Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

skąd sie wzięły Wasze nicki ??

Polecane posty

tetraedr - od tetraedrycznej struktury mego \"wnętrza\" i głównych celów w życiu... Poza tym, tetraedr jest figurą goemetryczną w doskonałości ustępującą tylko kuli. ;) Resztę powodów zachowam dla siebie ;)

mój sie wział z ttego ze mój mis mówi na mnie Myszor ale ten nick wczesniej ktos mi ukradł;( wiec trzeba było troche go zmodyfikowac;)

A chcialbym byc tak wolna jak motyl dlatego mam akurat taki nick. Wzniesc sie do gory na chwile i zapomniec o tym szarym monotonnym swiecie;)

Ja nie wiedziałam co wymyślić i wyszło tak: podoba mi się imię Ashley, ale że nie chciałam mieć nicka z żadnymi dodatkowymi znakami to dodałam anek bo mam na imię Ania.

Gość staś
moderatorki powiedziały, że jedynie pod tym nickiem mogę sie wypowiadać, a ja przecież też bym chciał być wolny jak motyl czy mieć ksywkę wchodzącą w skład zastawy stołowej np. spodeczek33, ale niestety:(

Moherowy Beret Jadzi ---------> no powiem szczerze , ze wlasnie Twoj nick mnie najbardziej interesowal tzn geneza jego powstania :D ale kurcze mnie rozczarowalas :D myslalam ze masz na imie Jadzia ii lubisz chodzic w moherowych beretach :D

Gość staś
ależ Buterfly skąd ten absurdalny pomysł ...ale mam do Ciebie małą prośbę...mianowicie czy mogłabyś w przyszłości (gdybyś ewentualnie miała ochotę) pisać do mnie nie stasiu, ale per "wolny jak motyl spodeczku"? :D pa

Gość odswiezaczzzz
odswiezam :D :D :D :D :D :D

\"wolny jak motyl spodeczku\" spelniam Twoja prosbe . Moherowy beret Jadzi -- jestes the best , ja tez bylam zaintrygowana Twoim nickiem i mialm ochote wpisac sie po takim nickiem Zfilcowana skorka wiewiorki;)

Gość staś
Nel z Kalim zrobiła z Saby hot-doga więc rzuciłem małolatę bo autentycznie lubiłem psiaka:)

No per \"wolny jak motyl spodeczku\" jak mogles ? Teraz od nowa trzeba bedzie napisac W pustyni i w paszczy ;)

do Aganiok79, chętnie oddam ten nick. Rzadko już tu bywam i sie pod nim nie udzielam. Napisz jakbyś chciała Aganioka bez cyferek :)

Gość mama Mikołaja
Fajny topik - mało się udzielam i nie zarezerwowałam sobie jeszce nicka a że raz wpisałam własnie taki (cos o dzieciech się wypowiadałam) to napisałam zgodnie z prawdą, bo mam synka Mikołaja.

Defilująca koza --------> w serilalu Przyjaciele Fibi ( nie wiem jak się pisze poprawnie to imię ) spiewała piosenkę o defilującej kozie i bardzo mnie to rozśmieszyło .

hahah ale sie usmialam czytając niektore wypowiedzi :D zwlaszcza Moherowego Bereta Jadzi :D :D ale wiesz ladniej by brzmialo : Moherowy Beret Jadwigi :) ale nie ma co dywagowac Twoj nick jest na prawde the best :) podobal mi sie jeszcze jeden ale nie moge sobie za nic go przypomniec :( tigra 0711---> ja nie mowie ze wszystkie nicki z liczbami sa bezsensowne ale generalnie jak na kurniku kogos pytalam co oznaczaja te liczby w nicku to mi odpowiadali ze nic :D a skoro u Ciebie maja jakies znaczenie to juz jest sens i jest miodzio :D i wogole juz sie nie czepiam :)

Gość upupupupupupupup
:D jak w temacie :)