Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka19

przygnębiona ja....

Polecane posty

Gość kotka19

przed chwilą wyczułam niewielki guzek w piersi...:(:(

Gość pizza
Moze to 6 tyg ciaza :p

Gość kotka19
wiesz powstrzymał(a)byś się od takich komentarzy...:( z góry dziękuję

Myszko nie przejmuj sie jeszcze tym... bylam kilka dni temu w identycznej sytuacji...strasznie mnie bolalo..prez weekend myslalam,ze zwariuje...dzis bylam u 3 lekarzy ! Cos wyczuwali twardszego,dlstalam skierowania na USG.Jeden konkretny lekarz mnie uspokoil,ze to raczej mastopatia-nadwrażliwosc piersi na zmiany ormonalne i stad pewnie te bole.USG musze zrobic dla pewnosci. Nie martw sie na zapas,ja wymyslalam juz takie historie... idz jak najszybciej do lekarza i nie mysl o tym za wiele!Specjalisci wiedza co robia! glowa do góry!

Gość kotka19
Strafish dziękuję za cieple slowa....nie odczuwam zadnych dolegliwości...po porstu bedąc pod prysznicem przypadkowo wyczułam guzek...ja mam tylko 19 lat...:(

a ja 21 i bylam tak samo przerażona jak Ty dzis.Nawet dzis rano płakać mi sie jeszcze chciało.W naszym wieku (jak sie dzisiaj dowiedzialam) kształtuje sie jeszcze tkanka łączna,mogą wystąpic jakieś zdrubienia,grudki,tip.Zmiany hormonalne także na to wpływają.Pewnie Ty też to masz,wiec sie nie zamartwiaj tylko udaj do lekarza.A dla świetego spokoju zrób USG.

Gość kotka19
oj przerażona jestem bardzo...jutro wybieram się do ginekologa więc odrazu mu o tym powiem...:(

Ja jestem juz po zabiegu usunięcia guzów z persi (trzy lata temu). Na szczęscie okazało się, ze to włókniaki czyli nic groźnego. Mam nadzieję, że u Ciebie tez tak będzie. Najważniejsze to znajdź dobrego lekarza. Nie idź do pierwszego lepszego, znajdź najlepszego!

Gość kotka19
KarolinaW współczuję takich przeżyć,ale to dobrze że to nic grożnego...mam nadzieję że w moim przypadku tez bede mogla tak powiedziec"to nic groznego"...dziękuję za odpowiedzi:(dobranoc:(

KarolinaW...tak z ciekawości..a w jakim wieku wtedy bylas?odczuwalas jakies bole?jak odkrylas wlokniaki?

Gość Serdeczna duszyczka.
Starfish ukradlas mi nicka i adres mailowy :P Dodalas se tylko 2x f ble ble zlodziejko czyis pomyslow :P

hmm....nick jak każdy inny.Mam go jakieś 2 lata.Adres mailowy był rzeczywiście z pojedynczym f zajety. Nie widze powodu,żebym Cie musiala przepraszać z tego powodu. A tak przy okazji-zgubulam poczte-nie masz przypadkiem jej Ty?jesli masz adres z jednym f?

Kotka19 - w wiekszości przypadków takie guzki okazują sie zmanami chormonalnymi bądź małymi niegorźnymi guzkami typu włókniaki. Najważniejsze, żebyś jak najszybcij poszla do dobrego lekarza. I nic sie nie bój. Trzymam kciuki :D.

Nie mam a jak wpadlas na pomysl aby wlasnie taki nick wymyslec?

od dawna używałam go na czatach.Na forum takiego nie widziałam.To było baaardzo dawno temu.Widocznie mamy podobne pomysły.Poza tym ja mam juz inny stały nick,wiec bez obaw postaram sie Cie tym za często nie drażnic :)

Nie ma sprawy mam tez inny z poczatkow istnienia forum, nie przeszkadza mi to nie uzywam go obecnie tylko w poczcie;) Mozesz sobie serfowac no wiesz ja z tych co lubia sie dzielic choc nie wszystkim;)

Gość glupia_ja
tez wyczulam zgrubienie w piersi, przypadkowo. Poszlam do lekarza, usg nic nie wykazalo. Potem w Warszawie zrobili mi biopsje i okazalo sie ze to nic groznego - do obserwacji. Jakis miesiac temu bylam u lekarza, w przychodni, tak tylko na kontrole. Ale teraz cos czuje ze ten wlokniak mi sie powieksza i chyba znowu pojde do tego lekarza zeby dal mi skierowanie na USG. Chyba trzeba to wyciac... :/

Gość kotka19
po wykładach poszlam do lekarza...czekalam 40minut zdenerwowana bardzo...zbadal...powiedzial zeby sie nie przejmowac bo to co wyczulam to raczej nic groznego natomiast stwierdzil ze piers jest zbyt twarda i skierowal na usg...za 3 tygodnie;/ wiec musze czekac...a czekanie jest najgorsze...pozdrawiam Wszystkie Osoby,ktore sie wpisaly,caluski dla Was...