,choc wszystko pewnie zepsulam .............................................................................................................................BEZNADZIEJA TO JA !!!!!!!!!! Juz tu nie wejde nigdy .Pozdrawiam Cie Zuzka i Ale i wszystkie dziewczyny ...................Buzi

ej! co zepsułaś? powiedz co się stało? może da się jeszcze wszystko naprawić? nie poddawaj się!!!!!!!!!!

Poczytalam troche i dolacze sie do dyskusji...ja mam ten sam problem....moj facet bil mnie...na kazda prosbe ze odejde jesli sie nie zmieni-slyszalam ze \"no coz odejsc nie mozesz a ja zmienic sie nie zmienie\" potem padaly epitety!Tak tez poznalam pewnego Pana...chlopaka ktory dal mi cieplo i wsparcie!K 9 dlatego Cie rozumiem i popieram a przede wszystim szanuje za decyzje i odpowiedzialnosc!Niestety ten ktos kto mial mnie wyciagnac z tego syfu-okazal sie taki sam jak moj facet...dlatego dzis bardzo cierpie ale z tego co piszesz Ty jestes inny i zycze wam szczescia bo kazdy zasluguje na soje piec minut i mam nadzieje ze wasze bedzie trwac wiecznie!

zuza 28....wlasnie przeanalizowalam Twoje slowa i choc obojga was nie do konca doczytalam...pora i zmeczenie fizyczne a przede wszystkim psychiczne to owspieram.....rozumiem to co piszecie tak jakbym byla obok i waszej skorze! Pozdrawiam a na ciemnote nas polaczkow nie ma sensu nawet zwracac uwagi...wazne jest to co mamy w serduchach i jak seiadomi jestesmy tego co nas otacza...daleko od chorych stereotypow ktorymi wikszosc zawierajacych tu glos sie kieruje!

widzę że jest nas więcej z takimi problemami!!! może napisz coś więcej pozdrawiam

Gość towarzystwo wzajemnej adoracji
sie zebralo heheeheheh

Gość k9
KOCHAM CIĘ SŁOŃCE TY MOJE i błagam niepisz tak że coś zepsułaś bo ja tego nieodczułem i przysiegam że zawsze będe Tobie wierny>>>>>>>>>>>>>>>przy okazji dzięki kobietki za wsparcie dla mojego Aniołka i dla mnie

k9-witam - powiedz co się dzieje? przecież nie może być źle. a do twojej kobiety -głowa do góry wszystko będzie dobrze zobaczysz wszystko się ułoży tylko trzeba czasu nie wolno się poddawać bo skończysz jak ja !!

Gość K9
zuza nic takiego sie niestało ,poprostu mielismy imprezkę i było kilka osób, było troszke alkoholu i to było głównym problemem a tak ogółem nic wielkiego tylko taki moralniak na drugi dzień rozumiesz pozdrawiam

Gość czarcik
GENERALNIE ROZUMIEM OBRUSZAJACYCH SIE PANOW!TZW. SOLIDARNOSC !NIE RUSZ CO KOLEGI TWEGO!ALE KIEDY ZABIERACIE SIE ZA KOLEZANKI SWYCH KOBIET TO RACZEJ NIE MA WTYM NIC ZDROZNEGO CO?SZOWINISTYCZNE PAWIANY!!!NIE POPIERAM ZADNEJ ZDRADY !

nie wiem czemu ale mam wrażenie że dzieci się dosiadły do komputerów !! k9- dzięki za wyjaśnienie POZDRAWIAM!!!