Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

skąd sie wzięły Wasze nicki ??

Polecane posty

dokladnie tak jak w temacie :D tak z ciekawosci czystej pytam, czy jest jakis powod ze akurat taki nick a nie inny, moze jakas dluga historyjka z tym zwiazana :D moj nick tzn TEORIA wziął sie stad , ze ja zawsze wszystko teoretyzuje :D tzn jakas glupia sprawa a ja od razu \"a moze tal\" \"A gdyby bylo inaczej\" itp nawet przy obieraniu ziemniaka potrafie 20 minut dyskutowac :D no i bracia zaczeli do mnie mowic teoria i tak zostalo :D p.s jakby ktos gral na kurniku to tam tez jestem zalogowana jako teoria :D

moj nick wzial sie stad, ze mam na imie paulina i czasem jak kolega chcial mi dokuczyc mowil na mnie \"Padlina\", a mi to nie przeszkadzalo wcale, bo na niego zamiast \"kony\"(od konrada) mowilam \"koniu\", heheheheh Ot i cala teoria, hehe

Gość bambarylkaaaaaaa
o losie........

Moj sie wzial od gry komputerowej :D Mojej ulubionej :D A w kurniku gram - ale pod innym nickiem ;) Nie ma jak odrobina anonimowosci ;)

a ja nie mam historii bo historii nie lubie... poprostu wszystkie nicki byly zajete, a przede mna stala filiziania i jak raz napisalam tak mi sie spodobalo nio i jest... PS moj nick nie ma nic wspolnego z moim imieniem... :)

hmm a wiecie co ?? to bardzo ciekawe jest bo ja zawsze myslalam ze te nicki to sie biora tak zniczego :D np na kurniku jest wiele osob, ktore maja nicki tak brzmiace jakby wymyslone na szybkiego i bez zadnego sensu :D np aga 1002 kuba 134 wogole te takie z liczbami sa bez sensu bo te liczby z reguly nic nie znacza :D

Gość no więc
Teoria musisz być ciekawą osóbką ;) powiedz, bracia się czasem buntują ? mniemanologia stosowana to się chyba nazywa :) :)

a swój nick zawdzięczam szklaneczce z której pije codziennie w pracy swoja ulubioną jaśminową zieloną herbatkę ;) pozdrowienia dla Filiżanki 🖐️

no więc --->wiesz bracia to juz mniej bo jeden studiuje 160 km od domku i go nie ma a drugi mieszka w krakowie z dziewczyna wiec tez go nie ma (ja nie mieszkam w krakowie) ale wiesz mam jeszcze chlopaka, ktory na poczatku sie wkurzal ale po 4 latach nauczyl sie ze jesli chce miec spokoj to ja zawsze mam racje :D i ze mna nie dyskutuje - podobnie zreszta rodzice :D zawsze mi przyznaja racje chocbym nie wiem jakie brednie im wpierala :D ale coz taka natura upartego baranka :D :D :D

Gość no więc
Teoria :D dzięki za pozytywne naergetyzowanie, bo dzisiaj kapciowo się czuję ;) Szklaneczko - zielona jaśminowa herbata ?!! Fuj :D

Gość no więc
a ja mam nick zjawa migotliwa bo bardzo lubię zjawy ( migotliwe ) :p

no więc---> nie ma za co 🌻 zielona herbatka jest smaczna ale jasminowej zielonej nie pilam :D heh ja tez sie kapciowo czuje jakas pogoda nie halo jest :D

bzium bo.... bzium- takie moje powiedzonko ;) słowo wytrych a miło brzmi.

a taki topik to już był:P wystarczyło poszukac i wyciągnąc na wierzch, po co tworzyć setki podobnych na te same tematy? :O

A mój nick hehe motylek bo lubie jasne kolory rózowy, niebieski ,rózne wzorki a 21 27 ? 21 to mój wiek 27 to wiek mojego narzeczonego :)

a mój bardziej od imienia aga tak mnie nazwalia 79 to moj rocznik:D a jasminowej zielonej jeszczce nie piłam ale tak mnie zaintrygowała ze na pewno spróbuje:D