Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna mojego chłopaka

CHCĘ PRZYTYĆ !!! KTO SIĘ DOŁACZY ???

Polecane posty

Gość Eveline 21
Też sięprzyłączę- 160cm i 46,5 kg, to trochę mało, zwłaszcza że mam 21 lat noi właśnie niezbyt kobiece kształty. Ale chyba nawet ostatnio przytyłam tak niecały kg :) I zmarzluch jestem :) Najśmieszniejsze jest to że ja to schudłam ze 2-3 kg po maturze noi zamiast to nadrobi cto mi ta waga stanęła nawet przy tabletkach anty! Jak na razie jem duuużo, choć jak zaczną się studia znów będzie "niedojadanie" he he. Objadam się chipsami, paluszkami, soki owocowe-->kaloryczne mimo wszystko. Obawiam się że jedzenie słodyczy i fastfoodów to nie najlepszy pomysł-->dla zdrowia, ale chyba jedyny skuteczny... i trzeba by zrezygnować z sexu (moja jedyna aktywność 'sportowa') :)

Hormony - brałam pigułki i jedyne co miałam okrąglejsze to nogi i piersi (piersi bardziej :P). Wiesz, woda się zatrzymywała. ANa krótszą metę dobre :) Tłuszczyk się nie pojawił, ale ogólnie wyglądałam lepiej, fakt.

Bo aj biore od 3 miesiecy i nic. Waga nawet nie drgnela :) Dlatego sie pytam. Witaj Eveline 21....ja też mam 21 lat...to znaczy skoncze w sobote:) A odnosnie studiow to masz racje. Zacznie sie szkola i bedzie znow zle odzywianie sie. Dlatego tym trudniej to uczynic...Serio chcialabym przytyc. Miec tylek, piersi... Tyle dziewczyn chce schudnac...ja moge uczynic to na zawolanie, Wystarczy nieejsc a waga leci w dol. Co innego jesr z przytyciem.

Ehh pewnie Ci zaraz ktoś napisze, że żeby utyć wystarczy JEŚĆ :) Ja mam ten problem, że moge w siebie wcisnąć 2 obiady, 2 śniadania i 4 kolacje, i wszystko spalę jakby nigdy nic :) Po posiłku minie godzina i mnie ssie :) Mój facet to się łapie za głowę widząc moje porcje :P Czasem to sobie usiądzie i patrzy jak jem, nie mogąc się nadziwić... A na uczelni obgadują mnie, że się obżeram :P Kurcze, mają rację, chyba jako jedyna na każdy wykład przychodzę z pączkiem, a na laboratorium jem kanapkę pod blatem :P

Gość malliet
dziewczyny ja mam 174cm i waze 51kg i co najgorsze ciagle chudne:( pol roku temu wazylam 57kg bylam u lekarza , robilam wszystkie wyniki, na tarczyce itp i wszysto ok nawet bardzo dobre mam te wyniki nie wiem co ze mna jest:) ale wiem z enie chce tak wygladac:)

Gość nodi19
może to Wam pomoże,przeczytajcie ten temat dokładnie,znajdziecie coś dla siebie pewien przepis:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60355&page=3&pp=30&highlight=brak+pupy a poza tym proponuje następujące kanapki:spora kromka białego pieczywa posmarowanego masłem, na to majonez,na to dwa grubawe plastry sera,na to majonez,na to sporawe plastry kiełbasy i jajko na to majonez smacznego.

