Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

skąd sie wzięły Wasze nicki ??

Polecane posty

witam:) jestem stala bywalczynia topiku KTO WPISZE SWOJE IMIE OSTATNI TEN WYGRYWA :classic_cool: i stad moj nick...jak jestem ostatnia to wygrywam wiec jestem pierwsza :P ostatni beda pierwszymi :D ps. aganiok, flągra i penelope to moje poddane :P

A ja zwyczajnie, od imienia... nudne i przewidywalne, niestety, ale przywykłam do tego nicka i polubiłam go strasznie... Zielona herbata jaśminowa? Zawsze i wszędzie... pod warunkiem, że nie w nadmiarze. Wypróbujcie może herbatę \"Skarb Majów\" - czarna herbata z czekoladą. Cała moja rodzina się nią \"zapija\".

ten powyżej wziął się z topiku o wąpierzach, strzygach i czymś tam, lubię dziwne słowa :D

enamorada to po hiszpansku \"zakochana\" A moj nick wzial sie z tego, ze moj chlopak, ktory jest z Brazylii, zawsze kiedy o mnie opowiadal, mowil \"mihna namorada\", czyli \"moja dziewczyna\", a ja myslalam, ze on mowil \"mihna enamorada\" (\"moja zakochana\") i bardzo mnie to smieszylo, bo myslalam, ze tak sie mowi po portugalsku (znam tylko hiszpanski, ale portugalski jest bardzo podobny). No to teraz jestem juz zawsze \"enamorada\". :D:D:D

Od ulubionych perfum Calvin'a Klein'a - ETERNITY "Rose Blush". Troszke to zagmatwane ;)

Gość zagmatwane
? dlaczego? proste! co w tym skomplikowanego?

to była spontaniczna decyzja: klawisz \"alt\" + \"a\" sugerujące płeć ;)

Gość szeptem sie nie kłamie
mi się tak jakoś samo wymyśliło ;)

Gość a ja mam pytanie
dlaczego Undertaker jest Undertaker ??? Wie ktoś ?

Gość tak u góry
kolejny wielbiciel under :P

Blush---> A ja zawsze myslalam, ze od takiego chabazia (ciekawe czy przec "h"...) co sie wije i blusz sie zwie :P To objawienie :D PS. Moj od ulubionej gry (czy ja sie przypadkiem tu juz nie wpisywalam... hmmm]

Mamiya to japoński konstruktor aparatów średnioformatowych Mamiya! :) Zresztą chciałbym mieć jakikolwiek, możliwe, że kiedyś kupię, bo są całkiem fajne! ____ http://www.mamiya.com.pl/ :)

Gość kafeteriaaa
a zgadnijcie skąd wziął się mój nick?

Gość powinnaś poprosić
autorko, by siew pisywali tylko ci, ktorych nicki faktycznie sa tajemnicze, a nie proste, jak ten wyzej... magda b, jazdy glupi by sie domyslil:O

a ja mysle ze to wcale nie jest takie oczywiste :P a jak ktos ma za nicka imie i nazwisko kogos slawnego to znaczy ze nim jest? :P

A mój nick określa z lekka moją popieprzoną osobowość ;) Ps: Pozdrowienia dla jackiebrown :) też uwielbiam Quentin’a :D

A mój sama niewiem skąd... może dlatego, że to co się dzieje wewnatrz mnie czasem przelewam na forum? Nie mogłabym mieć nicka, który coś określa, np. motyl bo chcę być wolna... ja ciągle chcę czegoś innego i sama niewiem czego... dobry nick do mnie to \"burza\" albo \"zmienna i niestała\" :?

Gość powinnaś poprosić
prosta jesteś