Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna zmiana

szczerze kto ogladal nocna zmiane?

Polecane posty

Gość nocna zmiana

ja jestem zdruzgotana bez kitu...Dlaczego tak zależalo im wszystkim na obaleniu rządu Olszewskiego ( Wałesie ,Mazowieckiemu,Kuroniowi,Tuskowi,Rokicie)Ludzie my wszyscy jestesmy tak zmanipulowani od lat że aż się żygac chce!!!!!!!!Nie bez powodu nastepnie powstał rząd sld by nadal nie rozliczono agentów.Teraz robia z Kaczyńskiego populistę by nie został prezydentem tylko by został nim Tusk....by nadal w Polsce zafałszowana historia królowała.Ludzie w Czechach przeprowadzono dekomunizację i wyszło im to na dobre!Dlaczego w Polsce ówczesny prezydent tak tego się bał...Boże....czy Polska nigdy nie dowie sie prawdy???

Gość nocna zmiana
czy naprawdę nikt nie chce podyskutowac i przedstawic swoich racji w tym temacie????Teraz...tak blisko 2 tury wyborów???

Gość a moze by tak wreszcie zacząc
mówic o programach obu kandydatów, a nie tylko obrzucac ich błotem, nudne to wszystko sie stało

Gość nocna zmiana
tu nie chodzi o obrzucaniu błotem tylko ja po prostu tego nie kumam.Wałęsa wielki bohater narodowy...w tym momencie dla mnie zero,wielkie zero.Wzniósl sie jak Ikar wysoko i upadł z wysoka,upadł tak nisko.Czy w tym kraju są jeszcze prawdziwi ludzie?

Gość nocna zmiana
Wstyd mi za Polskę...W kraju gdzie wszystko sie zaczęło..kraj który zapoczątkował wielkie zmiany w całej Europie...gdzie zwyciężyła solidarność...Jak mozna tak pięknie zacząc a tak haniebnie skonczyc...Czy aż tak wiele mieli do ukrycia..

Gość Owszem póki
co to ciekawe dlaczego o tym filmie zaczęto mówic dopiero w trakcie kampanii wyborczej 2005, skoro film ma juz kilka lat???

Gość nocna zmiana
bo z wiadomych względow film ten był jedyny raz kupe czasu temu puszczony w tv.Jeden jedyny raz....:(

Gość gdyby nie
okrągły stół kmiocie, to byś teraz tak swobodnie nie siedział przed komputerkiem, wiec przestań teoretyzowac

Gość nocna zmiana
okrągły stól hahahahah dogadanie sie pozornych nieprzyjaciól

Gość nocna zmiana
tym bardziej nie sa nimi Tuski i Rokitki

Gość nocna zmiana
przynajmniej Kaczyńscy w tym temacie nie maja sie czego wstydzic...Kaczyńscy i Korwin Mikke

Gość nocna zmiana
Zdzichu co ty patriota nie jestes heh

Gość uuuuuuuu
uwazaj Carrie bo wezma to za element czarnej kampanii

Gość do nocna zmiana
a kto ty jestes tak naprawde, szanowny członku sztabu Kaczyńskiego?

Ci ci sie podniecaja tym filmem sami dali sie zmanipulowac. to nie takie proste wszystko jak sie wydaje. poprostu ekipa wolala uniknac zrobienia syfu przez skarnie prawicowych oszołomów pokroju Macierewicza.

Gość do serializable
dokładnie, ale większośc tu wypowiadajacych się chodziła wtedy do przedszkola bądź szkoły podstawowej, wiec co oni moga wiedziec na ten temat

Walesa juz duzo wczesniej (przed obaleniem rzadu) wyrazal sie negatywnie na temat rzadu Olszewskiego! Kolejnym dowodem na to, ze rzad nalezy obalic, byla ustawa o wydaniu wszystkich SB-kow, itp. Wszystko bylo by ok, gdyb nie fakt, ze o tym, czy dany czlowiek pracowal dla SB mialo decydowac MSW!! Jakim prawem? Oni mogli kazdego obwinic za prace dla SB bez rzeczowych dowodow. To bylo by niebezpieczne i krzywdzace. Walesa i pozostali ktorych wymienilas, byli za ujawnieniem tajnych wspolpracownikow, ale na DRODZE SĄDOWEJ. Zeby nie bylo zadnych pomylek. Nie wiem, czy wiesz, ale na owczesnej liscie MSW znalazlo sie kilka nazwisk PRZEZ POMYLKE, jak sie pozniej okazalo. Gdyby nie Walesa, mielibysmy wielka chryje.

O ojcu dyrekorze warto obejrzec dokument nakrecony niedawno przez TVN...Ten Rydzyk to jakis mafiozo!!! :)

Gość nocna zmiana
Jestem 23 letnia dziewczyna.Nie jestem ze sztabu Kaczynskiego.Owszem jestem młoda ale moi dziadkowie,rodzice maja w tym temacie większa wiedzę.Jakiego syfu????w Czechach przeprowadzono to na co wPolsce nie było odwagi.I co ?Maja zdrowe państwo.Ja nie poszłabym za Kaczyńskim w ogien ale za Tuskiem nie poszła bym nigdzie.

Wiecie co, ja z tej polityki nic nie kumam, ale ten film mną targnął. Nie rozumiem, dlaczego Wałęsa zdjął Olszewskiego. Nie rozumiem tej decyzji. Tam dla porównania była pokazana sytuacja na Czechach i w Niemczech - gdzie odtajniono wyniki lustracji, dlaczego u nas to sie nie udało. Ktuś mądry mi wyjaśni? Oczywiscie pomijam fakt, że o filmie usłyszeliśmy dopiero w okolicach wyborów. Carrie - \"nocna zmiana\", dlatego, że sobie w nocy premiera wymienili

Gość nocna zmiana
kasiek... to dlaczego nie ujawnili tego na drodze sądowej?