Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zetkaa

CZY MOŻLIWE ŻEBY FACET NIE ZDRADZAŁ??????

Polecane posty

czy to mozliwe, zeby facet był zawsze wierny??? oni maja chyba zdrade we krwi!! mnie jak dotad nikt nie zdradził, ale tyle sie słyszy......

Gość nie ma wiernych facetów
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet zawsze zdradzi
jak nie teraz to pozniej, taka jest ptawda :)

Gość AGA37
Wydaje mi się, że nie ma takiej możliwości. Czy prędzej czy później to się stanie. Taka jest ich kurewska natura.

Jest możliwe aby facet nie zdradzał znam wiele przykładów. Powiedzenie, że mają to we krwi jest usprawiedliwieniem dla nich , przymykanie oka na to co zle. Jeżeli będziemy twierdzić ,że to jest normalne i będziemy na to przyzwalać to oni będą zdradzać.

Gość facet zawsze zdradzi
aleś głupia słitka, co tu ma do tego przyzwoleneie??? :P cz myślisz, że jesteś w stanie go wstrzymać???? naiwniaro!!! :D

Gość kkkkkkkkk
document.write(navigator.platform)

facet zawsze zdradzi ............Ogólne stwierdzenie, że facet zawsze zdradza jest przyzwoleniem na to co robi. To, że kobiety zdradzają to też jest normalne ? Naszczęście otaczam się osobami które szanują związki w których są. A Tobie tylko współczuję biedaku zdradzany lub zdradzający:(

Gość zdradzają i faceci i kobiety
a związek szanuje się do czasu-dopóki nie trafi się chętna lub chętny :p

Gość Proszę
Uwierz w to że sa jeszcze tacy faceci na tym świecie, którzy nie zdradzają, i musze ci powiedziec że niekoniecznie są to paskudne smoki, a gadanie takie ze wszyscy zdradzaja jest gadaniem bez podstaw, najczęściej mówia to osoby które same zdradziły i mysla że wszyscy sa takimi samymi skur.....ami, albo mówia to kobiety które trafiały po prostu na samych takich gnoi, i również mysla że wszyscy sa tacy sami.

Podaż samoczynnie dostosowuje się do popytu na chamów. Za 2 pokolenia nie będzie już porządnych facetów, wyginą w wyniku naturalnej selekcji.

Gość Jestem...
Mezczyzni zdradzaja tak samo czesto jak kobiety, tylko kobiety zachowuja to w tajemnicy a faceci sie tym chwala i dlatego mylne statystyki. Ja zdradzilam, a nikt nawet mnie nie podejrzewa

Gość czarodziejkaaa
Każdy facet zdradza!!! Ja mam dwóch kochanków, obydwaj żonaci. Owinęłam ich sobie wokół palca tak, że nie uwierzyłabyś. Obaj mnie "kochają" a przynajmniej tak mówią, spełniają każdą moją zachciankę, jedzą z ręki. Ja w ich miłość nie wierzę, ja już w ogóle nie wierzę w nic. Najlepsze, że byłam z jednym jak poznałam tego drugiego, oczywiścier nic mi nie powiedział o żonie, ja już byłam gotowa skończyć z rolą kochanki tego pierwszego i zostać kobieta tylko tego drugiego, kiedy przypadkiem się dowiedziałam, że jednak ma żonę. Zwodził mnie pół roku, aż się i tak wydało. Więc teraz już nie mam skrupułów. Jak chciałam większe mieszkanie to jeden wpłacił na moje konto 80 tys. i drugi tak samo. Zaznaczam, że nie wiedzą o sobie oczywiście. Rok temu popsuł mi się samochód, i upatrzyłam sobie w salonie fajnego peugeota. Wzięłam go sobie na raty i teraz i jeden i drugi daje mi po 1200 na ratę. Nie mam żadnych skrupułów, pieprzę się z każdym z nich równo i dokładnie. Najlepsze jest to, że obaj są takimi przykładnymi małżonkami, normalnie cnotki-niewyjebki. Każdy facet zdradza, lub prędzej czy później zdradzi. Mają zdradę we krwi. Ewentualnych moralizatorów uprzedzam, żeby sobie od razu darowali.

Gość okzja czyni złodzieja
------->CZARODZIEJKAAA. jesteś prowokatorką i zlodziejką , ciekawe co tu napiszesz za rok-dwa JAK SIĘ ONI SPOTKAJĄ i sprawa się rypnie?

Gość brrrrrrrrrr
Czarodziejka? ja bym to inaczej nazwała....................

Gość gdyby nie było k.......to by
nie mieli z kim zdradzać

Gość do czarodziejkaaa
jak sa znudzeni swoim małzeństwem, a seks w małżeństwie im juz nie odpowiada to faktycznie moga zdradzac, dlatego trzeba bardzo dbac o intymna sfere w małżeństwie i nie zaniedbywac jej, proste, natomiast inaczej sprawa sie ma kiedy facet całe zycie fruwał z kwiatka na kwiatek, to wtedy nawet jak będzie z najlepsza seks-bombą, to predzej czy później ja tez zdradzi, a twoi kochankowie to po prostu byli znudzeni seksem w małżeństwie

Gość oni nie muszą być wcale
znużeni! mogą mieć w związku wszystko! po prostu jak znajdą chętną, która sie przed nimi rozkraczy to przecież nie odmówią! Oni myślą fiutem a nie głową!

Gość no właśnie
chętnych k....w niestety nie brakuje więc zawsze będą mieć z kim zdradzać

no cóż ... trudno się młodemu oprzeć, gdy mu się jakaś lala rozkraczy ... a wiadomo, że jak młody to głupi ... ;) stary już dobrze wie, że to kosztuje ... z powyższych wypowiedzi wynika jednak, że to starzy dają się tak nabrać ... no bo młody kasy wszak nie ma ;) co do wypowiedzi czarodziejki ... 2*600 zł/mies. a 80 tys. zl to spora różnica, więc nasza droga komentatorka fantazjuje .... co do wysokości kasy ... podejrzewam, że jednak daje d...y dwócm facetom ale za jakieś 100 zł miesięcznie ... ;)

Gość kd43
zgadzam się z lolkiem42 -to prowokacja!!! Ktoś chce wpuścić zetkę w maliny. Czyżby następna sfrustrowana chciała się odbić(dowartościować)na czyimś nieszczęsciu?

Gość czarodziejkaaa
heh, obydwaj są na takich stanowiskach, że Wam się nie śni. Zarobki jednego to ok.45 tys Euro miesięcznie. Te mieszkanie dla niego to było jak pierdnięcie. Powiedziałam, moralizatorki darujcie sobie. Co ciekawe obaj mówią, że tak się wspaniale ze mną czują, ale ich żony są świetnymi kobietami, tak wynika z ich opowieści. I nie chodzi o seks, wręcz powiedziałabym, że ja jestem raczej bierna, mam chyba niskie libido. Nasz seks jest taki powiedziałabym, małżeński. Mówcie sobie co chcecie, ja wciąż mam nadzieję, że kiedyś poznam mężczyznę, który nie będzie miał żony. Przynajmniej na kilometr poznam, kiedy zacznie mnie zdradzać.