Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionka

Polecam gorąco Excipial- krem kryjący do cery trądzikowej!!!

Polecane posty

Gość fruit cake
aha, nie mozna go pudrowac pudrem sypkim, bo wtedy zatykamy pory i dopiero wtedy robi sie maska! lepiej uzywac rozwarstwionej husteczki higienicznej, przyciskajac ja lekko do miejsc swiecacych sie.

Gość Sylwunia04
Mam zamiar sobie dzisiaj iść kupić ten Excipial bo na czole i na brodzie mam kilka przebarwień po ranach (od trądziku, bo niestety zdarzało mi się wyciskać pryszcze) i na policzkach mam kilka zaskórników... wierzę że Excipial załatwi sprawę..... i wszystko "schowa"...:) buśka

Gość Prosba
A znacie może jakiś krem na przebarwienie??Proszę Was odpiszcie

Gość dodtka
dziewczyny chce go zamowic w aptece ale mam problem z tym odcieniem , no bo jak zamowie za jasny badz ten a ciemny ?? szkoda ze jakis probek niemają , kurcze jaki mam kupic , prosze doradzce cos , nie mam ciemnej karnacji , tez z kolei nie za jasna , no taka raczej naturalna.Pliss pomozcie:)

Gość ninaABC
Jeśli masz naturalnąto ja Ci radzę ten ciemniejszy on nie jest aż tak bardzo ciemny jak niektóry podkłady

Gość oj nie ładnie
ktos mi ukradl nicka , to ja dotka -ninko dziekuje za rade:)

Gość dodtka
a nie , sorki ja napisalam inaczej :), czy ktos ma jeszcze jakies sugestie?

kurcze dziewczyny tez jutro pojde kupic;] ale wybiore chyba ten ciemny. Zaufam wam;] chociaz opinia jakiejs laski ktora go kupila na tej stronie kotra polecilyscie nie jest zbym pozytywna;]

chyba tez go kupię... jednak wolalabym zeby on tez troche leczył... :( obecnie uzywam podkładu i chyba ta masc bedzie lepsza, ale co z leczeniem?? no i jeszcze ten kolor.. tez sie zastanawiam..

dziewczyny czy ten Excipial można uzywać zamiast fluidu i czy nie wygląda to po nałozeniu teatralnie

excipial jest naprawdę godny polecenia.spokojnie można go używać jako fluidu.jest lepszy niż niejeden , z których miałam.Ja mam odcień ciemny i dla mnie jest w sam raz.fajnie dostosowuje się do odcienia cery.i nieprawda,ze to kolor dla mulatów:)poprawa cery po odstwieniu podkładów i używaniu excipialu jest u mnie naprawdę ogromna

Gość uuuuh
moze i super kryje ale skład ma beznadziejny...

Używam go już dłuższy czas i cera poprawiła mi się znacząco!! Mam o wiele mniej zaskórników i bużka jest jakaś taka ładniejsza. Uzywam go na krem na noc (ja go stosuje na dzień) z Iwostinu a potem lekko przypudrowuję i jest ok. Dodatkowo pięknie kryje :) Mam odcień jasny, bo ja to jakaś taka blada jestem :P

Gość poradzcie
czy ten ciemny odcien jest naprawde taki ciemny ?? w necie jak ogladalam to nie wydaje mi sie az tak ciemny no ale w rzeczywistosci moze byc inny , hmm niewiem jaki zamowic:(

Gość Iweczkaaa
Mam to samo pytanie..czy ten ciemny to nie zaciemny????

Gość pradzcie
laski napiszcie prosze te ktore maja ten ciemny

Gość miiiii
a wie z was ktoras czy on jest bardziej kryjacy niz dermacol?

na pewno nie kryje moceniej niz dermacol co do odcieni to juz pisalam ze moj jasny jest jakis rozowy :/ tak ze nie polecam...

Gość poradzcie
ok dzieki :) , to sie wtedy decyduje na ciemny:)

Gość Nika2005
ja używam ciemnego i gorąco polecam pryszcze sie nie robia od niego anpewno a od innych podkładow od razu cos rosło mi.. fakt ze ma gęsto konsystencje ale ja go rozrabiam z kreme matujacym i jest ok:)

Gość sasza83
Witam a gdzie w katowicach go mozna kupic???

Gość poradzcie
dzis wieczorkiem odebralam zamowiony krem ten ciemny, jutro zdam relacje co i jak z tym kolorkiem bo dzis sie juz malowac nie bede ;)

Gość poradzcie
witam :) dobrze ze kupilam ten ciemniejszy:):):), wczoraj mialam obawy jak go przynioslam do domku bo wydawal mi sie taki ciemny ale jak go dzis nalozylam to moje obawy sie rozwialy , dla kogos kto naprawde ma bardzo jasniutka cere to z pewnoscia ten jasny ale dla naturalnej i sniadej karnacji zdecydowanie ten ciemny!!! pozdrawiam!

Gość jeszczerazto samo
cześć czy excipial matuje????????????????

Gość poradzcie
niby nie matuje tak niektore dziewczyny mowia , ja bynajmniej mialam wrazenie ze troszeczke tak ale przecierz to zalezy od skóry

Gość jeszczeraztosamo
moja niestety bardzo sie świeci bez pudru ani rusz

clotrimazole 1% erythromycin 1% metronidazole 1% chlorhexidine 0,5% triclosan 2% hmm, patrząc na ten skad to już wiem, że on na pewnoe leczy (może z ciężyszymi postaciami trądziku mieć problem, ale lżejsze na pewno wykończy), ale się zastanawiam, czy jest na penwo bezpieczny do ciagłego używania, jak kogoś porblemy z cerą ograniczają sie do tłustej, zaskórników i od czasu do czasu jakiegoś syfka. bo triclosan jest stosowany w wielu kosmetykach, ale reszta związków to zw. bakteriobójcze i grzybobójcze, które sa stosowane w lekach dostępnych tylko na receptę. i są to dość silne leki.

Gość taka jedna dziewczyna to ja
Nie wiem czym się tak zachwycać?Mam ten fluid i wcale go nie używam.Tworzy wrażenie "maski"na twarzy.Nie lubię,kiedy wszyscy widzą,że mam tonę pudru na twarzy.Kolory są beznadziejne,bo tylko dwa.Nie można nic dopasować do siebie.Szyja się odcina od twarzy.Nie lubie tego pudru.Osobiście wolę Maybelline Wonder finish. Nie powoduje powstawania dodatkowych krost,fajnie kryje i nie ma człowiek wrażenia,że ma maskę na twarzy.