Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.-.-.-.

jak to powiedzieć ginekologowi?

Polecane posty

jutro idę pierwszy raz do ginekologa (mam 17 lat) i nie wiem co mu odpowiedzieć jak mnie zapyta czy jestem dziewicą, bo podejrzewam, że błony dziewiczej nie mam (straciłam ją przez palce mojego chłopaka), ale nigdy nie współżyłam!co mam zrobić w takiej sytuacji? bardzo Was prosze o radę !!!

czy ktos był w takiej sytuacji jak ja? będzie mi głupio powiedzieć obcemu facetowi (choć to tylko lekarz) o zabawach palcami z moim chłopakiem

Gość no przeciez
on sam to pozna, a w ogole to jego nie interesuje czy jestes dziewicą czy nie.

Gość powiedz ze
nie wspolzylas. niekazda dziewica ma blone, mozna ja 'stracic' z wielu powodow, czasami rozciaga sie w wyniku uzywania tamponow.

ale słyszałam, ze niektórzy lekarze badają dziewice przez odbyt :( a tego to ja nie chcę, powiem mu chyba, że nie współżyłam, ale nie jestem dziewicą, może nie będzie wnikał w szczegóły

no przecież-> słyszałam, że lekarz pyta się przed zbadaniem dziewczyny czy jest dziewicą, a to, że po badaniu będzie już wiedział to ja wiem :)

Gość ja bylam
pierwszy raz u ginekologa kobiety. powiedzialam jej, jestem dziewica. ona sie mnie zapytala tylko czy uzywalam tamponow, a jak odpowiedzialam, ze tak, to badala mnie normalnie przez pochwe.

Gość powiedz że nie współżyłaś
ale przwdopodobnie dziewicą nie jesteś.

Gość wstydzcie sie
Jestem mezczyzna i normalnie nie rozumiem jak mozna cipe lekarzom pokazywac, buahahhahahahahah. No chyba ze sie ma grzybice, wtedy trzeba. Teraz wiem dlaczego tyle dziwek jest. Przeciez jak sie raz cipe pokaze i to obcemu facetowi to juz nic was nie moze zszokowac.

Gość no przepraszam
ale ginekolog to lekarz! aby bylo wszystko ok trzeba chodzic na kontrole!

do wstydźcie się-> nie mam grzybicy :) prawdopodobnie to zapalenie jajnika mój drogi i to też trzeba wyleczyć, a jak Ty to napisałeś cipa to też część ciała, a to nie jest tylko obcy facet, ale lekarz czyli osoba, która może mnie wyleczyć :)

Gość mi sie wydaje
ze ginekolog nie zwroci zbytniej uwagi na to, ze sie golisz.

mam taką nadzieję, bo nie wyobrażam sobie jakiego zapuszczania włosów przed wizytą z resztą to jutro więc nawet bym nie zdążyła :)

Gość cacko
a propos badania przez odbyt-nie ma sie czego bac, jest duzo mniej bolesne niz przez pochwe. wiec jesli ktos nie ma oporów emocjonalnych to dnaprawde duzo mniej stresujace jest badanie per rectum

Gość nie martw sie
wszystko bedzie dobrze. po wizycie bedziesz sie smiala z tego, ze sie balas :)

cacko-> ja bym nie mogła przez odbyt bo jak pomyśle to mnie na wymioty bierze, po prostu takie jakieś obrzydzenie, poza tym nie wiem czy jajnik można zbadać przez odbyt nie martw się-> dzięki, troszeczkę mi ulżyło :)

Gość scroll
Facet ginekolog zajmujacy sie kobietami to musi byc jakis zboczek i caly czas mu stoi albo jakis impotent. Nie ma innej mozliwosci.

Gość scroll
A co byscie zrobily gdyby facet ginekolog zaczal was lizac po lechtaczce ?

Gość scroll
etam, odrazu w pysk. Jakies dziwne dziewczyny jestescie. Ja tam bym bardzo chcial aby jakas pani doktor zaczela ssac mojego fiutka. :-)

moją łechtaczkę ma kto ssać i robi to wyśmiecie :P więc pan doktor niech sobie daruje hihi z resztą skąd Ci taki pomysł o głowy wpadł!

Gość .-.-.
jeszcze tak się zastanawiam czy ginekolog może mi robić jakieś uwagi, że taka jestem młoda i nie jestem dziewicą?

jeszcze tak się zastanawiam czy ginekolog może mi robić jakieś uwagi, że taka jestem młoda i nie jestem dziewicą?

a jeszcze jest coś takiego, że mama chce iśc ze mną, ale chyba przy badaniu jej nie będzie :P

Gość no i co jeszcze
wymyslisz, najpierw sie wybierz do ginekologa a pozniej bierz za lizanie łechtaczki a nie odwrotnie. dzieciuchu !!!!