Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Ja uwielbiam antyki 😠 Jak wyrzuce antyk to bede caly bozy dzien poza zasiegiem... :P W jakim schninie...? O_O A co? Nalot byl jakis...? :D

Ja tez mam szpilki... w takim pudeleczku... ale nie uzywam... to babcine... Babcia sie w szycie bawila... Ja beztalencie jestem :( Chwale sie, bo co... mam byc falszywie skromna...? :P

Lasu kawalek oczywiscie tez na tej ziemi... po to duzy kawalek, nie...?? :) A maly dom... zeby malo placic za ogrzewanie :D Skad mam wiedziec co Ty masz wokol jajcow...?

Kartka...?? A tam jajko bylo...??? Heh... skleroza nie boli... Hgw co tam bylo na tej kartce... juz nie dojde :P Ja tez lubie... Ale wole truskawki :D

Dobra... dawaj... powiem Ci co to za jedni :P Podejrzane typy jakies... [obiecuje sobie, ze nastepnym razem bedzie sie baczniej przygladala wysylanym kartkom i poczeka na animacje... a nie tylko napis i spadajaca zolta kuleczke...]

Ananaski tez uwielbiam :) Najbardziej surowizne... Ostatnio w Tesku byly za 3,99... ale twarde... :O Truskawek niedlugo duzo bedzie, a mi targ kasuja pod nosem :(

Ja bym nie wyrobila... Tak patrzec na stojacego... marnotrawiazego sie... Znajac siebie zaczelabym sie do niego dobierac... Nic a nic mi Twoje skroty nie mowia... :P DZis mi sie najbardziej Maserak i Kwasniewska podobali. Super. Ostatnio ich skrzywdzili ocenami za sambe, to im dzis oddali :) A Renatka miala piekna piosenke i partner pieknie tanczyl :D

Dzis mi sie najbardziej podobala Goraczka Sobotniej Nocy :D (Nie pytajcie o nazwiska... nie znam ludzi ;) ) oraz Kwasniewska i Maserak... Jak zwykle nie spasowalam sie z ocenami jury :P

Walc tez byl ok... Troche to tylko niesprawiedliwe... bo walc to nudny taniec... Dzis Rozmus sredniawo zatanczyl troche... a myslalam, ze zrobia niezle szol :)

To się nazywa porozumienie duchowe na odległość, ledwo o Flowce pomyśłałam a już zadzwoniła :P Jeszcze butelka nie pokazała dna, walka z Żubrem trwa:P Kurcze nie wiem, jeszcze nie wiem, kto nastepny odpadnie, wszyscy już wiedzą, że Rafał Mroczek wygra!!