Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zetkaa

CZY MOŻLIWE ŻEBY FACET NIE ZDRADZAŁ??????

Polecane posty

Gość MonisGwiazdka88
Jasne, że to jest możliwe, mój facet jest na to idealnym przykładem!

Gość MonisGwiazdka88
Jasne, że to jest możliwe, mój facet jest na to idealnym przykładem! Z wiernością mężczyzn jest bardzo ciężko, to fakt, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Ja też tak robiłam, a teraz mam przy sobie takiego skarba, że po prostu aż nie wierzę, że mi się tam poszczęściło ;)

Gość A.B.G.
swietoszki z kim ci faceci zdradzaja z facetami?

Gość MonisGwiazdka88
są wierni faceci. Pijany facet jasne, że może zdradzić, ale kochający i oddany wie kiedy powiedzieć stop piciu ;)

Gość uparty kozieł
Nie wiem jak wy ale ja tam jestem w szczesliwym zwiazku od 7 lat i ani mysle o zdradzie, tak nisko nie upadlem i dziwie sie temu co tu piszecie, nie zgadzam sie ni chuja ;)

Gość każdy facet prędzej czy późnie
j zdradzi więc te co piszą jakiego to one mają skarbunia w domu są poprostu naiwne. słyszałam o przypadku takim gdzie żona zadawalała swojego misiunia :O :O pod każdym względem w łóżku dając mu we wszystkie dziury ,byc może po to by się ustrzec zdrady z jego strony (nie wiem) a wystarczyło, że tylko żona wyjechała a ten sukinsyn poszedł na dyskę i puścił się z jakąś dziwką małolatą. takie są realia. a ten, który zaprzecza jakoby on miałby zdradzic kiedykolwiek swą kobietę to, albo obawia się tego, że kiedyś może dojśc do zdrady z jego strony, albo jest poprostu ciotą żeby było jasne - ta żona o której pisałam to nie ja. piszę po to, żeby komuś nie przyszło do głowy skojarzyc ją ze mną, myśląc że złośc przeze mnie przemawia

Gość Gabiii
Zgadzam się całkowicie-Facet zdradzi wcześniej czy pozniej :-(.Nie wiem czy mają taką naturę,czy to kwestia bycia "łowcą"-ale taka jest prawda :-(

Gość Gabiii
Faktycznie -kobiety ,które mówią ,że ich facet tego nigdy nie zrobił lub nie zrobi są przerazliwie naiwne.Leżałam kiedyś w szpitalu...kilka kobietek na sali...i zaczął się temat ZDRADA .Jedna z nich głosno wyrazała swoją opinie na temat swojego doskonałego i wiernego Misia :-(...a tak się akurat złożyło,ze na własne oczy widziałąm jak jej Misio-obmacuje i całuje panienkę na imprezie :-(

Gość każdy facet prędzej czy późnie
no dobra, to ja :(

Gość Gabiii
Co tu dużo gadać-mój też mnie zdradził :-( Wyjechał za granicę,napatoczyła się młoda suczka (wyczuła kasę)i...nie mam już meża.Faceci to....zwierzęta :-(

Gość Gabiii
Zgadzam się Kwiatuszku :-)...kurde ale ,mimo wszystko to dla nich -chcemy byc piękne i dzięki nim czujemy się szczęśliwe (czasami)

{ j zdradzi więc te co piszą jakiego to one mają skarbunia w domu są poprostu naiwne. słyszałam o przypadku takim gdzie żona zadawalała swojego misiunia pod każdym względem w łóżku dając mu we wszystkie dziury ,byc może po to by się ustrzec zdrady z jego strony (nie wiem) a wystarczyło, że tylko żona wyjechała a ten sukinsyn poszedł na dyskę i puścił się z jakąś dziwką małolatą. takie są realia. a ten, który zaprzecza jakoby on miałby zdradzic kiedykolwiek swą kobietę to, albo obawia się tego, że kiedyś może dojśc do zdrady z jego strony, albo jest poprostu ciotą } I coś takiego nazywam głupotą. Czy dawanie wszystkich "dziur" to jest wszystko co kobieta powinna dawać w związku ? :D { a ten, który zaprzecza jakoby on miałby zdradzic kiedykolwiek swą kobietę to, albo obawia się tego, że kiedyś może dojśc do zdrady z jego strony, albo jest poprostu ciotą } :D A z tym to się nawet polemizować nie da. Olewam.

\"Zgadzam się Kwiatuszku ...kurde ale ,mimo wszystko to dla nich -chcemy byc piękne i dzięki nim czujemy się szczęśliwe (czasami\" wiec teraz mozesz juz zacząć być piękną dla mnie :classic_cool: czy ty to nie Gaba i Dana kiedyś ;)

Gość obseratorix
ja nie zdradziłem np nigdy i nawet nie chciałem zdradzić (trollem nie jestem:)

Gość obseratorix
a poza tym widzę że tu panuje nastrój: "my niewinne kobietki wierne i cnotliwe zawsze święte jesteśmy zdradzane przez złych i nikczemnych samców" no proszę trochę pokory i bez kretyńskiej gloryfikacji ogółu

Gość Gabiii
Jestem piękna :-) i silna-narazie dla siebie :-)

Polacy zdradzają partnera coraz częściej.Przyznaje się do tego 16 procent kobiet i 28 procent mężczyzn. Ulubione miejsce miłosnych przygód to zdaniem respondentów nadmorska plaża, później samochód i miejski park. Mapę polskich zdrad stworzył profesor Zbigniew Izdebski. } Znalezione w necie. 28% to nie jest taki zły wynik. :classic_cool:

Gość Gabiii
To tylko autopsja-w moim przypadku-nigdy nie zdradziłam.Nie twierdzę wcale ,że kobiety są świete-ale patrzę ze swojego punktu widzenia.

Gość niezdradzona
mozecie wierzyc lub nie, ale moj mąz z ktorym jestem juz od 20 lat nigdy mnie nie zdradził :) i nie piszcie mi, ze jestem naiwna, ze dobrze się krył itd , mam pewnosc w 100% i dałabym się pociąc tak wiec są na swiecie jeszcze faceci, ktorzy slubując wiernosc jej dotrzymuja :) ps .mogłabym ws umie jeszcze podac kilka takich przypadkow, ale wiem ze i tak mi nie uwierzycie.

Gość Gabiii
Gratuluję-znalazłaś "jednego na milion":-)