Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RAK

facet rak , kobieta rak

Polecane posty

Gość RAK

Jestem facet rak , po przeczytaniu tego http://serwisy.gazeta.pl/magia/1,36422,2669945.html chyba zaczne chodzić po wróżkach bo to jestem K***a cały ja , czy dziewczyny RAki też są takie , nigdy mnie zadne horoskopy i inne takie pierdoły nie interesowały a tu kurna taki opis znalezłem no i kazde słowo jest prawdą , raczki, odzywać sie :)

Gość Martuska...
moi rodzice oboje raki po 20 latach malzenstwa rozwiedli sie :(

Gość miniu
dla mnie najukochańszy znak pod słońcem . sama jestem koziorożcem . raczki umiecie kochać !choć same zazwyczaj jesteście nieszczęśliwe.KOCHAM WAS RACZKI !

Gość stara młoda krowa
Mam męża raka, i to, co napisane, to święta prawda. Taka trochę pierdoła, tylko dom i rodzina. Nawet na wczasy go trudno wyciągnąć. Ja jestem wodniczka, i mój rak spokojnie usadowiony pod moim kapciem, żyje sobie spokojnie, bo wszelkie decyzje podejmuję ja. Jest dobrotliwy, pogodny, a jak marudzi, to go szybko usadzam. Ma poczucie humoru, generalnie dobry chłopina. Ale ma jedna wade, jest minimalistą i nie w głowie mu pomyśleć, jak skombinować trochę kasy(ja zarabiam więcej), a ma mozliwości, bo ma złote rączki. Najchętniej sadzi kwiatuszki w ogrodzie, słucha ptaszków i rechotu żabek we własnoręcznie skonstruowanym oczku. Może być. ;)

Gość RAK
NO to widze że ciekawe z nas przekręty :D :D :D :D , zastanawiam sie tylko dlaczego słucham ostrej gitarowej muzyki ???????????????????????? Ale mimo wszystko jestem taki jak w tym opisie

Gość weż się za numerologię
bo czasami na znak zodiaku ma wielki wpływ twoja liczba.Mó rak jest trójką,niestety niektóre cechy owej"trójki" zdominowały jego racze usposobienie.niestety nie na lepsze,:(

Bzdura kompletna. Chyba, że jestem jakimś \"lewym\" rakiem. Zgadza się tylko: nerwus, wrażliwiec, kolory i żywioł. I oczywiście Księżyc ;)

Gość stara młoda krowa
Mój raczek rzeczywiście okazuje swoja miłość ku mnie i przywiązanie, nie mniej, niż przed ślubem. Aż go czasem gonię :p Moje psiapsióły mówią, że powinnam do Częstochowy na kolanach iść, bo mam takiego anioła ;) Ogólnie wszyscy go lubią, ja nawet też. W młodości słuchał włoskich przebojów, teraz lubi Chopina. Lubi śpiewać gromko, jak sie deczko nabandurzy, na ogół "Pierwsza brygadę" i piosenki o matce :D

Gość weż się za numerologię
mnie też

Gość RAK
Tink cos sie mie zdaje ze jestes lewym rakiem , nie kumam tych numerów , skąd mam wziąc mój numer

Gość opera
No z tą 'stałością' u raka to jest jedno wielkie kłamstwo. Raki lubią zmiany, w sypialni też. Dlatego zmieniają dziewczyny często, a żadna nie jest dobra na stałą partnerkę.'Mało konsekwentny w działaniu'oraz 'Ma skłonności do przyswajania sobie pomysłów innych ludzi' -te zdania jak ulał pasują do niego. Po za tym rak facet najczęściej jest alkoholikiem , śmiedzącym leniem któremu wydaje się że jest pępkiem świata. Pracować nie lubi. Najchętniej tę rolę przydziela kobiecie.

Gość czekoladowy miś
A jak tam u was chłopcy raki własnie z wyrażaniem uczuć? łatwo wam przychodzi czy czekacie z tym na dziewczyne?..

Gość stara młoda krowa
Mój domowy rak lubi pracować w ogródku. Naprawdę od rana do wieczora. Chyba z taczką urodzony. W domu czyni to mniej chętnie, ale u mnie nie ma zmiłuj, oprócz gotowania(robi tylko jajecznicę i proste kanapki), pomaga we wszystkim. Żaden z niego pijak, bo ma słaba głowę, i na drugi dzień jest sponiewierany mega kacem. ;)

Gość poszukaj w horoskopach
zasada numerologii-np.urodziłeś się 03.07.1973-zsumuj tę liczbę do uzyskania pojedyńczej cyfry,3+7+1+9+7+3=30=3+0=3.

Gość RAK
miśku , przynajmniej ja nigdy pierwszy nie wyrazam uczuć cieżko zdobyć moje zaufanie zanim coś powiem musze dłuuuugo poznawać dziewczyne, a co masz raczka na oku i chcesz go wyczuć ?

Gość opera
raki to alkoholicy, zdania nie zmienię , znam ich kilku i wszyscy alkoholicy. niestali w uczuciach. najgorszy z możliwych znaków zodiaku. :P

Gość RAK
Numerologu jestem 7 i co teraz ? :D

Gość czekoladowy miś
Ja sama jestem raczkiem :). Tak, mam na oku raczka i nie moge wyjsć z fazy: na coś się zapowiada. Chociaż widzę że mu zalezy to od czasu do czasu wydaje mi sie że nikt nie olewa mnie bardziej niż on. Ja nigdy nie byłam zmuszona do wyjścia z inicjatywą pierwsza więc nie wiem co robić.. chyba jestem do niego podobna. Eh, te raki ;).. może mi pomożesz troche go zrozumieć raczku ;)

Gość czekoladowy miś
alkohol- nie lubię, mój rak na oczku- też się nigdy nie upija. niestała w uczuciach?!- ja sie nie zakochuje z reguły, a jak się zakocham... nawet nie patrze na nikogo innego też jestem zamknięta w sobie- ludzie uwielbiają mi się zwierzać ale ja sama nie lubie sie otwierać do końca nawet przed najbliższymi... uwielbiam ludzi a jednak ciężko mi do końca zaufac..

