Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

szukam mezczyzny mojego zycia

Polecane posty

ja nie rozumiem ludzi, ktorzy placza, bo maja nudne zycie, nic sie nie dzieje, ze sa samotni, nkt ich nie kocha i takie inne duperele, ale jak porownuja mnie do siebie - wogole nie wiem po co - to strasznie mnie kytykuja. Czasem wychodzi z ludzi zazdrosc za zycie. Juz nie o samochod, nie o mieszkanie, nawet juznie o te kobiet, ale o zycie, bo ich wlasne wydaje sie zbyt szare, wiec sadza, ze rzuceniem we mnie gownem - moje zycie sie rowniez poszarzy :) A ja takie ataki odbijam, wiec malo, ze ich zycie jest szare, to potem jeszcze gowniane :)

od kazdego czlowieka powinny bic pozytywne wibracje, wtedy swiat wyglada naprawde lepiej. Przeciez ja tez zyje w tym samym kraju co bezrobotni, dokladnie w tym samym kraju, gdzie bije sie kaczor z tuskiem, dokladnie w tym samym bagnie co inni, a jednak mnie jakos weselej sie zyje.

Kawusia - mowisz, ze szukasz mezczyzny, a jakbys na chwile zapomniala o tym, ze on musi byc taki i taki, daj sie porwac, to nic nie kosztuje, ale pozytywne wspomnienia sa lekiem na przyszle zle godziny. A jak masz znaleazc - to znajdziesz, narazie ciesz sie chwila.

ja znam taki pewien cytat.......hmmm....ale nie moge go napisac tutaj, obawiam sie rozpoznania :O w kazdym razie mowi wlasnie o tym, ze warto probowac wszystkiego, nawet gdy przypadkiem spotka nas porazka :)

postaram sie, zrob to! Wez poszalej raz w zyciu. Na 365 dni w roku gdybys na 3 (slownie trzy) zapomniala o zasadach, o konwenansach, o tradyji, ojczyznie i historii... Dala sie poniesc szalenstwu (nie chodzi mi , zebys z dachu Palacu Kultury zaraz skakala bez zabezpieczenia w poszukiwaniu wrazen) to bys chociaz przez jeden weekend poczula, ze zyjesz pelnia zycia.

moje szalenstwo pomaga mi zachowac rownowage w tym tak prozaicznym swiecie :D:D:D och...mam pare takich moich szalenstw, ktorym zawsze wierna bede :)

Gość sexoholck a Ty gdzies
pracujesz?

OK to takie malutkie.....mialam kiedys mezczyzne, artyste, pewnego razu udalismy sie nad jezioro i przy rozpalonym ognisku, pomalowal cale moje cialo w totalna abstrakcje, po czym kochalismy sie :)

ja bym powiedzial, ze to romantyczne nie, ja tam o sobie wole nie opowiadac, nic z romantyzmem nie ma to wspolnego :) Ta historia jackiebrown jest piekna, a moje takie nie sa.

to jakie te historie maja byc? Z dziewczynami, z kolegami, romantyczne, szalone, czasem durne? No jakie? Bo teraz nie wiem, czy sie przyznawac :)

no to tak: kiedys obudzilem sie w szpitalu prawie w calosci powiazany bandazami, plastrami. Policja przychodzi, jak to bylo, a ja kurna nie pamietam :) Ponoc z zeznan innych pobilismy chlopaka jednej z ex mojego kumpla, on zawolal kolegow, my swoich i byla sieczka. Do dzis nie wiem jak bylo. W kazdym razie przebudzenie wyjatkowo dziwne. Opowiadac dalej?

ile ja kolegiow w zyciu zaplacilem, ile mandatow, ile skarg na mnie bylo!!! Naprawde wole nawet nie liczyc tego wszystkiego. Ja wiem, szalenstwo i czerpanie z zycia nie wiaze sie z iloscia zaplaconych mandatow, badz nie zaplaconych :) Ale chcialyscie historie :)