Witam dzis wszystkie chudzinki i nie tylko :) Dziekuje za majonezowa kanapke..hmm...tylko zastanawiam sie czy mnie nie zemdli jak bede jadla :P malliet: Na pewno masz wszystkie badania okej? A moze zykjesz w stresie i nerwach? Albo masz jakas nowa pracewymagajaca stalego ruchu? Czy to ze chudniesz nie ma zwiazku z woim zposobem zycia... Mi narazie w ogole nie chce sie jest. Jestem od kilku dni chora...Zjadlam malutkie sniadanko ujak narazie. Tylko po to by leki na pusty zoladek nie przyjmowac. Wierze ze nam sie uda wszystkim :) Wiecie ze etraz mammy przed soba tydzien. Robimy wszystko by przytyc. Kazda po swojemu... A za tydzien w niedziele generalne wazenie. Podpisano M. :P

ja mam 170 cm i od 3 lat waze 46.5 kg,nigdy sie nie odchudzalam,ba ja sobie nie odmawiam niczego,jem w ogromnych ilosciach,po prostu zero wachan wagi,a co gorsza rozstepy i tak mam...jesli ktos ma opracowana jakas diete by przytyc chetnie skorzystam,papa!!

Gość trudne to
waze 50kg przy 172 i czasem czuje sie grubo....hmm moze cos ze mna nie tak, moze bym chciala miec wieksze piersi (mam 70B) ...a jakie macie wymiary? w sumie dobrze sie czuje w swoich...bo mam budowe typu gruszka i teraz mam szczuplutkie nozki, ale ramiona i dekolt same kosci :( 80/58/83 powodzenia w tyciu :)

Gość nodi19
majonezowa kanapka majonezową kanapką :P ale wejdzcie na tą strone którą Wam podałam.Tam jest przepis na taki koktajl,który piją kulturyści,kiedy chcą przybrać na wadze.I na tym forum wypowiadają się też takie chudzinki,które to piją.

Gość dziewczynka mojego chlopaka
To ja ale Hasla nie chcialo mi sie wpisywac :P po raz kolejny. Dziekujemy Ci Nodi .. ja zagladlam na ten link ale nie wiedzialam przepisu...bo to byla juz 3 strona...weszlam teraz na pierwsza i faktycznie warto poczytac. Dzieki wielkie! wklejakm link pierwszej strony :) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60355&page=1&pp=30&highlight=brak+pupy

Gość nodi19
no własnie.....zapomniałam dodac ze to 3 strona :P

Gość dziewczyna mojego chlopaka
Wkleje ten przepis: (skopiowany) KUP MAŚLANKĘ TRUSKAWKOWĄ( SPRZEDAWANE SĄ W KARTONACH LITROWYCH) I ODLEJ 1 KUBEK MAŚLANKI DO WYSOKIEGO NACZYNIA , TAKIEGO ABYŚ POTEM MIAŁ MOŻLIWOŚĆ WYMIESZANIA WSZYSTKIEGO MIKSEREM NASTĘPNIE DODAJ: -mleko GRANULOWANE-ODTŁUSZCZONE (4 łyżKI STOŁOWE i czubate) DODAJ TROCHĘ WODY PRZEGOTOWANEJ TAK ABY NIE BYŁO GĘSTE ZA BARDZO. -Teraz przed dodaniem białek wymieszaj to dobrze mikserem. Następnie dodaj 1 jajko z żółtkiem i 2 JAJKA bez żółtka i kolejne składniki NASTĘPNIE DODAJ TO CO PONIŻEJ: 2 ŁYŻKI STOŁOWE (PŁASKIE) KAKAO (GRANULOWANE) 3 ŁYŻKI CZUBATE PŁATKÓW OWSIANYCH(BŁYSKAWICZNE) A POTEM OKOŁO 50 GRAM SERA BIAŁEGO,MOŻE BYĆ CHUDY LUB TŁUSTY -Teraz dokładnie wymieszaj wszystko, jeśli jest za gęste to dodawaj letniej wody przegotowanej i mieszaj. Odżywka taka zawiera około 40 gram białka i około 45 węglowodanów i około 15 % tłuszczy, wszystko ma około 410 kcal. KOKTAIL TAKI MA BARDZO WIELE CENNYCH WITAMIN TAKŻE NIE MUSISZ BRAĆ DODATKOWYCH SUPLEMENTÓW WITAMINOWYCH NIE WSZYTKIM MUSI SMAKOWAĆ SMAK ALE ZA TO JEST SKUTECZNY,CHYBA LEPIEJ PIĆ COŚ CO NIE SMAKUJE A DAJE EFEKTY ANIŻELI KUPIĆ W SKLEPIE ZA DUŻE PIENIĄDZE ODŻYWKĘ EKSTRA W SMAKU ALE KTÓRA NIE DAJE ŻADNYCH EFEKTÓW !!! PRAWDA? J PROSTY PRZEPIS ALE BARDZO SKUTECZNY I CO NAJWAŻNIEJSZE SPRAWDZONYJ DAWKOWANIE: PIJ GO 2 RAZY DZIENNIE ODSTĘP MIĘDZY PICIEM JEDNEGO A DRUGIEGO KOKTAILU MUSI WYNOSIĆ PRZYNAJMNIEJ 10 GODZIN !!! NIE PIJ GO PO POSIŁKU TYLKO NA PUSTY ŻOŁĄDEK ALE NIE PRZED ŚNIADANIEM TYLKO W CZASIE DNIA ZAŁÓŻMY JAKIEŚ 2 GODZINU PO ŚNIADANIU A NASTĘPNIE 2 GODZINY PO INNYM POSIŁKU ALE PAMIĘTAJ ŻE ODSTĘP MIEDZY JEDNYM A DRUGIM KOKTAILEM WYNOSI MINIMUM 10 GODZIN.

