Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_12

Jaka jest różnica wzrostu między wami

Polecane posty

Ja 171 cm, moje kochanie 194 cm:):) Jesteśmy najszczęsliwszą parą na świecie. uwielbiam sie do niego przytulać, czuję się wtedy jak kruszynka;) :P

Gość oranżada
ja: 182 on: 186 ciekawe ile bda mialy nasze dzieci jak urosna :P

Gość kara81
ja ma wzrost 167cm a moj mąz 192 cm wzrostu

Gość weela
ja mam 158 on ma 180 :)

Laleczka23, jesli chodzi o letnie buty, typu klapki cZy sandalki, a nawet szpilki to tez niestety mam 33, wszystko zalezy od firmy :) Fajnie ze sa jeszcze ludize z takimi malymi stopkami. hihi. Pozdrowienia dla kolezanki :)

Gość Lacosta19
Ja mam 168 cm a mój facet 178 cm czyli 10 cm różnicy

Gość u mnie
ja 170 , on 176

Gość maluśka
ja 162cm on 204cm :P

Gość Do maluśka
ale mnie pocieszyłaś, bo myślałam, że tylko ja z moim Miśkiem taki "ewenement" tworzymy:-D A tu między wami aż 42 cm różnicy;-)a u nas 36, bo ja 161 a on 197, dodatko nasze wymiary bardzo kontrastuja wagowo, bo ja 48 a on 112kg!Ale nie wyobrażamy sobie życia bez siebie:-)

Gość kurdupel
A ja jestem facetem i mam 170 cm! Żadnej kobiety nigdy mieć nie będę! Za niski jestem :( No chyba że karlicę...

Gość Do kurdupla
Ej no cos Ty!Czemu jestes takim pesymistą??!!;-)Przecież wielu jest niskich facetów, co prawda wyższych od siebie lasek nie maja (na ogół :-D) ale jednak!A jeśli uważasz że dziewczyna która by do Ciebie pasowała np. wzrostu 160 i więcej lub nawet mniej niż 160(żeby dziewczyn nie dyskryminować) to karlica to je(nas;-)) poprostu obrażasz!I z takim stosunkiem to napewno nikogo nie znajdziesz;-)

widze ze wysokie panie w polowie jakies zakompleksione są. po co gadanie ze niskie dziewczyny to karlice i zle to wyglada? i wstyd sie z taka pokazac?? ja mam 154 (16 lat) moj chlopak ma 185(17lat). tyle ze on jeszcze rosnie a ja nie:) i naprawde fajnie razem wygladamy, i zadnemu z nas to nie przeszkadza. poza tym, mam duze powodzenie a szczescie w zwiazku nie zalezy od takiech rzeczy jak wzrost, smieszy mnie opinia, ze niska kobieta powinna miec niskiego faceta a wysoka wysokiego:) odkochac sie ma? i szukac pod wzrost?? a moze pod kolor oczu??

Gość do qasw
popieram Cię w 100%!Ważne jest uczucie a nie wzrost!

Gość Lalalaaa
Ja mam 1,60 cm wzrostu, ale licze ze jeszcze jakies 5 cm podrosne...a moj luby ponad1,90 cm. Strasznie mnie dreczy, że wygladam przy nim zalosnie...Nawet nie pocieszaja mnie opinie, ze to naprawde fajnie wyglada, ze ladna z nas para...://

Gość bez nicka...
a widzieliście znacie Prokopa Marcina i jego kobietę? też jest między nimi duża różnica wzrostu a mają wspaniałego dzidziusia ;)

Gość dżak
Ja mam 18 lat i mam 195 a Moja dziewczyna ma 160 :d I w niczym To nie przeszkadza....a takie posty to piszą ludzie co im sie nudzi i szukają przyjaciół w sieci pozdro dla nich ....szkoda mi was...

Gość wewe
ja 1,64 on 1,82 mamy po 28 lat

Gość boss
hahahaahaha ale na ulicy musiscie wygladac hahahahaha tylko sie smiac buahahahahahaha ahahhaahahahahahahahaha :D:D:D

Gość taka jedna....
boss >>>>>> co Cię tak smieszy??? Jeśli widok par zróznicowanych pod względem wzrostu jest dla Ciebie powodem do smiechu to bardzoooo współczuje...

Gość ja 178 cm. moj maz 184 cm.

Gość Petita
A co powiecie na 155 i 195.... Boze masakra. to dopiero porazka. wiem o tym. i z moim meszczyzna staram sie nie pokazywac...

Gość taka jedna....
Petita >>> jesli sie go wstydzisz wiec go rzuc!!! porazka jest Twoje zachowanie :O