Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

przyznac się kto mi przysłał incredimaila? musiałam zebrac trzysta congratulazzioni per instalazioni e desiintalazioni i dalej nie wiem niente troche narozrabiałam na kompie nie moim ale na moim bedzie ok.

Sałatki zrobione --> tzn. sztuk dwie a jutro jeszcze jednom zrobiem ... I jutro zrobiem te zwłoki ptasie co teraz siem moczom w marynacie ! :D

Ciekawam która lepszejsza moja czy Twoja? :P A ja jutro se potrzymam zielonego chwilem w rence, pozachwycam siem jego kształtem a potem...ciach...ciach...ciach...:P

no przeciez pisalam, ze w/g BMI jestem niedozywiona :) a polewka sie gotuje na małym, z okami będzie.... a antyturyści polecieli na Karaiby

Co będziemy konkurować która lepsza ? Ważne, że jadalna i jutro zniknie w żołądkach gości ! :D Same rarytasy będą ... żałujcie, że was nie będzie !

Była noc. Księżyc i cisza. On i Ona. On powiedział -Tak? Ona powiedziała -Nie. Minęły lata. I znów noc, księżyc i cisza. On i Ona. Ona powiedziała -Tak? On powiedział -Tak. Ale lata już były nie te. Wypijmy za to, byśmy wszystko w życiu robili w porę! i za mojom klamkem!!!;) 612

Żeby tylko ta klamka znowu się nie przyśniła TWA ! :D Mam nadzieję, że bendem dziś spała smacznie i długo ... muszem odpocząć przed niedzielą ! :D DOBRANOC !!!

Gość mumina
mój poranek zaczął się o 5.30 wraz z otwarciem oczu przez moj maly skarb. teraz mam chwilę relaksu:)

Witam w sobotem !!! dla wielu ludzikuf imprezowom(bo Pani w piekarni zabrakło chlepa stond można wyciongnoć wnioska, że bendzie nadmierne spożycie) Dzisiejszom noc spedziłam w towarzystwie markiza De Sade i muszem przyznac, że jego talent i pomysłowość wprawiły mnie w zdumienie, żeby nie powiedzieć szok;)

Jako że pogoda za oknem ochydna ...sobota na losiosiowej z mondrymi literkami zapisanymi w szeregu i taśmom z kadrami...muszem opróżnić dyzia...morda mi siem drze Flowki mordy chce ;)

DZIEWICA POSPOLITA – roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą. STARA PANNA – roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych – nie wiadomo z kim. KOCHANKA – roślina kwitnąca, pasożytnicza z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na duże koszty w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Kwitnie tylko nocą. ŻONA – pożyteczne zwierzę domowe, pociągowe, bardzo nerwowe i wytrwałe. Zazwyczaj żywi się odpadkami. W hodowli domowej bardzo opłacane, przynosi duże korzyści. WDOWA – wierzba z gatunku płaczących. Szybko próchnieje z braku zdrowego korzenia. Nadaje się do przerobu na fujarki. ROZWÓDKA – należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwą „szarańcza”. Samiczki pozostawia w spokoju. Samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni. KAWALER – ptak przelotny, dzieci podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest przebiegły i trudny do uchwycenia w sidła. STARY KAWALER – grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą. MĄŻ – zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duże straty, w hodowli nieopłacalny, pochodzenie: skrzyżowanie trutnia z padalcem.

Powoód do picia zawsze się znajdzie TWA ! :D Mogę wypić za święto morza i łodzi podwodnych bo pijawka ma wiele wspólnego z jednym i drugim ! :D Goście poszli ... zjedli, wypili ... ale zostało jeszcze jedzenia na tydzień. Zapraszam wszystkich na wyżerkę ! :D