Gość Sadze że aby przytyć...
..trzeba jest ale madrze.Kalorycznie. Ale też nie byle co, by niepotrzebnie sie zapychac. Jak juz jesz, to coś sytego i kalorycznego. Ziemniaki z sosem, makaron, potrawy maczne, ciastka, drozdzowki, paczki...i duzo owocow na poprawe apetytu.

Gość spot_ka
Do TRUDNE TO naprawde chyba cos z Toba nie tak skoro przy takich wymiarach czujesz sie gruba:( Dziewczyny trzymama kciuki:) Mojemu męzczyznie przekae Wwasze pomysly, bo jemu tez sie przyda przytyc:) Ja kiedys gdzies czytalam ze dobra sa kaszki dla dzieci - a przy okazji jakie dobre. POwodzenia

Gość malliet
Wyniki naprawde az za dobre.Ale to pewnie stres mnie tak zjada.Najgorsze jest to ze nog i tylka wcale nie mam koscistego tylko jest w miare ok.Mam ok 90 w biodrach.Za to gora koszmar.Pasik taki chudziutki no i brak biustu.Masakra:) Chyba sprobuje tego koktajlu:)

Gość malliet
Kurcze nawet zastanawiam sie nad braniem hormonow, tylko po to zeby przytyc( tzn antykoncepcja przy okazji tez ale glownie zeby przytyc)Wiem zle mysle ale moze to jedyne wyjscie.Zwlaszcza, ze jestem przeciwniczka tabletek.ehh

Wiesz ja wyniki tez mam baardzo dobre. Nawet moge powiedzieć że rewelacyjne. Tyle ze jestem bardzo drobna. Nawet mi sie to podoba..ale mam przez to tez troszke klopotu...na przyklad jak szukam butow. Kozaczki na obcasie wszystkie! zawsze! maja zaszerokie cholewki ktore nieladnie odstaja a moje nogi wygladaja w nich jak patyki...co innego buciki letnie. jak sa delikatne...a jak tak bardzo chcialabym nosic kozaczki na obcasiku takie dopasowane z tylu pod kolanami. bo z ciuszkami to w miare ok. na szczescie szyja rozmiar 34 :P pozdrawiam

Gość malliet
bo te kozaczki to ja nie wiem na kogo oni robia:) jakie wielkie zawsze sa:) nie mam az takich nog chudziutkich ale kozaczki tez sa zazwyczaj za duze;) no chyba ze sie trafia naprawde jakies male:) ja kupilam takie za duze i zmniejszalam je u szewca i teraz ladnie przylegaja do nozki:) moze tez sprobujesz:)

