Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SNURKA

SNURKA

Polecane posty

ja też uwielbiam rybki :) w każdej lości a ostatnio wszelkiej maści surowizny czyli sushi :P Tak filiżanki są kruchutkie ale śliczne - chyba że takie bazarowe...

Gość miazga
suszi jak szuszi tatara tez bym nie tknela..bleeeee

ja to zaczełam być prawdziwą suszarą ;) Warszawiaom mogę polecić naprawdę świetną knajpkę z tymi specjałami :) Ostatnio jadłam u nich surową ośmiornicę... pycha :)

a cos wloskiego? bo amm ochote na jakis makaronik, w warszawie oczywiscie i zeby nie bylo za drogo... no i jeszcze jakis towarzysz by si przydal? ktos ma taki full service?

służę namiarem :) W Warszawie według mnie świetnie karmią w knajpce LA Cantina - klimacik jest świetny, jedzenie obłędne ceny średnie ale warto... Co do towarzystwa - hmm.. znam ten ból ;)

ale jeszcze jakies namiary na to poprosze... a co sie je w indyjskich knajpach? bo chyba nie bylam nigdy...

La Cantina jest na Nowym Świecie bliżej Świętokrzyskiej. W stukaj w googla mają swoją strone. Polecam tamtejsze tiramisu jest genialne, konkrety też mają wyśmienite!!

Kurde kurde .... [jęzor na wieszku] zsapana do was biegne.... Wróciłam dopiero i na dodatek wpadła neiplanowana robota... NO panienki panny i zamężne... aleście sie rozgosciły u mnie w domku... Mam nadzieje ze kanapunia mięka... i za duzo lodówy zeście nei opyliły ... hyhy Miętaka jest pychota , flądra grecja przepiekna a czekolada przepyszna... no to by tak było w skrócie....

Filiżanka... no nie możesz pójśc ze spodkiem ?? nie gadaj ze zerwaliście ?? ;)

Gość miazga
no bardzo tu milo u ciebie kanapusia wygodna a towaorzystwo doborowe.hehe

Miazga widze ze wpadłaś... super ;) łaczą nas boskerki z hm w paski :)) hihi i łysina ?? albo coś ??

Dobra muszę lecieć. Moze będę wieczorkiem.... 👄 dla was dziewczyny. Aha mozecie siedziec u mnie ile chcecie ;)

cześć 🖐️ jestem ornella i wpadłam się troche pogościć :) też jeść lubie ale rybki surowej jeszcze nie tknełam jakieś opory mam pozdrowienia :)

Gość slodki cukiereczek
a'popos fladerka, czy jestes w lozku zimna jak ryba?

coż dzieweczki proponuje do filizanki herbaty, kawusi, mietki albo czegokolwiek innego szarlotke wlasnej roboty. tylko nie wiem czy nam talezykow starczy, bo prawie wszystkie ostatnio wytluklam przy zmywaniu ;-)