Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*****22

Kobietki z 1983 roku łaczmy sie

Polecane posty

Jesli jestescie z 1983 roku i chcecie popisac to zapraszam moze powstanie nowy fajny topic:)

Gość 22
hmmm, podobny topic juz byl, tzn laczylismy sie, ale od przybytku glowa nie boli :) wiec pozdrawiam tajemnicza 22-latke :)

Gość Magie
Witam Ja też jestem z 1983 z samego końca ale jeszcze mi się udało :) Pozdrawiam

Gość a ja tak
grudzien 1983:-) pozdrawiam

Gość Agnesis22
ja tez grudzien 1983:)

Hej kobietki co u was slychac napiszcie cos o sobie.Napiszcie co porabiacie.Ja mam dzis troche ciezki dzien poniewaz moje malenstwo ma straszny katarek:(Pozdrowionka

Gość biedroneczka kaja
tez 1983 zima :)

1.11.1983 :):) wkrótce 22 urodziny :o co słychać? studiuję, mam wspaniałego faceta, niestety nadal mieszkam z rodzicami ale być może niedługo się to zmieni... co by tu jeszcze? w sumie zadowolona z życia jestem :) pozdrowionka 🌻

hej nie wiem czy ten topik jest jeszcze na czasie ale postanowiłam się dołaczyć:):) jestem ze stycznia 1983 mam cudownego faceta też mieszkam jeszcze z rodzicami ale w październiku sie popieramy więc będe już mieszkać z mężem pozdrawiam wszystkie 23 latki 👄

troche topic wymarl,ale moze warto jeszcze popisac...co tam u Was 83? ja zaczynam powoli sesja...wrrrrrrrr

bzium nie odejmuj sobie lat:D[zarcik , pewnie ci sie zle wcisnelo:)] a ja jestem 84:o ale pozdrawiam was🖐️

a tak w ogole, to skonczylam licencjat, mieszkam w Londynie z chlopakiem ktory nie jest Polakiem ;), za rok chyba slub,,, za tydzien wakacje w Polsce,, caly miesiac:( chyba sie za tesknie.. pozdrowionka dla rocznika 83:)

ja pracuje chwilowo jako opiekunka (coś jak pielęgniarka) w hospicjum. Od niedawna spotykam się z M troszke starszy, uroczy, ale to dopiero początki (jakby co to jetsem na topiku \"jacy są 32 latkowie), od przyszłego roku akademickiego wracam pewnie na studia, a jak nie to emigracja do anglii mnie czeka. Poza tym interesuje sie baaaardoz wieloma rzeczmi, filmami (Bunuel ostatnio - P O L E C A M), książkami, muzyką..... ewelinka --> jakiej narodowości jest Twój chłopak? Jak Wam się ukałada? Co porabiasz w Londynie?? Tolka22-->pracujesz juz? jak bedziecie sie utrzymywać z mężem, jak będziecie juz na swoim?? :) magdamagda83-->powodzenia na sesji :) co studiujesz?? ****22 ---> no założycielko topiku, lae Ty jeszcze prawie nic o osbie nie napisałaś :D pozdro

moj chlopak jest Albanczykiem, chociaz cale swoje zycie mieszkal w Grecji, razem juz jestesmy prawie rok, mieszkamy razem 10 miesiecy,uklada sie jak w bajce :), nie chce niczego zapeszyc, ale narazie jest perfecto, w porownaniu do mojego ex to niebo a ziemia, :) teraz porabiam nic:D od zeszlego tygodnia nie pracuje, a ze za tydzien wylot do Polski , pracy szukac bede dopiero po przyjezdzie,

Gość xgirl
czerwiec, 83 HEJKA :D

Gość i jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem ze stycznia 83. i wcale nie czuje sie kobieta:) czuje sie dziewczyna jesli nie dziewczynKa:) mam faceta od ponad 2 lat, o slubie nie myslelismy jeszcze ani przez chwile:) jestem na 4 roku studiów i nie mam zamiaru pracowac w zawodzie:) mieszkam z rodzicami i dopiero zaczynam zycie:) pozdrawiam :)

Hejka;)) No dalej laseczki łączymy siE;)) Co tak kiepsko? Przecież Nas najwięcej jest! Gdzie jesteście? Pozdrawiam

Kiedy powstał ten topik, że jesteście z 83 roku, macie 22 lata?? Ja jestem styczeń 83 i niedługo to mi już 25 stuknie.

Hej. No mi jeszcze troszeczke zostało bo 1.07.1983 No i stuknie ćwierć wieki, hehehehehehehehe żarcik