Gość Eveline 21
uff, objadłam się nieźle, tuż przed snem-żeby mi w nocy odłożyło się trochę tłuszczyku he he. sałatka z majonezem, ze 2 kawałki ciasta, niedzielny obiad.. To chyba dużo :)Dobranoc, kilogramy na noc :)

Gość malliet
teraz dokladnie nie pamieta ale cos kolo 30zl:) a moze mniej nie pamietam:)

Gość olginia
Zadnych tłustych rzeczy!!!Najgorszy bład kobiety!!! Bedziecie miec fałdy tluszczu i cellulit. Ja zaczelam cwiczyc rok temu 3 razy w tygodniu(miesnie nóg i pośladków) i jesc duzo weglowodanow(ryż,kasza gryczana zamiast ziemniakow,platki) i po 2 miesiacach wazylam 3 kilo wiecej.A do tego super wygladalam.Teraz juz waze 6 kilo wiecej i mam super cialo.Chodze na silownie i nie mam zbednego tłuszczu.Zero cellulitu ktory był moim najwiekszym wrogiem.A tez fajnie zmieniło sie moje cialo.Jest umiesnione i baaardzo jędrne.Pozdrawiam

Gość olginia
Jejku fuuuj.Takie okropne rzeczy chcecie jesc?Kiełbase?Majonez? Kobiety,nie robcie tego.Po miesiacu takiego zarcia bedziecie miec kłopoty ze zdrowiem:( Uwierzcie w treningi i weglowodany.

Gość olginia
I zapomniałam dodać Jem 5 posiłków dziennie.

Gość Eveline 21
Macie racje,że niezdrowe jedzenie zaszkodzi... Ja też myślę że to do niczego dobrego nie prowadzi i też postaram się jeść ryże, makarony, owoce (kaloryczne są wbrew pozorom), orzechy też. No ale niestety na siłownie itp to ja czasu nie mam :( Szkoda naprawde... ale chodze dużo:) I sex :) He he.

Gość malliet
od seku to ja chyba chudne:)

Gość ZGRABNA CHUDZINKA
CZESC DZIEWCZYNY.MAM 19 LAT 170 CM 56 KG JESTEN W TRAKCIE POGRUBIANIA.jUZ PRZYTYLAM 4 KG I TERAZ BARDZO SZYBKO TYJE.W CIAGU TYGODNIA PRZYTYLAM 2 KG.CHCE JESZCZE PRZYTYC 6. TYJE PO ODZYWKACH A KONKRETNIE PO PROTEINACH.W CIAGU OSTATNIEGO TYG ZWIEKSZYLAM 3 KROTNIE DAWKE I EFEKT - 2 KG. BIORE PROTEINY OD 3 TYG.POLECAM

olginia: Pewnie masz swieta racje. Ja nie wiem dokaldnie jak powinnam jesc, czy czesto, czy rzadko i duzo. Ale skoro to skutkuje...napisz prosze cos wiecej o swojej diecie...i jakie cwiczenia robisz. Tyleczek mam ladny i nie chce miec od tlustych rzeczy celluitu...wiec JAKIE ĆWICZENIA??? ZBRABNA CHUDZINKA: O jakich odzywkachmowisz? Poprostu ide do sklepu dla sportowcow i mowie\"proteiny poprosze\" W jakiej postaci je przyjmujsze? Czy ten koktail ktorego przepis jest na forum moze zastapic to, co Ty pijesz..i czy to nie jest szkodliwe, takie szybkie tycie, w ciagu tygodnia.... malliet: Moze i od seksu sie chudnie...bede duuuuuzo jesc, ale nie zrezygnuje :P A swpoja droga boje sie co moze stac sie z moim cialem gdybym przestala brac teraz tabletki....schudne? spuchne?