Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kofanaaaaa

Ma Ktos Sposob Zeby Nie Obgryzac Skorki Wokol Paznokci ...

Polecane posty

Gość Kofanaaaaa

To Co W Temacie Pisze ... Macie Jakis Sposob Plissss ....

to tez moj odwieczny problem, moj maz bije mnie po lapkach jak to widzi, ale jak go nie ma to ciagle obgryzam :(. Tez bym chciala przestac bo juz mam takie te skorki beznadziejne, czasem krwawiace i okropnie to wyglada!

Gość Kofanaaaaa
No Wlasnie Ja Tez Tak Mam I Nie Wiem Co Mam Z Tym Zrobic Moze Ktos Ma Jakis Sposob...

Skąd ja to znam??? Czasem mnie strasznie bolą, tak rwą i krew leci:(

Gość Kofanaaaaa
Ja Jeszcze Szczelam Palcami I Moja Mama Sie Na To Wkurza Ze Jak Bede Stara To Rece Beda Sie Trzesac !

Gość Mam ten sam problem
a raczej miałam bo rozwiazał sie sam.... Z jakis rok temu zaczął mnie bolec jeden z palców....z kazdym dniem coraz bardziej...co dziwne gdy rece mialam wrecz gorace ten jeden palec był LODOWATY...oczywiscie był to palec, ktory trafił między zabki...po ok 3-4 dnia poszłam do lekarza,ktory kazal przemywac mi go kwasem bornym..nie pomogło...ktores noc bol był juz nie do wytrzymanie,oczywiscie palec był napuchniety i zacząl sie tworzyc jakis ohydny pęcherz...czułam niesamowite rwanie....nie da sie tego opisac... w koncu nie wytrzymałam i pojechałam na pogotowie..dostałam jakis zastrzylk przeciwbolowy i skierowanie do CHIRURGA...oczywiscie przez takie obgryzanie (zamocne) zrobiła sie rana i wdało sie zakarzenie..miałam tzw potocznie zastrzał, czyli pecherz z chyba litrem ropy...na prawede nikomu nie zycze...bol nie do wyrzymania...i w ogole...od tamtej pory nie biore rak do buzi !!! taka mała przestroga:) moze pomoze;)

Gość MadziorekMagda
tez tak mam i jutro pojde do kosmetyczki zeby mi usunela skorki...ale sie wstydze ze mam takie "postrupione"....moze potem nie bede tego zarla:P

smaruj kilka razy dziennie kremem do skórek Avonu. przestaną się zadzierać, więc będzie je trudniej gryźć. no i zajmiesz czymś ręce, gdy przyjdzie Ci ochota na obgryzanie.

Gość wronkaa
Posmaruj czymś , kremem jakims albo najlepiej śmierdzącą maścią, wtedy nie włożysz palców do ust.:)

Gość loreal
Skad ja to znam OBGRYZANIE PAZNOKCI ;( Ja chcem mieć ładne paznokcie kto ma jakąś dobrą recepte ?