Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomarańczowa_alternatywa

Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt......

Polecane posty

Gość taka jestem właśnie
nienawidze facetów a kocham... nie no w zasadzie to ja nie jestem zdolna do miłości

Gość kryminalistka
a ja jestem z kobieta od 2 latek i jestem HAPPY:) faceci dla mnie nie istnieja tylko jako kumple:D jest supciooo pozdro @@@LLLL jejkus ja ja kocham mojego aniiollkkaa:D

Gość kopuluję zpsem przydrożnym

Gość chcemy być sobą
uwielbiam być w kręgu zainteresowania,lubie kiedy na mnie patrzą, lubie być zazdrosna o byle pierdoły, lubie dac mu czasmai w twarz jak mnie wkurzy i pokazac, ze tez potrafie być silna! lubie patrzec na kobiety, lubie seks analny i to kiedy do ucha szepocze mi pieprzne słowka :) lubie podglądac sąsiadów przez lornetke, słuchać w łazience jak się ostro pieprzą pod prysznicem, lubie leżec w wannie wylewającej się, pełnej wody! i nasłuchiwać płynących z kranku ciepłych masywnych kropel wody, stać przy piecyku gazowym i czuć to ciepło bijace na moje ciało, i czuć ta gęsią skórke na całym ciele, ten dreszcz, okryć się ręcznikiem i stać tak przez pół dnia bym mogła.. czasami w wannie rozkładam ręczniki, kłade się na nich a z kranu leci ciepła woda,między moje stopy, innym ręcznikiem się przykrywam, czuje dreszcze, czuje ciepło i odgłosy udeżającej o wanne wody, potrafie wtedy zasnąć..

Gość gość
Ihaaa endorfina twego życia dobrze się ma i będzie kiedyś tak że spojrzysz za siebie a tam jeden wielki ogromny stolec mistyfikacja na cały świat .