Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zetkaa

CZY MOŻLIWE ŻEBY FACET NIE ZDRADZAŁ??????

Polecane posty

Gość do lolek42
a tak jest? rocznik?

Gość Wkurwiony na maksa
Ja odnosnie tematu. Proponuje trzymac sie z dala ,albo traktowac z przymrozeniem oka takie miejsca jak kafeteria, nie czytac brukowcow, nie ogladac MTV itp szmatławcow, a uwierz,ze zycie stanie sie piekniejsze i nie bedziesz musiala jednoczesnie sluchac rad starych dewot i porzuconych kobiet, ktorym w zyciu nie wyszlo i mszcza sie na wszystkim co popadnie. Ja jestem ze swoja kobieta juz 4 lata.Nie zdradziłem i nie mam zamiaru zdradzic, choc byly ku temu sprzyjajace okazje.We wczesniejszym zwiazku tez nie mialem z tym problemow. Wszystkim krorzy nie wierza,zycze kiedys szczesliwego zwiazku z osobami pozytywnie nastrojonymi doi zycia.Pozdro

Wkurwiony na maksa to ja ci cholernie zazdroszczę takiego związku ale życie nie zawsze jest takie kolorowe i wtedy lepiej mieć oczy szeroko otwarte żeby jak najszybciej zareagować i walczyć o związek

Gość rumiany Boluś
oczy wiście , ze mozliwe . jak jest gośc trzyma cisnienie to nawet jak wpadnie na goracym ze zdrada to nie zdradza swoich emocji. konkludujac mozliwe jest by facet nie zdradzal.

Gość chcialabym poznac takiego
:)

pytanie....to chyba oczywiste ze NIE :P no chyba ze.....\"jeden na milion...\" sie trafi... a ze jest ich kilka miliardow to nawet nawet jakies szanse są ja tam i tak czekam na tego bezpłodnego mena miłego dzionka Robaczki ;)

Gość fdgfdgfdg
Słitka, nie trzeba szukać kochanki, żeby zdradzić. Sama może się napatoczyć :P

\"sama przyjemność \" do czasu, do czasu... \"jak sie dzien zapowiada?????\" troche pracy mi przyplynelo...

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
A czy jest jakaś kobieta która nie zdradza ??? Ja bym nigdy nie zdradził , nawet gdybym sam został zdradzony. Jeżeli powiem że nie zdradzę , obiecam miłość do końca życia przed ołtarzem to nie ma siły abym się tego wyparł puszczając się z jakąś inną. Przypadku też nie będzie bo nie piję alkoholu :D

Rfaello :P pozyjemy zobaczymy :) ja tam nie uznaje czegos takiego jak "obietnice" to takie pier_lenie ...przeciez nigdy nie wiesz co bedzie za jakis czas...nie mozesz przewidziec ze ci sie cos nie odwidzi itd... wiec na co takie obietnice...poprostu trzeba sie szanowac i byc SZCZERYM wtedy nie ma zdrady bo wowczas mowisz ukachanej (lub ukochanemu) nie pociagasz mnie, nie kocham cie ...wiec...to koniec i wtedy nie ma zdrady...

Chodzi o to że ja zawsze dotrzymuję słowa. Gdybym nie dotrzymał słowa i jeszcze do tego bym kogoś skrzywdził to chyba bym już nigdy nie miał do siebie szacunku. Czułbym się jak zblazowany zmanierowany gówniarz. Piszesz że nie można niczego przewidzieć. Zgadzam się , ale nie zupełnie. Co z tego że w związku zaczyna się nie układać seks ? Co z tego że zaczyna to się nudzić z partnerką a jest szansa aby bzykać się z kimś na kogo się miało zawsze ochotę ? To nieusprawiedliwia zdrady. Wiem że nie zdradziłbym nigdy , to jest pewne. No chyba że ktoś mnie porwie , zwiąże linami , przystawi do głowy pistolet i powie : ruchaj ją albo nie żyjesz ! Wtedy bym zdradził , ale na pewno nie piuściłbym tego w niepamięć ale porozmawiał bym o tym z moją połówką.

a co do zdrad to moim zdaniem nie jest tak że to wina faceta. Że to facet zdradza. Przecież facet siłą nie zaciąga kobiety do łóżka. Aby była zdrada czyli seks to musi być chęć obojga stron , prawda ? Aha i jeszcze jedno : Przejrzyj statystyki a zobaczysz że kobiety też potrafią być kurwami

"Przejrzyj statystyki a zobaczysz że kobiety też potrafią być k**wami" Rafaello dobrze ze dodałes "tez" :P ja nienapisalam "mezczyzna" ja nie dziele...kobieta, facet...kazdy ma mozg i powinien myslec jednym to wychodzi lepiej innym juz gozej... obys wytrwal w tym jaki jestes teraz :) to bedziesz tym "jednym na milion" tak jak i ja jestem ta "jedna na milion" :P

Gość Zona_zona
moj maz mnie nie zdradza i nigdy nie zdradzi :) wiec sa takie przypadki :)

szybki i mocny :P ten cytat jest "najlepszy" "Wstyd się przyznać ale dzięki tej książce nauczyłem się zdradzać. Nie ma się czym chwalić. Gdyby jednak moja żona ją przeczytała pewnie wpadłbym w 3 sekundy :)" zyć nie umierac...tylko promowac takie ksiażki :/

no własnie o to chodzi.... taki potencjalny decydent lub decydentka snując plany jak zdradzic...nie zawacha sie aby ją kupic ! :/

\"taki potencjalny decydent lub decydentka snując plany jak zdradzic...nie zawacha sie aby ją kupic \" myśl powstaje w wyniku reakcji na otaczajacy swiat. ksiazka moze najwyzej skanalizowac mysli w czyny. ja bym sie nie martwil ze \"ludzie zdradzaja bo ksiazek sie naczytaja\" :P

i, happy.femina - na pewno masz jakies grzeszki na sumieniu ze sie rozeszlas z facetem :P zawsze obie strony sa winne :P wiec tu tak nie podskakuj :P