Gość RAK
Miśku , to olewanie to jest nieśmiałość , zapewniam CIe ze on sie nie przyzna ze czegoś chce , czeka az cos zadziałsz , przynajmniej jak taki jestem ze nigdy nie powiem (choćby mnie kroili) dziewczynie pierwszy ze ją lubie ITP, czekam az ona to zrobi , wtedy wiem ze głupa z siebie nie zrobie , Z tymi alkoholikami to troche dziwne , ja tam pije okazyjnie tzn bardzo rzadko

Gość grażka_b
Do raka : Siódemka to: Filozofia Siódemka poszukuje prawdy na drodze duchowego rozwoju. Jest skoncentrowana, posiada dobry umysł, myśli głęboko i analitycznie. Potrzebuje czasu i samotności na przemyślenie własnych idei. Nie jest stworzona do życia w małżeństwie oraz pracy w zespole. Broni własnej wrażliwości przyjmując chłodną pozę i dystansując się od otoczenia. Siódemka powinna wystrzegać się nadmiernej izolacji, gdyż może stać się cyniczna i podejrzliwa. Posiadanie widocznego talentu lub wypracowanej umiejętności może jej ułatwić zdobycie przychylności ludzi. Potrzeba zrozumienia, perfekcji w szczegółach, logicznej struktury oraz ogarnięcia całości, świadczy o związku siódemki z duchowym aspektem życia. MĄDROŚĆ, ŚWIADOMOŚĆ, DYSTANS, indywidualność, analiza, kalkulacja, rozsądek, filozofia, niezależność, duchowość, inteligencja, specjalizacja, brak decyzji, zrozumienie, perfekcjonizm. -------------------------------------------------------------------------------- Liczba doskonała, magiczna i szczęśliwa. Siódmy dzień tygodnia jest dniem odpoczynku Boga po stworzeniu świata. Liczba magiczna wszystkowiedząca. Symbolizuje ducha. :D Powodzenia 🌼

Gość czekoladowy miś
heh, ale on sie nie wydaje niesmialy... bardzo wesoły, do wszystkich zagaduje. W zachowaniu względem mnie kiedy sie widzimy tez tego nie widac tylko w słowach.. hehe. A mi sie tez wydaje ze jak to ja wyjade z tym ze cos chyba miedzy nami jest to glupio wyjdzie... Oj obalamy z tym alkoholem, raki przeciez nie bardzo lubia pic.. :]. Ja przynajmniej znam same takie które nie są na pewno materiałami na alkoholików

Gość czekoladowy miś
a 3? :)

Gość czekoladowy miś
ups, 8 :)

Gość RAK
Dzieki grażko , znów sie wiele zgadza mam 22 lata nie miłałem jeszcze dziewczyny , lubie samotnośc , zamiast być gdzies na imprezie siedze w domu przed kompem , to jest genialne hehehh

Gość grażka_b
trójka: Radość tworzenia Trójka jest osobą bardzo kreatywną, o silnej samo ekspresji. Radośnie komunikuje własne emocje, obdarzając innych optymizmem i uprzejmością. Dzięki silnej ekspresji może być duszą towarzystwa lub skupiać na sobie uwagę innych ludzi. Stąd już krok do popularności. Jest osobą emocjonalną, otwartą na ciosy - dlatego musi być ostrożna. Pisarze, aktorzy, muzycy mają silną cyfrę 3. Trójka własną wyobraźnią kreuje rzeczywistość materialną. Będąc trójką masz duże szanse na życiowy sukces, gdyż pomysłowość i kreatywność potrzebne są w każdym zawodzie. EKSPRESJA, KREATYWNOŚĆ, SZTUKA, radość, wyobraźnia, erudycja, talent - oryginalność, optymizm, inspiracja, szczęście, entuzjazm, radość życia, urok, myślenie abstrakcyjne, wyobraźnia, komunikacja. -------------------------------------------------------------------------------- Uważana przez starożytnych filozofów jako liczba doskonała, przejawiająca się na przykład w postaci Trójcy Świętej, trzech stanów materii: stały, ciekły, lotny. Trójkąt. Osemka: Siła ducha Ósemka jest naturalnym przywódcą, zdolnym zgromadzić znaczne bogactwo. Czyni to poprzez świadome konstruowanie świata materialnego, dbając o równowagę ducha i materii. Robienie interesów jest dla ósemki sposobem manifestacji ducha, gdzie przeszkody stanowią okazję do rozwoju. Świadoma energii zawartej w myśli twórczej, ósemka mówi mało i treściwie. Władcza i pełna mocy, odpowiedzialnie organizuje świat. Dzięki szerokiej wizji oraz fizycznej i duchowej sile, ósemka jest doskonałym przywódcą, motywującym innych do działania. MISTYK, AUTORYTET, MATERIALIZM, siła, organizacja, pieniądze, sukces, dyscyplina, wizja, przywództwo, autorytet, ciężka praca, konkretyzacja, samokontrola, ambicja. -------------------------------------------------------------------------------- Symbolizuje siłę, realizm, równowagę. Liczba osiem czerpie moc z duchowego podejścia do materialnego świata. Saturn. :) 🌼