Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laktator

W jakich sklepach można kupić laktator elektryczny?

Polecane posty

1. apteka 2. sklepy z artykulami niemowlecymi i dzieciecymi 3. supermarket.... Ps. Az tak trudno sie domyslic, gdzie mozna kupic laktator?????

Gość MAAAAAAAAGADA23
nuk laktator nie polecam uzywam go czesto i po 3 miesiacach mozna z nim na śmietnik

Gość tiaaa
a co to ejst laktator ?

Gość MAAAAAAAAGADA23
ASIENKA NIE PRZESADZAJ BO U MNIE W MIESCIE NIEZŁA JAZDA BYŁA Z TYM LAKTATOREM BO NA PÓŁCE BYŁ TYLKO W JEDNYM SKLEPIE Z ART.NIEMOWLECYMI W APTECE I SUPERMARKECIE MOZNA ZAPOMNIEC CHYBA ZE NIE PRZECZYTAŁAS DOKŁADNIE TEMATU I NIE WIESZ ZE CHODZI O ELEKTRYCZNY BO ZWYKŁA GRUCHE TO MOZNA WSZEDZIE KUPIC

MAAAGDA - umiem czytac ze zrozumieniem i dokladnie odpowiedzialam na pytanie o laktator elektryczny... :D I wg mnie mozna takowy kupic we wszystkich wymienionych przeze mnie miejscach.

Gość Maaaagdaaaaa23
asienka chyba jestes z wiekszego miasta ja jestem z zadupia zwanego czestochowa i tutaj nawet nie ma poradni laktacyjnej wiec chciałabym powiedziec ze laktator elektryczny u nas mozna kupic tylko w jagielonczykach i to własnie nuka w aptekach u nas maja gruchy a medele mozna kupic jeszcze w jednym sklepie w alejach ale czeka sie 7 dni na to az sprowadza z hurtowni ja tez myślałam ze wszedzie mozna kupic u nas nie :)

Gość cxsd
Szeroki wybór dobrej klasy bezpieczników modułowych mają w sklepie online na www.sklep-elektryczny-24.pl. Generalnie oferta jest tutaj zróżnicowana, to typowa hurtownia, także asortyment od A do Z, w dość dobrych cenach.